Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ραγδαία ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Ανεξέλεγκτα δρουν τα ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει πλέον ένα επίκινδυνο δίκτυο οργανωμένων Ισλαμιστών, διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ λειτουργούν ήδη τουλάχιστον 100 παράνομα τζαμιά στην Αττική.
Όπως κατήγγειλε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, στη χώρα μας έχουν μεταφερθεί Ουαχαμπίτες με σκοπό τη στρατολόγηση φανατισμένων μουσουλμάνων και έχουν προχωρήσει στην ίδρυση ισλαμιστικού κέντρου στην Αθήνα. «Μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε», τονίζει ο Ναΐμ Ελγαντούρκ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, νίπτωντας παράλληλα τας χείρας του λέγοντας ότι “αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Εντοπίσαμε τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές. Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση“.
Ενδεικτική της ραγδαίας ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι οι ολοένα συχνότερες δημόσιες προσευχές που σημειολογικά ισοδυναμούν με μετατροπή της χώρας σε “γη του Ισλάμ” (Dar Al-Islam).

Η (ελλιπής) λίστα με τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούσαν στην Αθήνα το 2008, όπως δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου