Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΗΠΑ: Απειλές θανάτου από ομοφυλόφιλους κατά Γερουσιαστή που ψήφισε κατά του ‘γάμου’ των ομοφυλόφιλων, στη Ν. Υόρκη

Σχ. ΚΟ: Πριν λίγες ημέρες η πολιτεία της Νέας Υόρκης, η οποία είναι και η πολυπληθέστερη των ΗΠΑ, έγινε η έκτη πολιτεία που θα επιτρέπει στο εξής τους ‘γάμους’ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, καθώς η Γερουσία της ενέκρινε τη νομοθετική πρωτοβουλία με 33 ψήφους υπέρ και 29 κατά.
Άρθρο από Right Side News: / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
"Ένα έγκλημα μίσους (hate crime) συνήθως ορίζεται από τo νόμο του κράτους (των ΗΠΑ), ως εκείνο που περιλαμβάνει απειλές, παρενόχληση, ή σωματική βλάβη και έχει ως κίνητρο την προκατάληψη κατά της φυλής, του χρώματος κάποιου, της θρησκείας, της εθνικής καταγωγής, της εθνικότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της σωματικής ή ψυχικής αναπηρίας." - USLegal . com

Η Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών συνεχίζεται, καθώς το ομοφυλοφιλικό λόμπι διαπράττει το ένα έγκλημα μίσους μετά το άλλο.
Το τελευταίο θύμα των φανατισμένων ομοφυλόφιλων είναι ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Ruben Diaz, ο μόνος Δημοκρατικός που ψήφισε κατά της χορήγησης στα ζευγάρια του ιδίου φύλλου του «δικαιώματος» να ‘παντρεύονται’ στη Νέα Υόρκη.
Ο Diaz λέει με περηφάνια ότι είναι «πρώτα Χριστιανός και μετά Δημοκρατικός», και πρόσθεσε ότι, «ψηφίζω πάντα σύμφωνα με τη συνείδησή μου».
Λέει ο Diaz, «Ως Χριστιανός και ως Πρόεδρος του Οργανισμού Ισπανόφωνων Κληρικών της Νέας Υόρκης, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις διδασκαλίες της Βίβλου και να αντιτάσσομαι στον ‘γάμο’ μεταξύ ομοφυλοφίλων".
Μιλώντας για τη νομιμοποίηση του ‘γάμου’ των ομοφυλόφιλων, ο Diaz ήταν άμεσος και σαφής. «Ο Θεός, και όχι η Albany, (η πρωτεύουσα της πολιτείας) έχει διευθετήσει τον ορισμό του γάμου εδώ και πολύ καιρό".
Επειδή την θέση του αυτή ο Diaz έχει γίνει το τελευταίο θύμα μιας μακράς, θλιβερής σειρά θυμάτων των αληθινών μισαλλόδοξων (hatemongers) στην Αμερική, των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών. Τα εγκλήματα μίσους εναντίον του έχουν ως κίνητρο την προκατάληψη κατά της θρησκείας του, η οποία διδάσκει ότι ο Θεός σχεδίασε τον γάμο ως αποκλειστικά την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
Ο Diaz και η οικογένειά του έχουν λάβει απειλές θανάτου κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της αντιπαράθεσης για τον ‘γάμο’ μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, και η κόρη του απειλήθηκε με σεξουαλική επίθεση από τους ίδιους ανθρώπους που, υποτίθεται ότι λένε ότι ‘δεν μπορείς να εξαναγκάσεις να δεχτεί κάποιος τις αξίες σου’. Οι απειλές έχουν αναφερθεί στην αστυνομία και το FBI. (σιγά μην δούμε καμία βοήθεια από αυτούς.) Έχει δεχτεί επίσης ένα κύμα από τηλεφωνήματα μίσους.
Θυμηθείτε το νομικό ορισμό της «απειλής» για τα εγκλήματα μίσους:
«Αποτελεί την έκφραση της βούλησης κάποιου να προκαλέσει ένα κακό ή τραυματισμό σε άλλο πρόσωπο ... Ως απειλή, επίσης, ορίζεται η φοβέρα που κρατά το μυαλό κάποιου προσώπου πάνω στο οποίο κρέμεται η απειλή" (τον κάνει δηλ. συνεχώς να το σκέφτεται). - USLegal.com
Συν τοις άλλοις, οι ομοφυλόφιλοι θιασώτες της «ανοχής» προωθούν ένα "F --- Ruben Diaz Festival" σε ένα γκέι μπαρ στο Μπρούκλιν.
Λέει ο Diaz, που είναι πεντηκοστιανός πάστορας, "Ποτέ δεν έχω κηρύξει το μίσος. Δείχνουν ότι είναι αυτοί που κάνουν πράξεις μίσους".
Σε πρόσφατο δελτίο Τύπου ο Diaz λέει: "συνεχίζω να είμαι ο στόχος μιας χυδαίας εκστρατείας από οργισμένους εξτρεμιστές που αντιτίθενται στην υπεράσπιση στη νομοθεσία για το γάμο της Νέας Υόρκης. Ως Χριστιανός, φυσικά αγαπώ αυτούς που με μισούν και θα συνεχίσω να προσεύχομαι για τις ψυχές τους. "Και οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές λένε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι γεμάτος μίσος! (‘hater’ είναι ο μόνιμος χαρακτηρισμός για όποιον δεν συμφωνεί με την ατζέντα των ομοφυλόφιλων).
Οι δημοκρατικοί συνάδελφοί του, οι αυτοαποκαλούμενοι ‘πρωταθλητές των καταπιεσμένων και των θυμάτων’, δεν βοηθάνε, λέγοντας, ότι ‘παίρνει αυτό που του αξίζει!’. «Θερίζεις αυτό που σπέρνεις», είπε ένας.
Ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Jonathan Rauch παραδέχθηκε ότι οι μισαλλόδοξοι της αριστεράς διατρέχουν τον κίνδυνο να το παρακάνουν:
"Περιστατικά οργής κατά των «haters», λεκτική κακοποίηση των αντιπάλων, μποϊκοτάζ ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων, απολυταρχική επιβολή των νόμων κατά των διακρίσεων:. Αυτές και άλλες τακτικές της «μηδενικής ανοχής» παίζουν οδηγούν σε «ομοφυλόφιλους νταήδες». Η άλλη πλευρά με λίγα λόγια, βασίζεται σε εμάς για να αρπάξει το όπλο της θυματοποίησης. Το καθήκον μας είναι να το αρνηθούμε σε αυτούς. "
Λοιπόν, εάν προσπαθούσαν να αρνηθούν στον Γερουσιαστή Ruben Diaz το «όπλο θυματοποίησης, οι προσπάθειές τους μάλλον έχουν αποτύχει οικτρά.
Έγραψε ο Richard Barnes, εκτελεστικός διευθυντής του Καθολικού Συνεδρίου της Νέας Υόρκης:
"Πού είναι τώρα οι κραυγές για «ανοχή» και «δικαιοσύνη» για τον Diaz εναντίον όλων αυτών των προμηθευτών του μίσους; ... Η όλη καμπάνια για τη νομιμοποίηση του ‘γάμου’ μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου διεξάγεται κάτω από το σύνθημα της «αποδοχής», και της «ισότητας» και του «σεβασμού των άλλων». Όμως πίσω από αυτή την σημαία της «ανοχής» βρίσκεται μια άλλη εκστρατεία – γεμάτη από απειλές εκφοβισμού, και ασχήμια. Αυτό που αρχικά φαίνεται να είναι μια απλή νεανική συμπεριφορά από μερικούς, γίνεται κουλτούρα και κλίμα σκληρότητας προς εκείνους που διαφωνούν. Είναι αυτό το μέλλον που θέλουμε για το κράτος μας; Μισαλλοδοξίας μεταμφιεσμένη σε «ανοχή», εκφοβισμός στο όνομα του «σεβασμού»; Ελπίζω πως όχι, αλλά ο άνεμος φαίνεται βεβαίως να φυσάει προς αυτή την κατεύθυνση".
Κύριε Barnes, ο άνεμος δεν πνέει μόνο προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά έχει τη δύναμη του τυφώνα.
Ο Chuck Colson λέει για την έξαρση μίσους από τους κατοίκους του ομοφυλοφιλικού λόμπι. «Οι ομάδες για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων» έχουν δείξει τα δόντια τους. Θέλουν να επιβάλουν τη σιωπή, και ναι, να καταστρέψουν εκείνους που δεν συμφωνούν με την ατζέντα τους."
Οι ομοφυλόφιλοι μετατρέπονται γρήγορα ως νούμερο ένα δράστες των εγκλημάτων μίσους στην Αμερική σήμερα. Ο γερουσιαστής Diaz είναι απλά το τελευταίο θύμα των μισαλλόδοξων κυνηγών της αριστεράς, που ζουν με το θανάσιμο φόβο ότι κάποιος, κάπου, πραγματικά πιστεύει αυτό που ο Θεός λέει για το γάμο και την ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Και η λίστα θα αυξηθεί περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου