Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Το πόρισμα για την Siemens "κρεμάει" 12Πάνω από 2000 σελίδες, με αναλυτικά τα ονόματα, τους λογαριασμούς, τις αναθέσεις, τα πόθεν έσχες και κάθε λεπτομέρεια για τα καθάρματα που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο της Siemens, είναι το πόρισμα που ετοιμάζουν οι ηρωικοί βουλευτές της Εξετατικής.
Λέμε ηρωικοί γιατί έχουμε στα χέρια στοιχεία-ντοκουμέντα για τις πιέσεις που δέχονται να πετάξουν στα σκουπίδια την δουλειά τόσων μηνών και να μην βγάλουν πόρισμα.
Όπως αποκαλύπτει και το Olympia.gr,χαρακτηριστική είναι η δήλωση βουλευτή προς “εκπρόσωπο” της κομματικής διοίκησης που είπε: “Γ*** εσένα και το κόμμα και όλους. Εγώ αυτά δεν πρόκειται να τα κουκουλώσω, αν έχετε κότσια, βγείτε εσείς και θάφτε τα”. (όχι, δεν ήταν αυτός που φαντάζεστε).

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», που διάβασε αποσπάσματα του πορίσματος μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με το πιλάφι του Βατοπεδίου, το οποίο φρόντισαν διάφορα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ -απ’ αυτά που κατείχαν καμιά δεκαριά γραφεία τύπου- να απαξιώσουν πλήρως.
Αντίθετα το πόρισμα της Εξεταστικής για την Siemens αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο και θα φέρει προ των ευθυνών τους 300 εθνοπατέρες.
Κι αυτό γιατί για να συσταθείΠροανακριτική Επιτροπή και να καθήσουν τα καθάρματα στο σκαμνί θα πρέπει να το προτείνουν τουλάχιστο 30 βουλευτές του ιθαγενούς κοινοβουλίου.
Πλησιάζει λοιπόν η ώρα -την Πέμπτη κατατίθεται το πόρισμα- για να δούμε αν έχει απομείνει λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια στη πλατεία Συντάγματος.
Κι εδώ δεν χωράνε υπεκφυγές για παραγραφή.
Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, δεν παραγράφεται.
Ο ΟΤΕ και το καυτό C4I στέλνουν στο σκαμνί τουλάχιστο 12 καθάρματα…

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου