Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Χρυσοχοϊδης είχε μυστικά αλισβερισια μ ετην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα - Αααντε!


Τελικά είμαστε  για γέλια και για κλάματα.
Περιμέναμε να βγεί  ένας  "λαγός" της Νέας Τάξης  σαν το  wikileaks, για να πάρουμε όλοι τις  "καραμπίνες" να ασκηθούμε στο σημάδι.
Όταν  εδώ και χρόνια   κάποιοι Έλληνες  σαν τον Θύμιο Παπανικολάου, που αν και δεν βραβεύτηκε ως "στοχαστής" όπως ο Παπανδρέου,σχολίαζαν τις πρόδηλες σχέσεις του  Χρυσοχοϊδη με  αυτά τα  μυστικά και φανερά "κατηχητικά" της  Νέας Τάξης Πραγμάτων, χαρακτηρίζονταν ως ευφάνταστοι συνωμοσιολόγοι  ή περιθωριακοί  αριστεροί αναλυτές.

Σήμερα ακόμα και αυτοί που άλλοτε θεωρούσαν  ως  προαπαιτούμενο  για την "ειρήνη" και την "ευημερία"  του τόπου ,την  εξάρτηση απο την Αμερική και  τις μυστικές της υπηρεσίες , σκίζουν σήμερα  τους  "κοινοβουλευτικούς τους χιτώνες"  απο την  δήθεν ιερή αγανάκτηση που τους προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του  Wikileaks για τον Χρυσοχοϊδη.
Παραθέτουμε πιο κάτω μια  μικρή επιγραμματική συλλογή  των σχετικών με τον Χρυσοχοϊδη κειμένων  του Θύμιου Παπανικολάου  που έχουν δημοσιευθεί απο το  "Ρεσάλτο" :

1). «Γι’ αυτό οι «πηγές» που πρώτες παρελαύνουν από τις πασαρέλες των ΜΜΕ είναι τα «αμερικανάκια», τύπου Χρυσοχοΐδη.

ΟΛΟΙ γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την μηχανή παραγωγής τρομοκρατίας, παραγωγής «ομάδων κρούσης» κουκουλοφόρων, παραγωγής αιμοσταγών δολοφόνων με «αντιεξουσιαστικές μάσκες».

ΟΛΟΙ γνωρίζουν τους στρατηγούς αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και τους στρατηγούς της: Στη θέση του αρχιστρατήγου είναι η CIA…»

Αυτά έχουν γραφεί 20 Φλεβάρη 2009 στο άρθρο: Τρομοκρατική σχιζοφρένεια και τρομολαγνική υστερία.
ΕΔΩ:

Στο ίδιο link υπάρχει και το Ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το πώς οργανώνουν οι μυστικές υπηρεσίες την τρομοκρατία, με τον τίτλο:
Τρομοκρατία: Προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής
των μυστικών υπηρεσιών, αναδημοσίευση από το τεύχος-15…

2). 5 Φεβρουαρίου 2009:
 «Αυτό γίνεται και με τη νέα κατασκευή των μυστικών υπηρεσιών: Τον "Επαναστατικό Αγώνα". Μας σερβίρουν σενάρια μυστηρίου για να μας αλατίσουν την περιέργεια, έτσι ώστε να μας αποσπάσουν από την ουσία: Ότι όλες αυτές οι οργανώσεις είναι κατασκευές και πολιτικά» παιγνίδια των ΗΠΑ και των μυστικών τους υπηρεσιών.
Πρώτος ο Χρυσοχοϊδης δίνει την αμερικανική νότα. Σπεύδει πάντα να «απλοποιήσει» και να «σερβίρει» τις εντολές των αφεντικών του. Και τα ΜΜΕ σπεύδουν κι αυτά ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα να τον περάσουν από τις πασαρέλες τους…»

Τίτλος άρθρου: Η σπορά των νέων τρομοκρατικών μύθων
ΕΔΩ:


3).  Στοιχεία από παλιά αρχεία!!!
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
Σύμβουλος του Χρυσοχοϊδη Δικηγόρος του Κουφοντίνα!
ΕΔΩ:

3) Στο άρθρο: Μην τσιμπάτε με τα δολώματα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών
ΕΔΩ:

«Ένα κακόγουστο θέατρο, με μελοδραματικό ύφος ο Πρωθυπουργός και Αμερικάνου αξιωματούχου ο Χρυσοχοϊδής…»


ΕΔΩ:

5). «Η βόμβα στον Χρυσοχοΐδη: Νέοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ»
ΕΔΩ:


6)  Στο ίδιο Χρυσοχοΐκό έργο θεατές!!!
Στο άρθρο Η σκηνοθεσία της εξάρθρωσης του "Επαναστατικού Αγώνα"
Εδώ

7).  «Το παρακράτος του Χρυσοχοϊδη κατασκευάζει ενόχους και μπαμπούλες»
ΕΔΩ:

8). α) Ο ΜΥΘΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
       Β). Οι τερατωδίες της παρακρατικής αχρειότητας
ΕΔΩ:


ΕΔΩ:
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου