Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Προπηλακισμός της Κατερίνας Περλεπέ στο κέντρο της Χαλκίδας

Καθημερινά έχουν γίνει πλέον τα φαινόμενα επιθέσεων και προπηλακισμών κατά μελών της Κυβέρνησης και βουλευτών. Στην Εύβοια και ενώ ακόμα είναι νωπή η είδηση της τοιχοκολησης απειλητικών φειγ-βολάν έξω από τα γραφεία των δύο κυβερνητικών βουλευτών (Κεδίκογλου - Περλεπέ) το πρώτο κρούσμα δημόσιου προπηλακισμού βουλευτή μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου συνέβη χθες το βράδυ.  
Στο στόχαστρο μίας ομάδας πολιτών βρέθηκε αυτή τη φορά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ. Η βουλευτής έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα όταν περί τις 11:30 το βράδυ αναχώρησε μαζί με το σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Σηφουνάκη, με κατεύθυνση το parking της οδού Τσιριγώτη.

Στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου μία ομάδα πολιτών την πλησίασε απειλητικά φωνάζοντας "προδότες, προδότες". Την ίδια στιγμή κάποιος νεαρός από την ομάδα φώναξε: "Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις μας;" (σ.σ εννοώντας τις συνελεύσεις των Αγανακτισμένων). Ακολούθησαν ύβρεις από διάφορα μέλη της μικρής ομάδας, ενώ κάποιος πέταξε προς την πλευρά του ζευγαριού ένα κουτάκι μπύρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανένα.
Η ομάδα ακολούθησε την βουλευτή και το σύζυγό της μέχρι τη συμβολή των οδών Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου και έληξε το επεισόδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου