Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε την 31-3-2010, στο υποκ-μα των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου, όπου (3) ένοπλοι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους με όπλο και πυροβολώντας στην οροφή των γραφείων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.300 €.



Δράστες της ληστείας είναι (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με τουλάχιστον ακόμη (3) ημεδαπούς συνεργούς τους και διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Εύβοιας και Βοιωτίας. Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν την 27-4-2010 μετά από ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι συμμετείχαν και στη διάπραξη (2) ακόμα ληστειών, την 10-4-2009 στο πολυκατάστημα «CARREFOUR» στη Λεωφ. Αθηνών στον Κολωνό και την 2-11-2009 στο υποκ-μα των ΕΛ.ΤΑ. Γερακίου Λακωνίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τη βαλλιστική έρευνα, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε βάρος των υπαλλήλων των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου στην προαναφερόμενη ληστεία, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας.

Για έναν εκ των αλλοδαπών δραστών, αποδείχθηκε η συμμετοχή του στη διάπραξη (4) διαρρήξεων – κλοπών οικιών στη περιοχή Αγίου Ιωάννη Ταμυνέων. Οι συλληφθέντες προφυλακίστηκαν με διάταξη του Ανακριτή Λιβαδειάς. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου