Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

EURABIA η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

From HEIL GAP


Η Ευραραβία είναι ένα μυθιστόρημα αλλά από προχθές και μια νέα οντότητα στην Αθηνά .
Διαθέτει πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, ΜΜΕ , στοιχεία τα οποία επιβάλλονται για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη από ισχυρές κυβερνητικές ομάδες πίεσης.
Ενώ οι Ευρωπαίοι ζουν εντός των περιορισμών της Ευραραβίας, εκτός από μια κάπως συγκεχυμένη ενημέρωση, λίγοι είναι πραγματικά εκείνοι που πραγματικά συνειδητοποιούν αυτά που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση.
Καθώς η Ευραραβικη πολιτική, που εκφράζεται μονό μέσα από σκοτεινές διατυπώσεις, διεξάγεται στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο και όλα συντονίζονται με απόλυτη αδιαφάνεια στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ .
Απλώνεται μια αντί-αμερικανική και αντισημιτική ευρώ-αραβική υπό-κουλτούρα δια της διαπλοκής και συμπαράστασης των μέσων ενημέρωσης και του πολιτιστικού τομέα Αλλά αυτό γίνεται μόνο για λόγους κοινωνικής ψυχολογίας και σαν ένας ανώδυνος τρόπος εκτόνωσης της επαναστατικότητας των νεολαίων .
Στην πράξη η Ευραραβια καλύπτει οικονομικά τους πόλεμους των ΗΠΑ και νομοθετεί τους αυστηρούς νόμους εναντίον των αρνητών του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ .

Σύμφωνα με τη Ye'or, στην Γαλλία και την υπόλοιπη δυτική Ευρώπη δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν την πολιτική τους: «Είναι ένα έργο που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και επιδιώκεται με συνέπεια μέσω της πολιτικής για τη μετανάστευση, την προπαγάνδα, τη στήριξη εκκλησία, οικονομικές ενώσεις και τις ενισχύσεις, πολιτιστικών, των μέσων ενημέρωσης . και ακαδημαϊκή συνεργασία.
Γενιές μεγάλωσαν σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο , ήταν εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι για να το υποστηρίξουν και προπαντός τους ψυχαναγκασαν να το αποδεχτούν ».
Η ομοσπονδία είναι, φυσικά, το κράτος και «εδώ και δεκαετίες τώρα οι πρωταθλητές της ΕΚ / ολοκλήρωσης της ΕΕ έχουν ορκιστεί ότι ότι δεν έχουν καμία γνώση περί τέτοιων σχεδίων. Η ΕΟΚ / ΕΚ / ΕΕ έχει αποκτήσει σταδιακά όλο και περισσότερο τα χαρακτηριστικά της υπερεθνικής Ομοσπονδία:. Σημαία, Εθνικό Ύμνο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Νόμισμα, οι Νόμοι "
Οι ιδρυτές της ΕΕ "ήταν προσεκτικοί μόνο να δείξουν στους πολίτες τους τα καλοήθη χαρακτηριστικά του σχεδίου τους. Είχε σχεδιαστεί για να εφαρμοστούν σταδιακά, ως μια συνεχή διαδικασία, έτσι ώστε το έργο να μην αναπτυχτεί σε μια ενιαία φάση, πράγμα που θα προξενούσε αμέτρητες αντιδράσεις ,ώστε να σταματήσει ή τελικά να εκτροχιάσει .
Τελικά έφτασε πλέον η εποχή που ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ότι η Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι «ένα πραξικόπημα σε αργή κίνηση πραξικοπήματος: ,το πιο θεαματικό πραξικόπημα στην ιστορία", που αποσκοπεί σταδιακά και προσεκτικά να παραγκωνίσει τη δημοκρατική διαδικασία και να υποτάξει τα παλαιότερα κράτη-έθνη της Ευρώπης. Δεν το λέει όμως δημοσίως
Η ειρωνεία είναι ότι η Γαλλία πλέον κρατιέται ως ΟΜΗΡΟΣ από τις πολυπολιτισμικές δυνάμεις που η ίδια έθεσε σε κίνηση.
Οι ταραχές Τζιχάντ μουσουλμάνων μεταναστών στη Γαλλία το 2005 απέδειξαν ότι η Ευραραβία δεν αποτελεί πλέον θέμα της γαλλικής εξωτερικής πολιτικής, είναι πλέον γαλλική ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική υπόθεση .
Η Γαλλία θα καεί εάν συνεχίζει να κατευνάσσει τους Άραβες και να συμφωνεί με την ατζέντα τους.
Xα, Xα, Xα
Φωτογραφία πύργου Ισλάμ-Άιφελ στο διαδίκτυο

Η αύξηση του ισλαμικού πληθυσμού είναι εκρηκτική
Σύμφωνα με ορισμένους, ένα στα τρία μωρά που γεννήθηκαν στη Γαλλία, το ένα ήταν μουσουλμανακι
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι στα γκέτο ήδη εκ των πραγμάτων ακολούθου την Σαρία και όχι το γαλλικό δίκαιο.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι η Γαλλία ήσυχα θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα, ενώ άλλα προβλέπουν έναν εμφύλιο πόλεμο στο εγγύς μέλλον.
Τώρα για την ιδία μας την πατρίδα τι στοιχειά μπορούμε να έχουμε αλήθεια , και ποια από αυτά τα στοιχειά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για να σας τα παραθέσουμε ,
Εδώ δεν γνωρίζουμε πόσες εκατοντάδες μαύρους και καφέ ανθρώπους αποφάσισε να ελληνοποιηση η κοντή ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ .
Η θα βασίσουμε στην αξιοπιστία του ΒΗΜΑΤΟΣ που έγραφε ότι εκλογικά δικαιώματα έλαβαν ΜΟΝΑΧΑ 12.500 λαθροελληνες .Όταν την ιδία εβδομάδα διαβάζαμε αλλού για 3.500 λαθρο που επιθυμούσαν να μαγαρίσουν την ελληνική δημοκρατία , κάνοντας αίτηση για το =ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ = στην λαθροψηφοριας , εν όψει των εκλογών σε δήμο της νοτιανατολικής Αττικής . Ξέχωρα από τις χιλιάδες λαθροψηφοφορων της Λάρισας . Αλήθεια τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κάποιος στα στοιχειά που μας σερβίρουν .
Γι αυτό ας αρκεσθούμε σε στοιχεία της υπολοίπου Ευραραβιας και προπαντός σε στοιχειά του διαδικτύου.

(το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ερευνών για τη μεσογειακή και ευρωαραβική συνεργασία), MEDEA που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του ευρώ-αραβικό διάλογο.
= Μήδεια = Τι ωραίο όνομα για ένα ΕΡΓΟ που αποσκοπεί να μετατρέψει την Ευρώπη σε μια αραβική, ισλαμική γη. Και να αφανίσει τον Ελληνισμό .

Στις ιστοσελίδες του μεταξύ των άλλων αναφέρει το .MEDEA (the European Institute for Research on Mediterranean and Euro-Arab Cooperation),

Η ΕΕ ήθελε να "προωθήσει τον εντοπισμό των αντιστοιχιών μεταξύ των διαφόρων νομικών συστημάτων ώστε να επιλύονται προβλήματα αστικού δικαίου που αφορούν φυσικά πρόσωπα:. Κληρονομικό και οικογενειακό δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου»
Με απλά λόγια, ΔΕΝ είναι δύσκολο να δει κάποιος αυτήν την γραφειοκρατική συσκότιση ως κάτι διαφορετικό από την ένδειξη του ότι = οι χώρες της ΕΕ θα είναι επιεικής, για την προσαρμογή της κοσμική νομοθεσία τους στις απαιτήσεις της σαρία των μουσουλμάνων μεταναστών σε οικογενειακές υποθέσεις.=
Οι προχθεσινοί πιο ευφάνταστοι ίσως ,που από προχθές άρχισαν να ανησυχούν για το ΤΣΕΚΟΥΡΙ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , και πάλι δικαιώνονται


Ο ΥΠΕΡ-ευρωπαϊστής Ρομάνο Πρόντι επιθυμούσε μεγαλύτερη συνεργασία με τις αραβικές χώρες. Λέγοντας για μια ζώνη ελεύθερου εμπορίου με τον αραβικό κόσμο, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι αραβικές χώρες θα έχουν πρόσβαση στις τέσσερις ελευθερίες της εσωτερικής αγοράς της ΕΕ,
= περιλαμβάνει την ελεύθερη κυκλοφορία των ατόμων πέραν των εθνικών συνόρων οποία =…….
Το γεγονός αυτό, το εν δυνάμει τεράστιο συνέπειες της εγκαθίδρυσης μιας «εσωτερικής αγοράς» με ένα αραβικό κόσμο με έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο ως προς την αύξηση του πληθυσμού, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ΠΟΤΕ δεν συζητήθηκε ούτε καν αναφέρεται στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.
Ωστόσο, θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της Ευρώπης, όπως την ξέραμε μια φορά.

Η Ευρώ-Μεσογειακή Κοινοβουλευτική Συνέλευση, η ΕΜΚΣ
Όπως και οι περισσότεροι Ευρωπαίοι, δεν είχα καν ακούσει για αυτό το όργανο, προτού τεθεί στο Διαδίκτυο. Προς αναζήτηση .
Όπως και πολλά άλλα φυσικά , αρκετά δε στην ιστοσελίδα WIKIPEDIA .
Ωστόσο, είναι προφανώς πρόκειται να επηρεάσουν το μέλλον ολόκληρης της ηπείρου
Όταν γνωρίζουμε ότι αυτές οι «χώρες-εταίρους της Μεσογείου» περιλαμβάνουν μη δημοκρατικές αραβικές χώρες όπως η ΤΟΥΡΚΙΑ η Συρία, δεν είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι από τις εν λόγω χώρες ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ σε ένα μόνιμο όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες για τις εσωτερικές υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι έχουν τα δική μας δημοκρατικά εκλεγμένα εθνικά κοινοβούλια έχουν ήδη μειωθεί στο καθεστώς του "διαβούλευτη" με = ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ = ομοσπονδιακούς νομοθέτες και ΜΗ εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΕ στις Βρυξέλλες; .(Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ)
Και ποια Τουρκία στην Ευρώπη .Αλήθεια το ακούμε και ακόμη δεν έχουμε βγει στους δρόμους να περιποιηθούμε τους πολιτικούς μας .
Και ποια οικονομική κρίση και παραμύθια .Καλά , ολόκληρος ο δυτικός κόσμος έπεσε σε οικονομική κρίση = ταυτοχρονως = . Λίγο υπερβολικό δεν είναι για να το πιστέψουμε ..Εγώ όμως ξέρω όπως και εσείς άλλωστε ότι πριν δυο χρόνια δεν γινόταν πουθενά λόγος για τα χρέη την Ευρώπης. Αυτό όμως που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί χρωστάμε.
Μήπως όμως όλα είναι ένα καλοστημένο παραμύθι για μεγάλα παιδιά . Όπως το παραμύθι ότι δεν έχουμε λεφτά ΑΡΑ κλείνουμε τα στρατιωτικά νοσοκομεία στην ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ αλλά για ΤΖΑΜΙ και μάλιστα για ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΜΕΝΟΣ μας περισσεύουν .Να Το Κάνουμε και Τζάμι το Τζαμί όπως άλλωστε συνηθίζουμε εμείς οι έλληνες .
( παρένθεση και ρωτώ τους ιθύνοντας )= και τους εν δυνάμει τραυματίες σε μια πιθανή σύρραξη , που θα τους πηγαίνουμε ? Μήπως και θα τους πηγαίνει ο ερυθρός σταυρός στην Ελβετία με ελικόπτερο ?


= Η Διακήρυξη Του Αλγεριού = τον Φεβρουάριο του 2006.
Το έγγραφο αναφέρει ότι: « Μεταξύ των συστάσεων είναι:
Δημιουργία ενός δικτύου των μεσογειακών εταίρων που θα διαχειρίζονται από κοινού την ανάπτυξη με στόχο "ένα εναρμονισμένο σύστημα εκπαίδευσης" μεταξύ του αραβικού κόσμου και της Ευρώπης; Τι θα πρέπει να περιλαμβάνει; ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ; Θα μας πουν, πριν από το να είναι πλέον ένα τετελεσμένο γεγονός;
Οι συμφωνίες αυτές, για ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΙΜΟ των ευρωπαϊκών ΒΙΒΛΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ για να γίνουν πιο φιλικά προς το Ισλάμ, και σταδιακά να φιμωθεί η "ισλαμοφοβία", όπως και ο ρατσισμός, άρχισαν να εφαρμόζονται από τώρα.

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης Χανς Γκερτ Πέτερινγκ δήλωσε ότι τα σχολικά βιβλία θα πρέπει να αναθεωρηθούν για την δυσανεξία σε απεικονίσεις του Ισλάμ από εμπειρογνώμονες υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΚΑΙ των ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ .
Υποστήριξε επίσης ότι η ΕΕ θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Οργάνωση της Ισλαμικής Διάσκεψης να συσταθεί μια επιτροπή επανεξέτασης των βιβλίων.
Η ECRI καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να υιοθετήσουν μέτρα που θα θέσουν ουσιαστικά εκτός νόμου κάθε σοβαρή συζήτηση ενάντια στο το Ισλάμ και την εισαγωγή σε ότι αφορά προ-μουσουλμανική "καλή κατάσταση της Ευρώπης ".
Ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει:
Να τροποποιήσουν τα προγράμματα σπουδών τους για την πρόληψη της «αλλοίωση ερμηνείας της θρησκευτικής και πολιτιστικής ιστορίας» και «εικόνα του Ισλάμ σχετικά με τις αντιλήψεις της εχθρότητας και της απειλής" ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ . Να ενθαρρύνει τη συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εικόνα που μεταφέρουν από το Ισλάμ και με την ευθύνη τους για την αποφυγή διαιώνισης των προκαταλήψεων .
= Τώρα Μάλλον Δεν Θα Σοβαρολογούμε Εάν Πιστεύουμε Ότι Έφυγε Η κ, Δραγωνα η Η Προηγουμένη Αυτής κ.Ρεπουση Και Όλα Διορθωθήκαν =

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

από σχόλιο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου