Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ η εκπομπη της λαθρο-κατινας ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ - "Ροντέο" το πλατό και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ-ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ).

θαυμαστε ποιοι ψηφιζουν ακομα ΚΚΕ, οι νοσταλγοι του δολοφονου Σταλιν και ειναι οι κυριοι υπευθυνοι της συγκαλυψης και "ασυλου" στις ορδες των λαθρομεταναστων που εχουν μετατρεψει ελληνικες πολεις σε οχετους-γκετο!


Κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με την ηθοποιό Τιτίκα Σαριγούλη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το ζεις» που είχε ως κεντρικό θέμα τη «γκετοποίηση» των γειτονιών της Αθήνας και την αύξηση της εγκληματικότητας, την οποία οι κάτοικοι αποδίδουν στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή.

Ελπίζουμε να μην πάρει κανείς στα σοβαρά αυτά που λέει η γριά,διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να σπάσει τα νεύρα του και καμιά...οθόνη:





ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΡΧΙΚΑΤΙΝΑ,ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:ΑΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ 1000 "ΚΑΗΜΕΝΟΙ" ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ,ΣΕ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;ΕΚΕΙΝΟΙ Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ...ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ;;;

ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!



Η Στεφανίδου κάνει εκπομπή για την γκετοποίηση και έχει ξεφύγει


Τελικά την σταμάτησε την συζήτηση γιατί τους τα έψαλλαν για τα καλά οι Έλληνες που ήταν εκεί.

Μπράβο στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα για να μη μας ταϊζει άχυρο η κάθε Στεφανίδου.

Η ΦΤΩΧΗ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΈΗΜΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΣΤΟ NEWSIT ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (ΣΚΛΑΒΟΙ). Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΠΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ

Α.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου