Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η γενιά του Πολυτεχνείου.

Απόσπασμα από την διάλεξη του Γιώργου Καραμπελιά, με θέμα την αμφιλεγόμενη κληρονομιά της "γενιάς του Πολυτεχνείου".

7 σχόλια:

  1. Χαίρεται . λόγο τεχνικών λόγων ασφαλείας δεν μπορώ να ακούσω τον αγαπητό σε όλους μας κύριο Καραμπελια και το συγκεκριμένο
    Απόσπασμα από την διάλεξη του Γιώργου Καραμπελιά, με θέμα την αμφιλεγόμενη κληρονομιά της "γενιάς του Πολυτεχνείου".
    Παραθέτω κάτι δικό μου το όποιο έγραψα προ ολίγων λεπτών σαν απάντηση σε ένα παιδί που είχε σκωπτικά γράψει το ….. της γενιάς του πολυτεχνείου οι αγώνες σου τώρα δικαιώνονται …...

    Φίλε xxxxx μάλλον από τον τίτλο που έβαλες εδώ = Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ = αποδεικνύεις το νεαρό της ηλικίας σου ,
    Διότι ίσως και να υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις , αλλά φίλε μου πρέπει να καταλάβεις ότι αυτός ο τίτλος είναι λιαν προσβλητικός , για όλους εκείνους που έκαναν την επανάσταση τους ανεξάρτητοι από τις οιοδήποτε κομματικές γραμμές και κομματικά συμφέροντα , έξαλλου ο Γιωργάκης της εποχής εκείνης είχε φροντίσει να μην υπάρχουν όλα αυτά .
    Και εδώ δεν πρέπει να πούμε ότι αυτός ο αγώνας είχε ένα μονό σκοπό , την ανατροπή της Αμερικανοκίνητης χούντας , Τα παΐδια που ήταν κλεισμένα μέσα στο πολυτεχνείο αλλά και όλοι αυτοί που διαδήλωναν στους δρόμους το έκαναν ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ μόνο να κερδίσουν την ελευθερία τους . Και όλοι τους ήταν ενάντιοι στην συνέχιση διακυβέρνησης της χώρας από μια κλίκα αποτελούμενη εξ ολίγων αξιωματικών , άνευ ουδενός εθνικού λογού η δια αυτήν την ιδία , την προστασία της χώρας από κάποια απειλή , πέραν αυτής των ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ , αλλά μόνο και μόνο δια την διατήρηση της εξουσίας χωρίς εκλογές μάλιστα .
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ .
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΜΑΗΣ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ.
    Και το πείραμα μας τελείωσε με την προδοσία της Κύπρου , ΠΡΟΔΟΣΙΑ αρχομένη από την χούντα και συνεχιζομενη μετέπειτα από το πολιτικό κατεστημένο .
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟΤΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ .
    ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ (γιατί η χωρά μας δεν διέθετε ούτε και διαθέτει τις πανάκριβες επενδύσεις των πολυεθνικών και έτσι δεν υπήρχε και κανένας φόβος μήπως αυτές καταστραφούν )
    Πάντως εδώ θα πρέπει όλοι μας να αντιληφτούμε ότι η πατρότητα του ΚΑΝΑΠΕ και του ΚΑΝΑΠΕΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ανήκει αποκλειστικότητα στην επταετία της χούντας .
    Διότι αυτή ήταν που τρομοκράτησε τον πληθυσμό και αυτή που πρωτοΕΜΠΑΣΕ στο σαλονάκι του την αθλία τηλεόραση με τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ της και τον έμαθε να κάθεται πάνω στους μοντέρνους και μίζερα μικροαστικούς καναπέδες του (μιλάμε για πολύ φτηνιάρικους , αλλά τι να γίνει , φτήνια ΙΣΟΝ η χαρά του μικροαστού ) .
    Και όπως τώρα που όλοι ψάχνουν το θύμα που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα και να τους σώσει από τον ΓΑΠα , έτσι ακριβώς και τότε , όλοι ήταν λουφαγμένοι , πλην μιας ελαχίστης μειοψηφίας , δηλαδή όπως πάντα και παντού , όλοι οι άλλοι έθρεφαν πισινούς και όλοι τους περίμεναν από τα παιδιά του πολυτεχνείου να τους φέρουν την ανάσταση , την ελευθερία και τα ανθρωπινά δικαιώματα τους μερικοί δε γέροντες περίμεναν και το άγιο φως όχι δια τον φόβων των ΛΑΘΡΟ αλλά επειδή η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκκλησία ευρισκετω μακριά , μερικοί δε λιγούρηδες περίμεναν ότι θα τους έφερναν και καμία γκόμενα .
    Αλλά όλοι στο περίμενε , μακριά και αγαπημένοι . Και αλήθεια βρε παιδιά .
    ΤΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ = Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ =,
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΓΙΝΕ = ΓΕΝΙΑ= ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ = ΟΛΟΙ = ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ .
    Όταν αυτοί που ήταν στο πολυτεχνείο και συμμετείχαν στην εξέγερση δεν ξεπερνούσαν το ένα με δυο παιδιά ανά δημόσιο γυμνάσιο .
    Και όλοι οι άλλοι ΠΕΡΔΟΝΤΑΝ ΓΕΩΜΗΛΑ .
    Εξαιρούμενων των φοιτητών ΕΜΠ και των άλλων σχολών των Αθηνών .
    Συν Πατρα κ.α. , ΑΛΛΑ μιλαμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
    Κάποιων καλλιτεχνών κρητικών τραγουδιστών θεατράνθρωπων και κινηματογραφιστών , που η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι παλαιοί και τότε καταξιωμένοι στο επάγγελμα τους δεν φοβήθηκαν και βοήθησαν όσο μπορούσαν .
    Υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ( στοιχείο για την ιστορική έρευνα αφανισθέντων ειδών και πολιτισμών ) αλλά που ήταν άραγε η ελληνική νεολαία της εποχής .
    Αυτή η περίφημη γενιά του πολυτεχνείου .
    Όταν την επομένη ημέρα της εισβολής των τεθωρακισμένων κατά του μεγάλου ελληνικού σχολειού του ΕΜΠ , έβλεπες τις χιλιάδες έντρομων υπαλλήλων και λοιπών μικροαστών , να εγκαταλείπουν το κέντρο και να διασταυρώνονται εδώ και εκεί, αραιά και που , με τους ελαχίστους πιτσιρικάδες που ξανανέβαιναν προς την Αθήνα για να δουν τι μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν .
    Ε μα την αλήθεια , αυτή και αν ήταν μια ΣΟΥΡΕΑΛ εικόνα = ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΛΙΠΟΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ = που θα ευχόσουν στον θεό της κωμωδίας να ήταν εκεί κάποιος από την παρέα ΝΤΑΛΙ ΚΑΙ ΠΙΚΑΣΟ για να την βάλει πάνω στον καμβά του ,
    Μόνο που μύριζε κάπως .
    Ξέρεις τώρα αυτήν την ΤΟΣΟ άσχημη μυρουδιά που βγαίνει μετά τον μεγάλο φόβο .
    Που ήταν η εργατική τάξη , Που άραγε ήταν …. Που …. Και που …..
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ γιατί γίνεται τόσο βαρετό όσο και θλιβερό
    Και επίσης μην ανακατέψουμε ξανά το ΚΚΕ με ΕΚΕΙΝΗ την έκρηξη διαμαρτυρίας .
    Επειδή το ίδιο το ΚΚΕ τότε έβγαινε ραδιοφωνικά από Μόσχα και Αλβανία και κατηγορούσε τα εξεγειρόμενα παΐδια ως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    Αχ αυτό το ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ , φαίνεται ότι από τότε ήταν η αγαπημένη ασθένεια των στελεχών αυτού του κόμματος .
    Και μετά από ένα χρόνο περίπου , ύστερα από την διάδοχη της χούντας από το καθεστώς Καραμανλή έτρεξε και το ΚΚΕ πάνω στο ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ , στην ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ για να μαζέψει δόξες και να πλιατσικολογήσει όπως και ολόκληρη η ΑΥΤΟ-αποκαλουμένη γενιά του πολυτεχνείου .
    Και για αυτό ας καταθέσουν όλοι τους σήμερα ένα στεφάνι στους αγωνιστές της άνω-κάτω κολοπετινιτσας και στις άλλες ΑΦΑΝΤΕΣ πόλεις και χωριά που είχαν δώσει το βροντερό ΑΠΩΝ τους , εκείνες τις ήμερες , ακριβώς πριν 37 χρόνια .
    Εντάξει , κουφός δεν είμαι , άκουσα , τέλος χρόνου .
    Μόνο να γνωρίζουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , καλό είναι κι αυτό .

    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. part 1
    Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, 2010
    Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ .
    ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Φωτογραφία στο διαδίκτυο
    ( Πομπή Μουσουλμάνων προσκυνητών προς Μίνα κοντά στην ιερή πόλη της Μέκκας για την εκτέλεση «Jamarat» τελετουργικό, του συμβολικού λιθοβολισμού του Σατανά, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 )

    http://2.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOL9dEDDj2I/AAAAAAAAP-s/Y1lq1D12cGM/s1600/Muslim+pilgrims+wal+towards+Mina+near+the+holy+city+of+Mecca+to+perform+the+%2527Jamarat%2527+ritual%252C+the+symbolic+stoning+of+Satan%252C+on+November+16%252C+2010.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PART 2
    OTTAWA - Οι ισλαμιστές έχουν ως στόχο την οικοδόμηση μιας "παράλληλης κοινωνίας" στον Καναδά .
    Αυτό υπονομεύει την δημοκρατία και την πολυπολιτισμικότητα της και ήδη μετατρέπεται σε «καταλύτη για τη βία", προειδοποίησε η έκθεση εθνικής ασφαλείας που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

    .
    Το πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από την National Post αναφέρει οι Ισλαμιστές σκληροπυρηνικοί καλούν τους μουσουλμάνους που ζουν σε δυτικές χώρες ώστε να διαχωρίζουν τους εαυτούς τους και να συμμορφώνονται μόνον με το νόμο της Σαρίας.

    Η έκθεση συντάχθηκε από το Ολοκληρωμένο Κέντρο Αξιολόγησης Απειλών η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με απειλές από την υπηρεσία κατασκοπείας του Καναδά, η ομοσπονδιακή αστυνομία, το στρατό, τμήματος ξένων υποθέσεων και άλλες υπηρεσίες

    Σύμφωνα με την National Post, διανεμήθηκε εσωτερικά μετά από το Hizb-ut-Tahrir συνέδριο στο Τορόντο πέρυσι σχετικά με την δυνατότητα ίδρυση ενός ισλαμικού χαλιφάτου.

    «Εξ ορισμού, οι απόψεις και ο κόσμος τους συγκρούονται με το κοσμικό κράτος ( ένα μη νομοθετούμενο από την θρησκεία κράτος , θα μπορούσαμε να πούμε περιγραφικά ) .

    "Ακόμα και αν η χρήση βίας δεν εκφράζεται φαινομενικώς, η δημιουργία απομονωμένων κοινοτήτων μπορούν να αναπαράγονται ομάδες που να είναι ανοικτές δυνητικά και κατά αποκλειστικότητα για μηνύματα τα οποία υπέρμαχο τους αποτελεί η βία , υποστήριξε," προειδοποιεί η έκθεση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

    Σημειώνει ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές ενώ παράλληλα προωθούν τον συγχρονισμό των νόμων του κράτους με τις θρησκευτικές ΤΟΥΣ πεποιθήσεις » είναι πολύ προσεκτικοί στο να ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ τις πολιτικές τους όσον αφορά τις Δυτικές ελευθερίες."

    Βλέπουν την κίνηση τους ως «η ειρηνική υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων", ανέφερε.
    Αλλά η έκθεση επισημαίνει, επίσης, η ολλανδική υπηρεσία πληροφοριών έχει ονομάσει την κίνηση ως «απειλητική» και ένα γεγονός που θα μπορούσε να βλάψει βαθμιαία την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και να βλάψει ορισμένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. "

    "Αν μη τι άλλο Τουλάχιστον, η ύπαρξη των εν λόγω μίνι-κοινωνιών υπονομεύει την ανθεκτικότητα και την προώθηση μιας συνεκτικότητας του καναδική έθνους."
    Και φυσικά μιλάμε για τον Καναδά και όχι για κατάσταση αυτοκατάργησης μας σαν έθνος που επικρατεί την τελευταία εικοσαετία στην πατρίδα μας.

    Hello Europe!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PART 3
    Γεια σας στην Ευρώπη!
    Τι κάνετε είστε καλά βολεμένοι στον καναπέ .
    Η μήπως πρέπει να σας αλλάξουμε πλευρό μην τυχόν και πιαστείτε .


    Δεν είναι απλά ανίκανη Η ΗΓΕΣΙΑ σου γηραιά ήπειρος , είναι και εθνικά καταστροφική.

    Στον μουσουλμανικό κόσμο υπάρχει κοινωνική συνοχή όσο οι μουσουλμάνοι έχουν τον έλεγχο και όλοι οι άλλοι υποτάσσονται. Όπως ακριβώς και συνέβη χθες και στην πρωτεύουσα μας την Αθηνά .
    Κυβερνητικό , τηλεοπτικό , αντιπολιτευτικό γλείψιμο ,πολύ γλείψιμο , αλλά δυστυχώς και πλήρης αποδοχή και υπακοή των οιονδήποτε διαταγών των ισλαμιστών.
    Άλλωστε ο ορισμός ως Γιουσουφακια που πρωτακουσαμε την άνοιξη στην συγκέντρωση του στρατηγού Αλευρομαγειρου και Καραμπελια δεν βγήκε τυχαία .
    Και αυτό δεν είναι μια ριζοσπαστική άποψη , αυτό είναι πλέον ο κανόνας.
    Έτσι οι ισλαμιστές δεν έχουν απλώς απομονωθεί απλώς από την κοινωνία των αυτοχθόνων χωρίς κάνεις να μπορεί ουδείς να τους ασκήσει κανένα έλεγχο στις επιχειρήσεις τους , σε οποιαδήποτε χώρα που ήδη βρίσκονται όντος της . Και για να θέσω πιο ρεαλιστικά = σε οποιαδήποτε χώρα που ήδη έχουν κυριευσει = .

    Η απειλή της βίας και από μόνη της είναι εύχρηστο όπλο τους . διότι σημαίνει ότι οι λευκοί φοβισμένοι άνθρωποι είναι πιθανό να συνθηκολογήσουν γρηγορότερα.
    Συγκεκριμένα σε εκπομπή στις 11 το βραδύ του Σπύρου χατζάρα σε βιντεακι που είχε ληφθει εξωθεν του πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίστηκε περιχαρής μουσουλμάνος να καμαρώνει που αυτή τη φορά δεν τους εμπόδισε κάνεις , αλλά με συνοδούς τους τα σώματα ασφαλείας και περνώντας πάνω από τα σώματα των αντιστεκόμενων ελλήνων , κατόρθωσαν να μπουν στο κέντρο της πόλεως και να προσευχηθούν και συγκεκριμένα να καταλάβουν το κέντρο της κουλτούρας και του πολιτισμού μας ,ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . Το ίδιο δε σκοπεύουν να κάνουν αύριο με το τέμενος τους στον Ελαιώνα
    Επίδειξη δύναμης και εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ..
    Και όλα αυτά εις βάρος μιας χωράς , που η προδοτική της πολιτική ηγεσία , αδιαφορεί πλήρως για το εάν , εις τον τόπο καταγωγής των λαθροεποικων λαθροψηφοφορων της , απαγορεύεται όχι μόνο εκκλησία να κτίσεις και να προσευχηθείς , αλλά και ένα σταυρό να φοράς στον λαιμό σου .
    Τι έκανε ο κύριος πρωθυπουργός μετά τις τόσες συναντήσεις του με τους ΕΜΙΡΗΔΕΣ . Μήπως δεν αντιλήφθη ότι στο Κουβέιτ αρνούνται να δώσουν την άδεια για το κτίσιμο εκκλησιάς της ελληνικής καθολικής κοινότητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PART 4
    Μήπως του έμαθε κανείς για τους διωγμούς και τους εξευτελισμούς που υφίστανται καθημερνώς οι χριστιανοί , από τους εκλεκτούς φίλους του τα πακιστανακια .
    Μήπως κατά λάθος έχει ακούσει ότι το να απαρνηθεί κανείς τον ισλαμισμό και να ασπαστεί τον Χριστιανισμό , τιμωρείται με θάνατο στις μίκρυνες αυτές πατρίδες τους
    Μήπως τον έχουν πληροφορήσει ότι και απλή βλασφημία του ονόματος του προφήτη τους , τιμωρείται διά απαγχονισμού .
    Η μήπως και αυτός και ο υπουργός του πολιτισμού , παιδείας καθώς και όλοι οι προηγούμενοι ξέχασαν ότι στο σημείο μηδέν της επιθέσεως κατά των διδύμων πύργων κατά την εντεκάτη Σεπτεμβρίου , υπήρχε ένα ελληνικό ορθόδοξο εκκλησάκι .
    Ο Άγιος Νικόλαος , αλλά σήμερα πάνω του πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος Της Νέας Υόρκης.
    Μήπως και δεν γνωρίζει ότι βασική επιδίωξη των μουσουλμάνων είναι να πατήσουν πάνω στην ορθόδοξη πίστη . να την υποτάξουν , να την βιάσουν και να το ευχαριστηθούν .
    Και δεν εντρέπεται όταν , αντί διά αυτόν και της κυβερνήσεως μεταπρατών που ηγείται, στην κατάφορη αυτή αδικία και βλασφημία ,του θαψίματος της ιστορικής εκκλησιάς του αγίου Νικόλαου , κάτω από τα θεμέλια ενός μουσουλμανικού τεμένους , μοναδική αντίσταση προέβαλαν οι HELL ANGELS καθώς και άλλοι μοτοσικλετιστές θαυμαστές της ROCK ταινίας Easy Rider .
    Αν είναι δυνατόν .
    Γνωρίζει κανείς άραγε εκ των κυβερνώντων , ότι τους πληρώνουμε για να υπηρετούν αυτό τον τόπο και όχι για να τον πουλήσουν κομμάτι , με τα γνωστά τους πια προσχήματα .
    Επίσης ο κύριος αρχιεπίσκοπος μήπως μπορεί να αντιληφτεί ότι το παράλογο αίτημα για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό κήπο , δεν θα διέφερε καθόλου ενός αναλόγου αιτήματος δια την ανέγερση εβραϊκής συναγωγής εις την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας .

    Και εγώ σαν απόγονος του πονηρού Οδυσσέα σας ρώτα κύριε πρωθυπουργέ εάν μπορείτε να διαβεβαιώσετε τον εναπομείναντα γηγενή Ελληνικό πληθυσμο οτι είσθε σίγουρος ότι η Σάρια δεν εφαρμόζεται και στην πατρίδα μου .
    Και φυσικά ΟΧΙ διαβεβαίωση τέτοιου τύπου όπως = ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.


    Και επειδή σήμερα ο μπακάλης της γειτονιάς μου ως καλόπιστο παπαγαλάκι και αυτός του αδελφάτου των 7 καναλιών, θέλησε να μου εξηγήσει ότι οι μουσουλμάνοι λαθροεποικοι θα προτιμουσαν να κάνουν την προσευχή τους στο στάδιο αλλά αυτό τους ζητούσε 1.700 ευρώ .
    Πόσον το οποίον αυτοί οι κακόμοιροι δεν είχαν ,
    οπότε γιαυτο τον λόγο η αστυνομία βομβάρδισε με χημικά τις πλατειές της πόλης μας διώχνοντας γέρους , νέους αλλά ακόμη και μωρά παιδιά απ το τόπο παιχνιδιού τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PART 5
    ώστε να μπορέσουν ΕΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΩ να προσευχηθούν οι ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΛΙΜ-έποικοι μας .
    Όταν δε εγώ του απήντησα = τι μας λες ρε Τρυφωνακο .=
    =Αυτό φίλε μου ήταν ΤΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ = .
    Τότε ο φίλος μου ο Τρυφωνακος ψιλοαλληθωρισε .
    Άλλωστε δεν είναι και ο μοναδικός που αλληθωρίζει αυτές τις δυο τελευταίες εβδομάδες .

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOG

    Επιχειρείται η ΟΡΓΗ της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού να διοχετευθεί σε συγκρούσεις με τους Μουσουλμάνους.

    ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και ΟΞΥΝΟΥΝ συνειδητά τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του μουσουλμανικού φανατισμού και της αγριότητας για να προκαλέσουν ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ με τον ελληνικό πληθυσμό, έτσι ώστε να περάσουν όλα τα νεοταξικά μακάβρια σχέδια κατά της Ελλάδας και του λαού της.
    ΗΔΗ, αυτά τα μακάβρια σχέδια των προβοκατόρικων μηχανισμών έχουν καταγραφεί και στον Τύπο με διακριτικό τρόπο

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Η «παγκοσμιοποίηση» δεν θα είναι μονόπλευρη, όπως διατείνονται οι ιδιοτελείς ή αφελείς θιασώτες της, δεν θα αφορά δηλαδή μόνον τις χρηματιστηριακές και τις επενδυτικές εργασίες ή τα «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά θα επεκταθεί εξ ίσου και στην ανομία, στο οργανωμένο και ανοργάνωτο έγκλημα, στη διεκδίκηση των πάντων εκ μέρους των πάντων, όπου τον αγώνα των κρατών και των εθνών θα τον διαδεχθεί, τουλάχιστον εν μέρει, ο αγώνας ανθρώπου προς άνθρωπο. Τότε η έννοια του «ολοκληρωτικού πολέμου» θ’ αλλάξει κι αυτή.
    Παναγιώτης Κονδύλης, Θεωρία Του Πολέμου
    HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

    ΑπάντησηΔιαγραφή