Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ο Νορβηγός τρομοκράτης δεν ήταν ακροδεξιός..Ήταν μέλος της Εβραϊκής αντιμουσουλμανικής κίνησης και Μασόνος..

Σ.Α: Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον στυγερό δολοφόνο σαν "ακροδεξιό" και "Χριστιανό" με σκοπό να αμαυρώσουν το κίνημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη που προωθούν οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες και Παγκοσμιοποιητές και να ανακόψουν την οργή του κόσμου για τα εγκλήματα των αλλοδαπών. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες η Νορβηγική αστυνομία δημοσίευσε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι βιασμοί και τα "βαριά" εγκλήματα στην Νορβηγία διαπράττονται ΜΟΝΟ απο αλλοδαπούς.
Επιπλέον προωθούν την σύγκρουση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη μέσα απο αντιισλαμικές οργανώσης όπως αυτή που ανήκε ο "Νορβηγός" τρομοκράτης!

Η είδηση απο την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν ακροδεξιό τρομοκράτη,ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ.

http://www.wakeupfromyourslumber.com/blog/joeblow/oslo-bomber-norwegian-freemason-and-super-zionist

Ακολουθεί κι άλλη πιο έγκυρη πηγή...
 
Norwegian ZIONIST FREEMASON Terrorist: Anders Behring Breivik
 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2017709/Anders-Behring-Breivik-arrested-holiday-island-massacre.html

Από το site του δολοφόνου


Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα απεικονίζουν τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ την ώρα που περπατά ατάραχος ανάμεσα σε δεκάδες πτώματα συνεχίζοντας να θερίζει ζωές, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας.



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνθρωπος αυτός αφού πυροβολούσε τα θύματά του πήγαινε κοντά τους και τους έδινε τη χαριστική βολή για να βεβαιωθεί οτι τους σκότωσε.



Ο 32χρονος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο άνθρωπος που ομολόγησε πως είναι ο δράστης του μακελειού στο νησί, φαίνεται πως βρίσκεται πίσω και από την επίθεση στο κυβερνητικό κτίριο. Πρώτα, πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό σε κυβερνητικό κτίριο στην καρδιά της νορβηγικής πρωτεύουσας και σκότωσε 7 ανθρώπους. Στη συνέχεια πήγε στο νησί και άρχισε να πυροβολεί επι δύο ώρες νεαρά παιδιά σε καμπ της νεολαίας του Εργατικού κόμματος στο νησί Οτόγια.

«Θα σας σκοτώσω όλους! Θα πεθάνουμε όλοι» ούρλιαζε ο δράστης, την ώρα που πυροβολούσε αδιακρίτως, δολοφονώντας τουλάχιστον 85 ανθρώπους. Η πλειοψηφία όσων βρίσκονταν στο καμπ ήταν από 14 έως 19 ετών.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου