Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

"Εβδομάδα των Παθών" για όσους χρησιμοποιούν Μέσα Μεταφοράς

- 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Τρίτη και Πέμπτη
- Στάσεις εργασίας Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη
 

 

Μια εβδομάδα - κόλαση θα ζήσουν όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν τελικά 24ωρες απεργίες και στάσεις εργασίας από την Κυριακή έως την Πέμπτη.

Θα επαναληφθούν εικόνες σαν εκείνη της Τετάρτης όπου όλο το λεκανοπέδιο είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ και οι οδηγοί για ώρες ολόκληρες ήταν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Ετσι, «χειρόφρενο» θα τραβήξουν όλα τα μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός, Προαστιακός, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ) την ερχόμενη Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, οπότε οι εργαζόμενοι κήρυξαν 24ωρες απεργίες.

Επίσης, τα σωματεία έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τετάρτη, ημέρα της γενικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ.

Αναλυτικότερα, οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΜ έχουν κηρύξει:

- Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, δηλαδή τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

- Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

- Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία

- Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στάση εργασίας, το πρωί και το βράδυ (δεν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ.

- Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου