Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗ!.

Έγινε κι αυτό!
Σε μια χαροκαμένη μάνα που καθημερινά κλαίει για το θάνατο του γιου της εδώ και εφτά χρόνια, ο ταχυδρόμος της περιοχής της παρέδωσε έγγραφο της Εφορίας σύμφωνα με το οποίο ο νεκρός γιος της οφείλει 1.543 ευρώ και κάτι ψιλά στο κράτος για περαίωση!
Η γυναίκα αυτή που επιπροσθέτως πάσχει από την καρδιά της, μόλις είδε το όνομα του παιδιού της στο φάκελο, έπαθε σοκ! Τηλεφώνησε στην αρμόδια Εφορία για να τους πει ότι ο γιος της πλήρωνε τα πάντα, δεν χρωστούσε τίποτα σε κανέναν και ότι έκλεισαν κανονικά το μπακαλικάκι που διατηρούσε, μέσω λογιστή.


Η απάντηση που έλαβε:
Της είπαν ότι «γνωρίζουν πολύ καλά ότι πέθανε ο γιος της» και αφού την παρηγόρησαν με δυο λόγια που λέει συνήθως ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις, της είπαν ότι ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΣ!

Εκείνο που προξενεί αηδία είναι ότι οι αρμόδιοι της Εφορίας γνωρίζουν καλά ότι το παλικάρι είναι πεθαμένο και γι αυτό το λόγο διόρισαν αντίκλητο ένα από τα αδέλφια του, όχι στην τύχη αλλά αυτόν που είναι δημόσιος υπάλληλος γιατί ξέρουν ότι από εκεί θα τα πάρουν πιο σίγουρα από ότι θα τα έπαιρναν από τη αδελφή του που είναι οικοκυρά ή από τον άλλο αδελφό που είναι ναυτικός (όποτε βρει μπάρκο).!

Επίσης η επιστολή παραδόθηκε στις 12 του μήνα αυτού ενώ η καταληκτική ημερομηνία είναι στις 18 Νοεμβρίου για το ποσόν εφάπαξ κι όχι με διακανονισμό!
Δεν γίνεται διακανονισμός για να προλάβουν να σου πάρουν τα λεφτά, γιατί αν το καλοσκεφτείς και δεν τα πληρώσεις, θα τα χάσουν!

Μια άλλη παρατυπία είναι ότι τον αντίκλητο τον διορίζει αυτός τον οποίο αφορά η υπόθεση αλλά επειδή δεν μπορεί ασφαλώς να γίνει αυτή η ενέργεια από τον Άλλο Κόσμο, σκέφτηκε να το κάνει η Εφορία για να μη χάσει τα λεφτά!

ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ;
ΑΙΔΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΣΑΣ.
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!
Την ώρα που έχει γεμίσει η Ελλάδα λαθρομετανάστες των οποίων η διαμονή και η νοσηλεία κοστίζει απίστευτα χρήματα σε όλους εμάς τους Έλληνες, γιατί βέβαια δεν μπορείς ούτε να τους αφήσεις να πεθάνουν από πείνα, ούτε να μην τους νοσηλεύσεις, άνθρωποι είναι κι αυτοί.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.
Την εγκληματική τους δραστηριότητα δεν την αγγίζω σε αυτό το άρθρο γιατί είναι ένα μεγάλο πονεμένο κεφάλαιο.
Την ώρα επίσης που τόσοι πολιτικοί έχουν φάει το καταπέτασμα, έχουν καταχραστεί τόσο δημόσιο χρήμα τόσοι παρατρεχάμενοι (π.χ. εργολάβοι του δημοσίου, υπάλληλοι υπεύθυνοι για τις προμήθειες κλπ.), προσπαθείτε να μαζέψετε λεφτά από νεκρούς!
.
Αν θέλετε χρήματα κύριοι της εξουσίας, ορίστε σας ανέφερα δύο από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα συγκεντρώσετε:
1) ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,
2) ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.
Μη ζητάτε όμως, κύριοι, χρήματα από ένα παιδί που έφυγε από τη ζωή πάνω στα καλύτερά του χρόνια, λείπει εφτά χρόνια από τον κόσμο, ένα παιδί που όσο ζούσε πλήρωνε μέχρι το τελευταίο λεπτό τις οφειλές του και δεν προσπάθησε ποτέ του να φοροδιαφύγει, ένα παιδί που οι πρόγονοί του ήταν ήρωες. Έχει παππού που διακρίθηκε πολεμώντας τους Τούρκους το 1922, πατέρα εθελοντή σε νεαρότατη ηλικία στον πόλεμο του 1940 στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής που διακρίθηκε και έχει μετάλλια, θείους αδέλφια του πατέρα του στον ίδιο πόλεμο (ένας άφησε την τελευταία του πνοή στα βουνά της Βορείου Ηπείρου όταν διατάχθηκε υποχώρηση ενώ νικούσε ο ελληνικός στρατός, σκοτώθηκε από πυρά Ιταλών που πολεμούσαν παρέα με τους Αλβανούς σκοτώνοντας τα παιδιά τα δικά μας)!
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ;
ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Πάντως αν θέλετε μπορείτε να πάτε εσείς ο ίδιος να τον βρείτε!
Πείτε μας το πότε για να σας υποδείξουμε σε ποια ακριβώς οδό αναπαύσεως βρίσκεται το παλικάρι.
Δεν θα χρειαστεί ούτε αριθμός τάφου. Το κοιμητήριο είναι μικρό, βρίσκεται στις εσχατιές της Ελλάδας, εκεί που ζουν άνθρωποι που έπρεπε να επιδοτείτε επειδή φυλάνε Θερμοπύλες κάτω από αντίξοες συνθήκες κι όχι να τους ζητάτε κι από πάνω χρήματα μετά θάνατον!

Ελευθερία Λόγου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου