Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σκανδαλώδες πάρτυ 1.000.000 λιρών έκανε ο γόνος τραπεζιτών Νατ Ρόθτσιλντ στο Μαυροβούνιο!

Σούπερ γιοτς, μοντέλα και η αχανής πισίνα – καλως ήλθατε στο πάρτυ γενεθλίων του 1 εκατομμυρίου λιρών, του Νάθαν Ρότσιλντ.
Ο εβραϊκής καταγωγής γόνος της οικογένειας τραπεζιτών, Νάτ Ρόθτσιλντ

Η μαρίνα όπου ο Ρόθτσιλντ έκανε τα γενέθλιά του

Η πισίνα μήκους 65 μέτρων(μεγαλύτερη απο ολυμπιακών διαστάσεων) με το πανάκριβο ασπρόμαυρο μωσαϊκό, του Νάθαν Ρόθτσιλντ κάτω απο τον καθαρό ουρανό του Μαυροβουνίου

Τεράστιες λαμπερές ασημένιες μπάλες επιπλέουν ήρεμα στην επιφάνεια της πισίνας ενώ οι εργάτες τριγύρω πασχίζουν για τις εργασίες της τελευταίας στιγμής για το πάρτυ του αιώνα για το μικρό προσφάτως ανεξαρτητοποιημένο κράτος.


Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης παλεύει σε μια εποχή αυστηρής λιτότητας, δεν υπάρχουν προβληματισμοί για τον Νάθαν Ρόθτσιλντ. Ο Εβραίος εκ Βρετανίας δισεκατομμυριούχος, γόνος της μεγαλύτερης οικογένειας τραπεζιτών του πλανήτη γιόρτασε τα 40 του γενέθλια μαζί με 400 εκλεκτούς φίλους του.
Στο πάρτυ υπήρχαν 4,5 τόνοι φαγητού και αλκοολούχα ποτά αξίας 160.000 λιρών!!!

Ο σπουδαγμένος στην Οξφόρδη επιχειρηματίας, γόνος της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild ξόδεψε 1 εκατομμύριο λίρες για το τριήμερο πάρτυ του στο Πόρτο Μοντενέγκρο, όπου βρίσκεται ένα συγκρότημά του με μαρίνα πολυτελείας αξίας 518.000.000 λιρών.

Είναι ο βασικός επενδυτής της τεραστίων διαστάσεων επένδυσης με μπουτίκ, διαμερίσματα και εστιατόρια που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να φιλοξενεί 630 γιότ με στόχο να ξεπεράσει το Μόντε Κάρλο.

Σύμφωνα με έναν οργανωτή απο το Μαυροβούνιο η λίστα των καλεσμένων ήταν εντελώς μυστική αλλά σε κύκλους κυκλοφόρησε οτι οι βασικοί συμμετέχοντες ήταν ο λόρδος Μάντελσον(Εβραίος) και ο Όλεγκ Ντερίπασκα(Εβραίος εκ Ρωσίας). Επίσης παρευρέθηκε και ο Tony Hayward πρώην επικεφαλής της BP.


 Περισσότερα για τις επενδύσεις του Νατ Ρόθτσιλντ στο Μαυροβούνιο και τους "Ελληνες" επενδυτές στο μικρό αυτό κράτος διαβάστε εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου