Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


"Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας."
Τόμας Τζέφερσον
Εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Σημείωση Επιστήμης: 

Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.

Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.
η συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

 1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

  From HEIL GAP

  φωτογραφια απο το
  http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IuAIybSI/AAAAAAAAQCE/LWQjAoQ7rv4/s1600/iran-chop-off-hand-stamp-postage.jpg  ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ; Ένα καλό και σπάνιο ΚΟΜΜΑΤΙ , ασφράγιστο .
  …..Κατά την περίοδο αναφοράς που εξακολουθούν να δηλώνουν ότι όσοι αποστατούν από το Ισλάμ θα πρέπει να θανατωθούν, εάν δεν μετανοούν εντός τριών ημερών από την προειδοποίηση τους και ότι η προδοσία είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό των μη-μουσουλμάνων, ιδιαίτερα των Εβραίων ». ………

  Αυτό ενώ μουσουλμάνοι και δυτικοί μετριοπαθείς ~ προσπαθούν να μας πείσουν όλους ότι δεν υπάρχει καταναγκασμός στο Ισλάμ!
  Μήπως οι Σαουδάραβες έχουν λάθος αντίληψη περί του Ισλάμ και ειλικρινές μετριοπαθείς δυτικοί επιδοτούμενοι ισλαμολαγνοι ξέρουν καλύτερα - για σκέψου –

  φωτογραφια απο το
  http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IlSId2sI/AAAAAAAAQCA/2pAFAgghLzI/s200/swordofislam-beheading.jpg  Ω η ευδαιμονία της συμμόρφωσης!

  Αναρωτιέμαι πού είναι ~ άραγε οι άνθρωποι που κόβουν τα κεφάλια εδώ γύρω;
  Εκεί πέρα στην Πλατεία! Των Κοπτών
  Είναι και στον τουριστικό χάρτη;
  Θα θέλαμε πολύ να πάμε εκεί!  Σαουδικο τουριστικό σύνθημα = Aν Δεν Σας Δώσουμε Το Κεφάλι Σας Στο Χέρι = Να Μας Ξανά- Επισκεφτείτε . στο όνομα του Αλλάχ ...

  Μήπως , και ο ΓΑΠας στο πρόγραμμα του αθλιοτάτου κόμματος του έχει σχέδια για κάποια παρεμφερή πλατεία εδώ προς εξυπηρέτηση των θρησκευτικών καθηκόντων των ΛΑΘΡΟ-ελληνοποιηθεντων του .

  Ξέρω γω , Την πλατεία των πεσμένων κεφαλιών , η των απολεσθέντων χειρών , η την πλατεία κουτσομητη , κουτσοχέρη τέλος πάντων που ταιριάζει και στο κόμμα .?

  Να πεδίον λαμπρό για τους νεοεκλεγέντας δημάρχους μας .

  Η μεγάλη πλάκα θα είναι , να είναι αίτημα των αλβανών μουσουλμάνων
  χα , χα ,χα
  Ε τότε δεν θα μπορέσουμε και να τους το αρνηθούμε
  Χα, χα, χα

  HEIL GAP (or mind the GAP) Ιt’s up to you

  ΑπάντησηΔιαγραφή