Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησε το κυνήγι μαγισσών

Αφορμή έψαχναν τα πολυπολιτισμικά συστήματα των χωρών της Ευρώπης για να ξεκινήσουν το κυνήγι μαγισσών, εναντίον των πατριωτών. Και χρησιμοποιήσαν το περιστατικό της Νορβηγίας. Έτσι από προχθές έχουμε συντονισμένες μηντιακές επιθέσεις κατά όλων σχεδών των αντιμεταναστευτικών κομμάτων της Γηραιάς Ηπείρου, στις οποίες πρωταγωνιστούν κάθε είδους αριστεριστές δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσπαθούν να τα συνδέσουν με την συγκεκριμένη επίθεση. Στο στοχαστρό τους έχουν βρεθεί μέχρις στιγμής από τους "Σουηδούς Δημοκράτες", το "Εθνικό Μέτωπο" της Γαλλίας και πολλά άλλα κόμματα.
Στην γερμανία όμως το ζήτημα πήγε ακόμη παραπέρα. Η αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα έρευνα σε 21 σπίτια και ιδιοκτησίες στη νότια Γερμανία στο πλαίσιο έρευνάς της για ύποπτους ακροδεξιούς εξτρεμιστές.
Η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώθηκε στις υποψίες που υπήρχαν για τη σύσταση μιας εγκληματικής οργάνωσης, όπως και για παραβιάσεις σχετικά με την κατοχή όπλων, αλλά δεν συνδεόταν με το μακελειό της περασμένης Παρασκευής στη Νορβηγία από έναν ακροδεξιό εξτρεμιστή, διευκρίνισε η εισαγγελία.

Στην επιχείρηση αυτή στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετείχαν 140 αξιωματικοί της αστυνομίας.
Η οργάνωση αυτή, η οποία επιθυμεί την απέλαση όλων των ξένων από τη Γερμανία, τελεί υπό έρευνα από το Μάρτιο, σημείωσαν οι εισαγγελείς.
Δεν γνωρίζουμε φυσικά την συγκεκριμένη οργάνωση ή τα μέλη της. Μας φαίνεται όμως ότι πρόκειται για την αρχή ενός γύρου καταστολής εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών κατά όποιου δηλώνει την αντίθεσή του στην μετανάστευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου