Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν Έλληνες, η Πολιτεία παρακολουθεί αδιάφορη!

Ένας Έλληνας αυτοκινητιστής, ήταν το τελευταίο θύμα των ορδών των απολίτιστων τριτοκοσμικών, οι οποίοι έχουν καταλάβει και συνεχίζουν να εποικίζουν μεγάλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, οδηγός ταξί δέχθηκε επίθεση στις πέντε το πρωί από τρεις αλλοδαπούς ληστές στην Κυψέλη, στη γωνία των οδών Δράκου και Δοϊράνης. Οι κακοποιοί, ξυλοκόπησαν άγρια τον Έλληνα μεροκαματιάρη προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα από τις εισπράξεις, αλλά και το όχημά του.
Ο άτυχος ομοεθνής μας κατάφερε και ειδοποίησε αμέσως μετά το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπ993ου όμως εκείνος απέπνευσε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ένα ελληνικό σπίτι ντύθηκε στα μαύρα, για να μπορούν οι «προοδευτικοί» να κάνουν κοινωνική μηχανική... Η ΕΛΑΣ αναζητεί τους δράστες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο του εγκλήματος πεζοί. Για άλλη μια φορά, ένας Έλληνας πέφτει θύμα της απόπειρας κάποιων να δημιουργήσουν μια «πολυπολιτισμική κοινωνία, χωρίς κανείς να συγκινείται. Αν ερωτηθεί μάλιστα το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πολύ πιθανόν να απαντήσει ότι η εγκληματικότητα στις συνοικίες του κέντρου, έχει... «υποχωρήσει»!


Φυσικά, μην περιμένετε «φωνές» από τις αντιρατσιστικές ΜΚΟ ή τα κόμματα της αριστεράς ή απ' οπουδήποτε αλλού. Να περιμένετε όμως να δείτε ποιοι θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τους δράστες, αν και όταν αυτοί συλληφθούν... Ναι, το έχουμε ξαναγράψει, αλλά έχει πάντα ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου