Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

UK Ημέρα Μνήμης της παπαρούνας πυρπολήθηκε από τους ισλαμιστές διαδηλωτές

από σχόλιο αναγνώστη μας εδώ


Επαίσχυντοι διαδηλωτές ντροπιασαν την των νεκρων Βρεττανωντου πολέμου σήμερα με το κάψιμο ενός μοντέλου ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ –
Καθως εκατομμύρια άλλοι κρατησαν με αξιοπρεπεια δύο λεπτών σιγή.

Το έθνος εξεφρασε τα σέβη του στους πεσοντας στις 11 το πρωί για την Ημέρα Εκεχειρίας, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στη Νότια Κορέα.

Αλλά τα γεγονότα μνήμης στο Λονδίνο, αμαυρώθηκαν από το φρικιαστικό θέαμα των μελών του αυτοαποκαλούμενου μουσουλμάνων κατά των Σταυροφόρων με κάψιμο του σύμβολου του χρέους της χώρας προς τους γενναίους άνδρες των υπηρεσιών της καθως και των γυναικών που σκοτώθηκαν στη δράση.

Οι άρρωστοι οι διαδηλωτές φώναζαν «Βρετανοί στρατιώτες να καειτε στην κόλαση» και κρατούσαν πανό λέγοντας «το Ισλάμ θα κυριαρχήσει» και «οι νεκροί μας είναι στον παράδεισο, οι νεκροί σας στην κόλαση".

 Εν μέσω εξωφρενικων σκηνων στον Exhibition Road στο Κένσινγκτον του Δυτικου Λονδίνου περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν για να διακόψουν τις Τιμες στους πεσσοντες ενώ το 50 από την συγκεντρωθηκαν σε κοντινή απόσταση.για την αντιμετώπιση των ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ διαδηλωτών

Ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι, όταν οι δυο ομάδες συγκρούστηκαν.

Το μέλος των Μουσουλμάνων Ενάντια Σταυροφορίες Asad Ullah δήλωσε: «Θέλουμε η κυβέρνηση να παρει τα στρατεύματα από τις χώρες αυτές και να σταματήσει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά μας».
Μουσουλμάνοι Ενάντια Σταυροφοριών λέγεται ότι είναι μια ομάδα εναπομειναντων των Islam4UK, που ιδρύθηκε από τον Anjem Choudary.

Καθως το ρολόι χτύπησε έντεκα την ενδέκατη ημέρα του ενδέκατου μήνα το έθνος εκανε μια σιγη για να θυμηθούμε την στιγμή που επέστρεψε η ειρήνη στην Ευρώπη στα τέλη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η συμφωνία μεταξύ της Γερμανίας και των συμμάχων το 1918 έφεραν στο τέλος τέσσερα χρόνια αιματηρών μαχών.

Ο Υπουργός άμυνας Liam Fox και ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Δρ Ρόουαν Γουίλιαμς προσχώρησαν μαζι με ήρωες πολέμου, προσωπικού των υπηρεσιών, των βετεράνων, στρατιωτικες ενώσεις και τα παιδιά το σχολείο για μια ενδειξη σεβασμου και αποδοση τιμης στο κενοτάφιο στο Whitehall του Λονδίνου.

"Οι άνθρωποι στο στρατιωτικό πραγματικά δεν ζητούν πολλά, αλλά μόνο για να έχουν την υποστήριξη της τα πλήθη εδώ, σημαίνει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.


«Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να κατανοήσουν αυτά που έχεις και να μην λαμβάνουν την ελευθερία τους ως δεδομένο


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
HEIL GAP (or mind the GAP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου