Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΜΟΜΦΩΝ

 από σχόλιο αναγνώστη μας εδώ

Επειδή κανένα σύνταγμα δεν προβλέπει ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι στο απυρόβλητο της κριτικής από τους έλληνες πολίτες αλλά αυτή η διάταξη υπάρχει μόνο στα μυαλά των ελλήνων υπηκόων του και όχι στους έλληνες δημοκράτες πολίτες , γιαυτο και εγώ του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό της μομφής καταπρόσωπο και του απαντώ μάλιστα ότι εγώ τον μέμφομαι ακόμα περισσότερο .
Και τον μέμφομαι διότι ο ίδιος υπήρξε κομματανθρωπος του πασοκ το οποίο και τον ανέβασε και στα υψηλοτέρα κλιμάκια του , και όντας εκεί δεν έπραξε το ελάχιστο κατά της διαφθοράς και επίσης κάτι τι που θα μπορούσε να σώσει την χώρα από την επερχομένη αβαρία του .
Γιατί το συγκεκριμένο παράπτωμα είναι βαρύ σύμφωνα με οιονδήποτε κανονισμό.
Ενώ εάν έβαζε παραπέρα το προσωπικό του συμφέρον και ακλουθούσε ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος , τότε είναι πλέον σίγουρο ότι αρκετά αν όχι πολλά θα ήταν αυτά που μπορούσε να είχε επιτύχει , αλλά και να είχε διασώσει .

Επίσης τον μέμφομαι γιατί υπέγραψε νομοσχέδια και συνθήκες που ήταν ενάντια στον ελληνικό λαό , εναντία στην αξιοπρέπεια του αλλά την υπόσταση του. σαν η φυλή των ελλήνων .
Και τα οποία νομοσχέδια του αφαιρούσαν δικαιώματα τα οποία τα παρείχαν πλέον σε αλλοδαπούς και αλλόθρησκους και πάντα υπέρ σκοτεινών και ξένων συμφερόντων .
Τον μέμφομαι γιατί σήμερα καθώς και την περασμένη Κυριακή έφραξαν τα εκλογικά τμήματα από αλλοεθνείς λαθροεποικους που λαθρονομημοποιηθηκαν υστερα από ένα λαθρονομοσχεδιο που πανω στο οποιο υπαρχει και η δικη του λαθρουπογραφη .
Και τον μεμφομαι διοτι αφ υψηλου παντα , κρίνει , συγκρινει και εντελει κατακρίνει τον ψηφοφόρο ο οποίος με την στάση του είπε ένα όχι στα ψέματα και την προδοσία της πατρίδος από τους πολιτικούς συνδυασμούς και τους ύποπτους χρηματοδότες των , αλλά επίσης αρνήθηκε συνειδητά να δώσει μια δημοκρατική μάχη με τους περιφερόμενους λαθροελληνας λαθροψηφοφορους η και σε κάποια περιοχή την εκλογική μάχη έναντι των εισαγόμενων κατευθείαν από την Τουρκιά λαθροψηφοφορων
Και όλα αυτά τα περιφερόμενα τσιρκα λαθροψηφοφορους που όλοι μας είδαμε την περασμένη Κυριακή να νοθεύουν και να ασελγούν προς την ιερότερη στιγμή της δημοκρατίας μας , αυτήν την ιδία την εκλογική διαδικασία . αλλά για αυτήν την εκλογική νοθεία δεν σας ακούσαμε να πείτε κάτι .
Επίσης ο κύριος πρόεδρος της δημοκρατίας ο οποίος καρπούται ένα μισθό ο όποιος φυσικά θα ξεπερνά κατά πολύ τα 100.000 ευρώ τον χρόνο , δεν έχει κανένα δικαίωμα να μέμφεται τους τόσους φρεσκο-απολυμένους- θύματα του συστήματος που έφερε το κόμμα , το οποίο τόσο λαμπρά είχε για χρόνια υπηρετήσει , μα και τους άλλους τόσους συνταξιούχους , που τους έκοψε τα δώρα των συντάξεων και πρωτίστως μιας νεολαίας που επίσης το κόμμα του την λυπήθηκε για τα 720 ευρώ που ελάμβανε ως μισθό τον μήνα και αποφάσισε , κατόπιν παραπλανήσεως του ελληνικού λαού να αναλάβει την εξουσία , ώστε να μπορέσει επιτέλους να μειώσει την υπέρογκο αυτήν αμοιβή εις τα 592 ευρώ , χωρίς να σκέπτεται ότι αρκετά από αυτά τα μεμφόμενα τέρατα έλληνες πολίτες μπορεί να μην διέθεταν ούτε καν το απαιτούμενο χρηματικό ποσόν , δια να εκδώσουν τα εισιτήρια των προς την κάλπη .
Και σας μέμφομαι πολύ , μα πάρα πολύ κύριε πρόεδρε της ελληνικής δημοκρατίας .
HEIL GAP (or mind the GAP )

1 σχόλιο:

 1. Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑΣ

  Φωτογραφία από το διαδίκτυο

  http://antigoldgreece.files.wordpress.com/2009/06/paxtas.jpg


  Θρίαμβος .
  Ο νέος δήμαρχος του Αριστοτέλη Χαλκιδικής είναι πλέον ο Χρήστος Πάχτας,
  Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη δήμαρχος στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής με ποσοστό 51,67 %.

  Πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης του Σημίτη.
  Το Δεκέμβριο 2003 ενεπλάκη στο σκάνδαλο αγοράς και μεταπώλησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Στις 23 Ιανουαρίου 2004 παραιτήθηκε από το αξίωμα του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας εξαιτίας του σκανδάλου που προέκυψε από την εισαγωγή τροπολογίας σε αναπτυξιακό νομοσχέδιο που επέτρεπε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς να κατασκευάσει τουριστικές εγκαταστάσεις σε παρακείμενη δασική έκταση


  ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ .
  Εξ αλλού RI IMIS OCHI ACOMA GINEI PINDI ELLI NIKOS.

  Και σε ανώτερα κύριε Παχτα .

  HEIL GAP (or mind the GAP)

  ΑπάντησηΔιαγραφή