Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΒΕΛΓΙΟ TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


From HEIL GAP
Έτσι, όπως σχεδιάζεται για κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος;
Η Ισπανία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο πρόκειται να ακολουθήσουν την Ιρλανδία στην άβυσσο της κρίση του χρέους που απειλεί να καταστρέψει το ευρώ .
Επόμενοι στόχοι της «ευλογιάς ενός μνημονίου» είναι η Πορτογαλία, η Ισπανία και το Βέλγιο το οποίο και θεωρείται ως πιο αδύναμος δίπλα στη ζώνη του ευρώ 16-έθνων . (πρώην εθνών όπως επιτάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση) .
Το χρέος του Βελγίου φθάνει στο 100% του ετήσιου εθνικού εισοδήματος ενώ στην Πορτογαλία και Ισπανία το κόστος δανεισμού θα αυξηθεί απότομα .( ΕΔΩ η αύξηση των επιτοκίων του δανείου για 2011 από Δ.Ν.Τ. κατά 2 μονάδες πέρασε στα ψιλά γράμματα .)

(ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ?? Δυο ψιλομοναδες)
Οι νέες ανησυχίες που εκφράστηκαν σχετικά με το μέλλον του ευρώ με τα πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα της παραπαίουσας οικονομίας εξαπλώνεται σήμερα.
Το τελευταίο έθνος που αναρροφάται από την οικονομική κρίση είναι το Βέλγιο, μετά τα χρηματιστικά παιχνίδια των γνωστών τοκογλύφων «των λεγομένων αγορών» που ώθησαν το κόστος ασφάλισης του χρέους της χώρας σε πρωτοφανή επίπεδα.
Το αυξανόμενο κόστος του χρέους του Βελγίου είναι πλέον 100 τοις εκατό του ετήσιου εθνικού εισοδήματος. Αυτό είναι που δημιουργεί ανησυχίες είναι ότι θα μπορούσε να ενταχθεί η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία στην αυξανόμενη λίστα των χωρών που θα μπορούσαν να χτυπηθούν άγρια από μια οικονομική κρίση μαζί με την Ιρλανδία και την χώρα μας που ήδη επλήγησαν.
Η ευρωζώνη δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα χθες, μετά το ισπανικό και πορτογαλικό κόστος του δανεισμού που αυξήθηκε σημαντικά .
Εδώ η παγκόσμια διακυβέρνηση γνωρίζοντας ότι η ευρωζώνη κινδυνεύει να καταρρεύσει (πως άλλωστε να μην το γνωρίζει αφού όλα έγιναν σύμφωνα με δικά της σχέδια και με την βοήθεια των κατά τόπους ΓΑΠ-ιδων της) και ότι χώρες όπως η Ιρλανδία θα έχουν λίγες επιλογές εκτός από την έξοδο από το ευρώ ή να σβηστούν τα χρέη , οι τραπεζίτες και αξιωματούχοι της ΕΕ φαίνεται να επιδιώκουν να μια προκατασκευασμένη μια πλήρη κατάρρευση της Οικονομίας και κινούνται ακόμα πιο γρήγορα να πιέσει τις χώρες, όπως η Ελλάδα, στην προεπιλογή αυτή .


Αν και το WE ARE ALL SOCIALIST NOW κάποιοι εκεί στην παγκόσμια διακυβέρνηση κατάφεραν και μας το μεταφράζουν πλέον σε ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟΙ
χα, χα χα,


Στο επερχόμενο οικονομικό χάος - οι τράπεζες κλείνοντας το κατάστημα κ.λπ. – ίσως και με επείγοντα διατάγματα που θα μπορούσαν να περάσουν και που θα επιτρέπουν στους τραπεζίτες να εδραιώσουν την εξουσία εφαρμόζοντας ένα αστυνομικό κράτος. Στην Αυστρία, σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν μια κρίση (και ίσως ένα μαζικό τρέξιμο στα ταμεία των τραπεζών για αναλήψεις των καταθέσεων) έχουν ήδη καταρτισθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών]
= ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ =
Ο Επίτροπος της ΕΕ για Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής Όλι Ρεν χαιρέτισε το τετραετές σχέδιο ως «καλή βάση» για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τις τελευταίες λεπτομέρειες της διεθνούς διάσωσης, λέγοντας ότι Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ χτύπησε μια «καλή ισορροπία».
Όταν , οι οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι τα μέτρα αυτά θα μπορούσαν να παραδώσουν την Ιρλανδία σε χρόνια οικονομική στασιμότητα, δυσκολεύοντας την , ακόμα περισσότερο , για να εξοφλήσει τα χρέη της.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

από σχόλιο αναγνώστη μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου