Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Παίζουν με τα νεύρα μας

141110-kaminisΈνα φυλλάδιο στα αραβικά, και με την φωτογραφία του Καμίνη, φαίνεται να έχει πεταχτεί από το πρωί του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Δυστυχώς αραβικά δεν γνωρίζουμε, ώστε να ξέρουμε επακριβώς τι λέει το φυλλάδιο. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που το ερμηνεύουν ως μία κλήση προς τους μουσουλμάνους μετανάστες να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών τον Καμίνη.
Οι πιθανότητες είναι δύο. Είτε είναι έτσι και πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να ψαρέψουν μερικές ακόμη ψήφους, είτε πρόκειται για απόπειρα προβοκάτσιας, με σκοπό να παρασυρθούν κάποιοι και να φωνάξουν, για να βγεί μετά το επιτελείο του τ. Συνηγόρου του πολίτη και να το διαψεύσει. Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, της πλ. Αττικής και ούτω καθ' εξής έχει μεταβληθεί σε ένα κοινωνικό πείραμα, με άγνωστες ακόμη συνέπειες. Όποιος και να ήταν ο σκοπός αυτών που πέταξαν το φυλλάδιο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, που ήδη είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Πάντως και μόνο που φτάσαμε στο σημείο, οι πολιτικές κινήσεις στην χώρα μας να γίνονται στα αραβικά, λέει πολλά. Μία χώρα με μόλις 190 χρόνια ελευθερίας, και πιο πριν μουσουλμανική κατοχή για 4 αιώνες. Μήπως τελικά επιστρέφουμε στο status quo;Πάντως αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι το επιτελείο του Καμίνη, έχει έλθει σε συνεννόηση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο τον Πέτρο Κωνσταντίνου, και η δεύτερη τον βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί. Αληθεύει άραγε ότι του έχει δώσει μέχρι και... εκλογικούς αντιπροσώπους; Μήπως τους υποσχέθηκαν καμιά αντιδημαρχία;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου