Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο ηγέτης των Πρασίνων στην Αυστραλία το ομολογεί: Η Παγκόσμια Υπερθέρμανση οδηγεί στην Παγκόσμια Κυβέρνηση

Το Κόμμα των Πρασίνων της Αυστραλίας από την 1η Ιουλίου έχει ρυθμιστικό ρόλο στην αυστραλιανή γερουσία, αφού ουσιαστικά ελέγχει την γερουσία, και του δίνει μεγάλες δυνατότητες στη χάραξη πολιτικής. Η ιστορία των Πρασίνων, που ιδρύθηκαν το 1992, ανάγεται από την εποχή της Λέσχης της Ρώμης του 1970, του United Tasmanian Group, του πρώτου στον κόσμο "πράσινου" κόμματος. (Η “βιώσιμη και η πράσινη ανάπτυξη” ξεπήδησαν σαν έννοιες ακριβώς μέσα από υπερεθνικά 'think tank' του τύπου Λέσχη της Ρώμης, Λέσχη 1001, Λέσχη Bilderberg. Δες κι ΕΔΩ). Η ονομασία τους δείχνει ότι η βάση της χάρτας τους είναι η οικολογία και το περιβαλλοντικό κίνημα.

Οι επικεφαλής του Πράσινου Κόμματος δηλώνουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη, εε…, η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα με ένα χρονικό διάστημα μόνο 10 έως 15 ετών να εναπομένουν για να δοθεί μια λύση. "Η Αυστραλία βρίσκεται στην ιδανική θέση για να οδηγήσει τον κόσμο σε αυτή την πρόκληση και οι Πράσινοι δεσμεύονται ότι η Αυστραλία λαμβάνει την αρχηγία." [1] Θέλουν επίσης να περιορίσουν το CO2 και να εξαλείψουν την χρήση του άνθρακα, παρά το γεγονός ότι το CO2 δεν είναι ρύπος. Επιπλέον, θέλουν να δημιουργήσουν μία «οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα» και να πιέσουν τα κράτη να υπογράψουν δεσμευτικές περιβαλλοντικές συνθήκες που θα αναδιαρθρώνουν το σύνολο της κοινωνίας, της οικονομίας και της πολιτικής. Δηλώνουν ότι η «κλιματική αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετακίνηση πληθυσμών, τη δημιουργία περιβαλλοντικών προσφύγων και θα εντείνουν την απειλή περιφερειακών και παγκόσμιων συρράξεων." [2].
Σύνδεσμος
Στην πραγματικότητα, η πολιτική για την κλιματική αλλαγή θα οδηγήσει σε μεγάλες μετακινήσεις, μαζική εξαθλίωση και γενοκτονία. Πολλά έχουν ειπωθεί από πραγματικούς επιστήμονες για αυτά τα θέματα, όπως ο Sky Dragon Slayers, ο Piers Corbyn, (δες κι ΕΔΩ), ο Anthony Watts και χιλιάδες άλλους. Τα ντοκουμέντα από τη Λέσχη της Ρώμης και των Ηνωμένων Εθνών έως το Ecoscience (το βιβλίο του σύμβουλου του Λευκού Οίκου John P. Holdren, του 1977, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της στείρωσης), δίνουν τις λεπτομέρειες για την πραγματική ατζέντα τους, με τα δικά τους λόγια. Ο ιστορικός και οικονομολόγος Webster Tarpley έδωσε πρόσφατα μια διάλεξη αναλύοντας αυτά τα ντοκουμέντα και αποκαλύπτοντας την ατζέντα της αποβιομηχάνισης, της μαζικής στείρωσης, της παγκόσμιας μείωσης του πληθυσμού και της δημιουργίας αυτού που αποκαλούν ένα «πλανητικό σύστημα» ή ό, τι ο γερουσιαστής ο Brown αποκαλεί "Παγκόσμιο Κοινοβούλιο". [3], Η Ινδία ήδη δίνει αυτοκίνητα ως αντάλλαγμα σε άνδρες και γυναίκες που θα προβούν σε στείρωση [4].
Γερουσιαστής Brown: Η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι πραγματικότητα, όχι καμία θεωρία συνωμοσίας.
Δείτε το βίντεο:


Ο Αυστραλός Πράσινος ηγέτης, ο γερουσιαστής Μπομπ Μπράουν, μας παρουσίασε πρόσφατα τις ελπίδες του για ένα «παγκόσμιο κοινοβούλιο». [5] ‘Επώνυμοι’ σχολιαστές και ασπόνδυλοι δημοσιογράφοι διακηρύσσουν ότι η ιδέα ενός παγκόσμιου κοινοβουλίου είναι κάτι που τώρα πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά και όχι να ληφθεί ως αστείο [6]. Οι συγγραφείς και οι ερευνητές που συζητούν καιρό τα σχέδια για παγκόσμιο κοινοβούλιο και κριτικάρουν τις κινήσεις αυτές, έχουν χλευαστεί για πολύ καιρό και έχουν ονομαστεί με υποτιμητικό όρους. Τώρα τελείωσαν τα γέλια και αρχίζουν τα σοβαρά, γιατί η ώρα της παγκόσμιας κυβέρνησης πλησιάζει.
Ο γερουσιαστής Brown πιστεύει ότι κινούμαστε αναπόφευκτα προς την κατεύθυνση μιας παγκόσμιας κοινότητας ή «παγκόσμιας, εεε, κοινοβουλευτικής ... διακυβέρνησης», ενώ περιφρονεί κάθε αναφορά περί συνωμοσίας. Αυτό που θα παρατηρήσετε, είναι πώς όλοι οι πολιτικοί που κάνουν δημόσια αναφορά σε αυτή την ατζέντα πάντα τραυλίζουν πριν διακηρύξουν την "παγκόσμια, εεε.., διακυβέρνηση" (σχ. ΚΟ: Εκτός από τον ΓΑΠ! Τον πιο καλό τον μαθητή!!!) Σε προσωπικό επίπεδο, είχα μια παρόμοια μεταχείριση. Στο Πανεπιστήμιο, ένας από τους καθηγητές μου (ψυχολόγος) είχε καλέσει ένα συμφοιτητή μου και εμένα για καφέ. Παράξενο, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι είχε αξιολογήσει την κρυφή λογική μας, λόγω των θεμάτων που συζητούσαμε στην τάξη. Αφού κατήγγειλε τον επικεφαλής του πανεπιστημίου, μας έδωσε μια τελική διάλεξη. Μίλησε χλευαστικά για συνωμοσίες και τέτοια. Ωστόσο, στη συνέχεια μας δήλωσε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ύπαρξη ενός «παγκόσμιου κράτους» και στο να πιστεύεις ότι αυτό, θα είναι πραγματικότητα σε πέντε, δέκα ή δεκαπέντε χρόνια. Ως εκ τούτου, η τακτική είναι να βάζεις ταμπέλα σε όποιον ασκεί κριτική, ότι είναι ‘τρελός’. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τη βιωσιμότητα μίας παγκόσμιας κυβέρνησης εκ των πραγμάτων αποδεικνύει την αντιδημοκρατική φύση της. Δεν έχει σημασία ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν την θέλει, στο τέλος θα την φορτωθούν.
Αν και το κόμμα του γερουσιαστή Μπράουν ψήφισε κατά της εισβολής στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ο ίδιος συνεχίζει αναφέροντας ότι «αν μπορούμε να εισβάλουμε στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, στο όνομα της δημοκρατίας (sic), σίγουρα μπορούμε ειρηνικά να κάνουμε κινήσεις για να έχουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση". [7] Και προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα με το να προτείνει ότι ο φόρος Tobin θα βάλει τέλος στη φτώχεια. Έχει δίκιο, υπάρχει ένα μοτίβο. Ο πόλεμος στο Ιράκ ήταν ένα ψέμα, όταν η κυβέρνηση Μπους κατασκεύασε στοιχεία και έβαλε σε ισχύ τα σχέδια του πολέμου που καταρτίζονταν για καιρό. Το Αφγανιστάν τους είδε να εισβάλουν για να κυνηγήσουν ένα ανύπαρκτο μπαμπούλα και να εκπληρώσουν το σχέδιο του Sir Halford Mackinder και του Zbigniew Brzezinski να κυριαρχούν στην Heartland και να ελέγξουν τα κέρδη της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης. Στο ίδιο πνεύμα, η υπερθέρμανση του πλανήτη, εννοώ, η κλιματική αλλαγή βασίζεται σε κατασκευασμένη νοημοσύνη και υστεροβουλίες.
Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Walter Russell Mead (από τους κορυφαίους στην χάραξη εξωτερικής πολιτικής και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων – CFR) γράφει σε ένα πρόσφατο δοκίμιό, ότι μια Παγκόσμια Πράσινη Συνθήκη για τον Άνθρακα (GGCT) "είναι λιγότερο μια συνθήκη και περισσότερο ένα Σύνταγμα για την παγκόσμια κυβέρνηση. Το πράσινο σχέδιο είναι ένα σχέδιο για ένα παγκόσμιο σύνταγμα, επειδή η συνθήκη θα ρυθμίζει την οικονομική παραγωγή σε κάθε χώρα στη γη. "[8]
Η Αυστραλία θα μπορούσε να παρέχει ένα πρότυπο πλαίσιο για το κλίμα όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το θεμελιώδες μοντέλο περιφερειακής ολοκλήρωσης, με την "μεγάλη εμπειρία της σε περιφερειακό επίπεδο", που είναι ο σχεδιασμός της ενσωμάτωσης της Αφρικής, της Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας μέσω "του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου, του κοινοβουλίου της Mercosur (Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα χωρίς ακόμη πλήρη ένταξη) και υπάρχει και η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη που περιλαμβάνει 56 κράτη και εκτείνεται από το Βανκούβερ μέχρι το Βλαδιβοστόκ. "[9] Η Αυστραλία προσπαθεί να είναι η αιχμή του δόρατος στην ίδρυση του φόρου του διοξειδίου του άνθρακα και άλλων πολιτικών για το κλίμα, ακόμη και όταν το χρηματιστήριο εκπομπών άνθρακα της ΕΕ (Carbon Climate Exchange) καταρρέει, ακριβώς όπως έγινε και στο Σικάγο [10].
Αν κάποιος αμφιβάλλει ακόμα για τη γενοκτονική φύση της πολιτικής για την αλλαγή του κλίματος, σκεφτείτε την ιδέα τους για σφαγή εκατομμυρίων καμήλων. [11] Τι θα συμβεί με τα εκατομμύρια κτηνοτρόφους της Κεντρικής Ασίας των οποίων τα ζώα είναι ζωτικής σημασίας όταν έρθει το παγκόσμιο κοινοβούλιο να τους πάρει τις καμήλες τους;
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
[2] Ibid.
[3] Tarpley, Webster G. “The Elite’s Plan for Global Extermination.” YouTube. 26 Apr. 2011. http://www.youtube.com/watch?v=T3Eo2YTQUr8.
[4] “India: Rajasthan in ‘cars for Sterilisation’ Drive.” BBC. 1 July 2011. http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-13982031.
[5] “Australia Should Support Efforts for a Global Parliament: Green Party Leader.” Campaign for a UN Parliament. 30 June 2011. http://en.unpacampaign.org/news/567.php
[6] Carr, Andrew. “Why Not a World Parliament?” The Interpreter | Lowy Institute for International Policy. 30 June 2011. http://lowyinterpreter.org/post/2011/06/30/Why-not-a-world-parliament.aspx.
[7] Ibid.
[8] Mead, Walter Russell. “The Failure of Al Gore: Part Deux.” The American Interest Blog Directory. 27 June 2011. http://blogs.the-american-interest.com/wrm/2011/06/27/the-failure-of-al-gore-part-deux.
[9] See note 5.
[10] Maher, Sid. “As EU Carbon Price Slumps, Labor Offers ‘battler Buffer’ | The Australian.” The Australian. 28 June 2011. http://www.theaustralian.com.au/national-affairs/as-eu-carbon-price-slumps-labor-offers-battler-buffer/story-fn59niix-1226083059624.
[11] “Aussies May Kill 1.2 Million Camels to Reduce Greenhouse Gase.” The Raw Story. 9 June 2011. http://www.rawstory.com/rs/2011/06/09/aussies-eye-camel-slaughter-as-means-of-reducing-pollution.
Το άρθρο εμφανίστηκε πρώτα στο Global Governance Archive, που συγκεντρώνει χρήσιμο υλικό σχετικά με την οικοδόμηση της παγκόσμιας κυβέρνησης που οραματίζεται η παγκόσμια οικονομικοπολιτική ελίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου