Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τους αλλοδαπούς

filiatraΤεράστιες διαστάσεις, που κάθε μέρα αυξάνουν ακόμη περισσότερο, έχει πάρει το πρόβλημα με τους αμέτρητους παράνομους αλλοδαπούς στα Φιλιατρά. Ολόκληρη η πόλη, σε κάθε της γωνιά, αλλά ακόμη και στην κεντρική πλατεία, είναι γεμάτη από χιλιάδες μετανάστες, στην πλειονότητά τους από αραβικές χώρες. Οι πολίτες κάνουν λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση, φοβούνται να κυκλοφορήσουν, να βγουν μια βόλτα στην πλατεία μόνοι τους ή με τα μικρά τους παιδιά.
Τελευταίο κρούσμα, που αποδεικνύει, δυστυχώς, πως η όλη κατάσταση είναι εκτός κάθε ελέγχου, είναι το προχθεσινοβραδινό συμβάν, όταν, όπως πληροφορηθήκαμε, Μαροκινός, κατά πάσα πιθανότητα, στον κεντρικό δρόμο, μπροστά από καφετέρια, «επιτέθηκε» σε κοπέλα από τα Φιλιατρά που συνοδευόταν από το αγόρι της. Αμέσως αντέδρασε το αγόρι της και ξεκίνησε άγριος καυγάς με τον Μαροκινό, ενώ όσοι είδαν το συμβάν έτρεξαν και ξεκίνησε «μάχη», με το μετανάστη που είχε «σεξουαλικές ορέξεις» να δέχεται το μένος των εξαγριωμένων με τη συμπεριφορά του...αυτοπτών μαρτύρων και άλλων πολιτών που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα.

Είναι γεγονός πως η κατάσταση με τους αλλοδαπούς στα Φιλιατρά έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι πολίτες, μετά και από το συγκεκριμένο συμβάν, είναι οργισμένοι, από τις προκλητικές συμπεριφορές των αλλοδαπών, και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου