Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Σουηδός πολίτης, με σπουδές στην Μ. Βρετανία και σελίδα στο facebook ο Ιρακινός καμικάζι αυτοκτονίας της Στοκχόλμης

Το Σάββατο η Στοκχόλμη απέφυγε μια μεγάλη καταστροφή σε μια αποτυχημένη "τρομοκρατική επίθεση", σύμφωνα με τον σουηδό υπουργό Εξωτερικών, Καρλ Μπλιντ.
"Μια πολύ ανησυχητική τρομοκρατική επίθεση σε ένα πολυσύχναστο τμήμα της πρωτεύουσας απέτυχε αλλά θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ καταστροφική" ανέφερε ο κ. Μπιλντ.
Ήταν η πρώτη επίθεση αυτοκτονίας στη Σουηδία και μάλιστα στο πλέον πολυσύχναστο μέρος της Στοκχόλμης.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν το Σάββατο, σε ώρες εμπορικής αιχμής, καθώς ο κόσμος είχε βγει για χριστουγεννιάτικες αγορές. Πρώτα ανατινάχτηκε αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες και λίγο μετά στον ίδιο δρόμο έγινε άλλη μία έκρηξη. Στον τόπο της δεύτερης έκρηξης βρέθηκε νεκρός άνδρας με τραύμα στην κοιλιά. Μάρτυρες λένε ότι έμοιαζε να έχει ζώνη με εκρηκτικά επάνω του. Στο σημείο τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα. Το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με φιάλες αερίου.
Τουλάχιστον δύο σουηδικά πρακτορεία ειδήσεων και η αστυνομία δέχτηκαν ηχητικό μήνυμα στο Ιντερνετ, στο οποίο άνδρας έλεγε ότι «ήρθε η ώρα να αναληφθεί δράση», ότι πήγε στη Μέση Ανατολή για εκπαίδευση στο τζιχάντ και ότι η Σουηδία θα πληρώσει για τη συμμετοχή της στο Αφγανιστάν και την ατιμωρησία του σκιτσογράφου Λαρς Βιλκς, που ζωγράφισε τον Μωάμεθ σαν σκυλί.
Το σουηδικό πρακτορείο μετέδωσε ότι το ηχητικό μήνυμα μεταδόθηκε τόσο στα σουηδικά όσο και στα αραβικά και προειδοποιούσε και για άλλες “ενέργειες” χωρίς καμία όμως διευκρίνιση.
“Οι πράξεις μας μιλούν από μόνες τους” ανακοίνωνε το ηχητικό μήνυμα που απευθύνονταν τόσο στους “μουτζαχεντίν” που βρίσκονται στη χώρα όσο και “τη Σουηδία και το σουηδικό λαό” και αναφέρονταν στην αδιαφορία και σιωπή της χώρας μπροστά στα κοροϊδευτικά για τον Προφήτη Μοωάμεθ σκίτσα καθώς και στην σουηδική παρουσία στο Αφγανιστάν.
“Όσο καιρό δεν τερματίζετε τον πόλεμο κατά του Ισλάμ και ταπεινώνετε τον Προφήτη Μωάμεθ και υποστηρίζετε τον ηλίθιο Λαρς Βιλκς (που σκιτσάρισε τον Μωάμεθ με κεφάλι σκύλου το 2007) οι πράξεις μας θα μιλούν για μάς. Τα παιδιά σας, οι κόρες και οι γιοί σας θα πεθάνουν όπως έχουν πεθάνει τα δικά μας παιδιά, τα δικά μας αδέλφια και αδελφές” ανέφερε η ανδρική φωνή του μηνύματος, όπως μετέδωσε το σουηδικό πρακτορείο.
Η σουηδική αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες ισλαμικής ιστοσελίδας της Υεμένης που κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης τον Ταϊμούρ Αμπντέλ Γουαχάμπ, αναρτώντας και μια φωτογραφία του φερόμενου ως βομβιστή.
Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας καταδίκασε την επίθεση. Τόνισε ότι η χώρα του είναι ανοιχτή κοινωνία που θέλει να ζουν μαζί διαφορετικοί άνθρωποι, είτε πιστεύουν σε οποιοδήποτε Θεό είτε δεν πιστεύουν καθόλου. Ζήτησε προσεκτικούς χειρισμούς για να μην προκληθούν εντάσεις και δημιουργηθούν εικόνες που δύσκολα σβήνουν. 


Με σπουδές στην Μ. Βρετανία
«Ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκοτώθηκε από την έκρηξη της βόμβας του στη Στοκχόλμη είχε σπουδάσει στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο», γράφει η Daily Mail, (12 Δεκεμβρίου):
Σελίδα στο Facebook που πιστεύεται ότι ανήκει στον 29χρονο ανέφερε ότι σπούδασε sports therapy στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire στο Λούτον. Αποφοίτησε το 2004.
Ο άνδρας, που ονομάζεται Taimour Abdulwahab Αλ Abdaly, και είναι Σουηδός πολίτης, είχε δημοσιεύσει επίσης πολλά βίντεο σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ, τον πόλεμο στην Τσετσενία και το στρατόπεδο αιχμαλώτων των ΗΠΑ στο Γκουαντανάμο.
Ο γεννημένος στο Ιράκ βομβιστής που πρώτα έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια περπάτησε 200 μέτρα πριν από την έκρηξη, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από εκρηκτικά που είχε στο σακίδιό του δεμένο στο σώμα του.
Το αυτοκίνητο που ανατινάχθηκε ήταν δικό του και πιστεύεται ότι είχε εργαστεί στη γωνία του δρόμου στην οποία πέθανε, κρατώντας διαφημιστική πινακίδα τοπικού εστιατορίου.
Θεωρείται επίσης ότι είχε δραστηριοποιηθεί σε μουσουλμανικές ιστοσελίδες γνωριμιών, όπου υποστήριζε ότι έψαχνε για μία δεύτερη σύζυγο.
Σε ένα μήνυμά του στην ιστοσελίδα Muslima.com, λέει ότι γεννήθηκε στο Ιράκ και μετακόμισε στη Σουηδία το 1992. Είπε ότι είχε δύο κόρες, μία τριών ετών και μία κάτω από δύο. Είπε ότι ήθελε να παντρευτεί ξανά και ότι η πρώτη σύζυγός του είχε συμφωνήσει σε αυτό.
Οι αγαπημένες σελίδες του στο Facebook ήταν η «Yawm αλ-Qiyaamah», και η ισλαμική «Ημέρα της Ανάστασης». Και μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του δείχνει μια αποκαλυπτική σκηνή με τον κόσμο μέσα στις φλόγες (βλ. φώτο).
«Στο μέλλον, ψάχνω για να ταξιδέψω σε μία αραβική χώρα και να εγκατασταθώ εκεί κάτω», έγραψε ....
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Περιμένει ταραχές από μουσουλμάνους η κυβέρνηση;
Όπως γράφει το antinews:
Πρόσφατα, ο αυτοαποκαλούμενος «πιο μισητός άνθρωπος στην Βρετανία», ο Anjem Choudary (πρώην ηγέτης των απαγορευμένων ισλαμικών οργανώσεων al-Muhajiroun και Islam4UK), αποκάλυψε στο Λονδίνο το όραμα του για νίκη των Ταλιμπάν επί της Αμερικής και για έναν κόσμο υπό τον ισλαμικό νόμο Σαρία. Τον άκουγε προσηλωμένο ένα πλήθος περίπου 250 ατόμων να τους καλεί να πάρουν τα όπλα.
«Υπάρχουν πολλά πεδία μάχης», έλεγε ήρεμα από το μικρόφωνο. «Υπάρχει ένα έξω από τον αριθμό 10 της Downing Street (οικία του Βρετανού πρωθυπουργού) και άλλο ένα στα βουνά της Τόρα Μπόρα (Αφγανιστάν). Όποιος δεν πολεμήσει θα αντιμετωπίσει δυσκολίες όταν θα κριθεί από τον «άγγελο του θανάτου», ο οποίος θα αναγκαστεί να πει στον Αλλάχ, ότι φοβήθηκε και δεν σήκωσε το χέρι του εναντίον των καταπιεστών. Και ο Αλλάχ θα του απαντήσει, δεν μου αξίζει να με φοβούνται περισσότερο από αυτούς;».
«Αλλαχού Ακμπάρ! », φώναζαν οι άντρες που τον άκουγαν και οι φωνές τους αντηχούσαν σαν τις κραυγές των στρατιωτών πριν από την μάχη. (βλ. islamists raise fears of violent ‘clash of cultures’ in Europe
Πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό «Επίκαιρα», εκδόσεων Λιβάνη (παλαιού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου) έγραφε μεταξύ άλλων:
“Κρατικές υπηρεσίες εκφράζουν το φόβο για πιθανή εξέγερση φανατικών μουσουλμάνων, κυρίως Αφγανών Ταλιμπάν, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από άλλους αλλοδαπούς, θα προκαλέσουν αναταραχές στην Αθήνα. … Η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών για το τι συμβαίνει στο λεγόμενο «γκέτο της Αθήνας»… Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, που είναι διάτρητες από ξένους πράκτορες και κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, ενημερώθηκαν από ξένους πράκτορες για το ότι πιθανολογείται ότι θα επακολουθήσει στην Αθήνα. …Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όμως, φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει εδώ και πολύ καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας. …
Το δημοσίευμα έφερε στην Βουλή, ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος σε ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό είπε ότι ετοιμάζεται εξέγερση στην Αθήνα από ξένα κέντρα και δυνάμεις της Αλ Κάϊντα (βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Τι απάντησε ο πρωθυπουργός; «Τα κατά καιρούς δημοσιεύματα και πληροφορίες γι’ αυτά τα θέματα πάντα χρήζουν διερεύνησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την φρούρηση όλων των ευαίσθητων χώρων και εγκαταστάσεων, ενώ επισήμανε ότι προβαίνουν σε συνεχή επαναξιολόγηση των στόχων αυτών, με βάση πληροφορίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται από την τρέχουσα επικαιρότητα.
Με άλλα λόγια επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφέστατα το δημοσίευμα.

6 σχόλια:

 1. part 1
  Ο GEORGE SOROS ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ .

  From HEIL GAP

  Φωτογραφία από διαδίκτυο
  Soros
  http://www.newsrealblog.com/wp-content/uploads/2010/09/soros.jpg

  Ο τραπεζίτης George Soros είπε σε ένα εξαιρετικό άρθρο στους σημερινούς Financial Times ότι η Ευρώπη θα πρέπει να διασώσει πρώτα τις τράπεζες ,και ύστερα τα κράτη.
  Οι επιπτώσεις της ιδέας ότι η Ευρώπη πρέπει να θέσει τα συμφέροντα των τραπεζών, πριν από ύπαρξη των κρατών-εθνών του σε σημείο όπου αυτά πλέον να καταστρέφονται είναι κάτι το απίστευτο.
  Αλλά στο σχόλιό του, το οποίο προσφέρει μοναδική προοπτική απεικόνισης για το πώς σκέπτονται οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, ο Σόρος προτείνει στην πραγματικότητα ότι τα οικονομικά και πολιτικά συστήματα, καθώς και η ευημερία των 400 εκατομμυρίων ατόμων στην Ευρώπη πρέπει να γίνουν υποχείρια των συμφερόντων μιας χούφτας των τραπεζών.
  Αν και εδώ έχουμε τον ΓΑΠα και μαζί με τους νέο-εφιάλτες ποσοκο-λεγεωνάριους που μετέφερε στην πράξη το κάθε όνειρο της νέας τάξης πραγμάτων
  Ο Σόρος είναι ένα από τους βασικούς παράγοντες κλειδιά της τεχνητά προκατασκευασμένης τρέχουσας χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κατάρρευσης των ευρωπαϊκών κρατών υπό το βάρος του χρέους, ώστε να αλωθούν και οικονομικά τα εθνικά κράτη ύστερα από την επιτυχημένη άλωση τους από τους λαθρομετανάστες , μια αλήθεια την οποία όσο και αν την υποκρύπτουν επιμελώς οι αδελφαρες των 7 καναλιών είναι πλέον ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα ( μάλλον ένα ΕΥΡΑΡΑΒΙΚΟ πρόβλημα )
  Αλλά ενώ ο ίδιος παραμένει συνήθως κρυμμένος πίσω από το προσκήνιο, έχει πλέον βγει ανοιχτα - και να εκδίδει σε ένα ελαφρώς αγέρωχο τόνο το σύνολο των παραγγελιών για τσιράκια του στην ΕΕ, oι οποίοι είναι και αναγνώστες των Financial Times, μέρος των μέσων ενημέρωσης ομάδα που τελευταία ελέγχεται από την οικογένεια τραπεζιτών Rothschild,.
  Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αποκαλέσει κάποιος αυτό το άρθρο του Σορος ως «μια σοβαρή ανάλυση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης ή μια σοβαρή πρόταση για το πώς να βγούμε από αυτήν την κρίση με την εξόφληση του χρέους από το σύνολο των 400 εκατομμυρίων ανθρώπων που συνθέτουν την Ευρώπη.
  Μακριά από αυτό.
  Είναι ένα σχέδιο για πάντα περισσότερο , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΡΕΟΣ .
  Μόνο οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ έλληνες βουλευτές που ψήφισαν την χειραγώγηση της πατρίδας μου από το ΔΝΤ φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνουν .
  Ο Σόρος λέει ότι οι φορολογούμενοι της ΕΕ θα πρέπει να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ακόμη περισσότερα χρήματα στις τράπεζες.
  Αναγνωρίζει ότι η μεταφορά χρημάτων στην ΕΕ δεν αρέσει στο κοινό και προτείνει στις κυβερνήσεις μόλις παραδώσουν τα περισσότερα τα χρήματα απευθείας στις εθνικές τράπεζές τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. part 2
  Πού είναι τα χρήματα που αναμένεται να προέλθουν από την «αναδιάρθρωση του κεφαλαίου" είτε από τράπεζες είτε από την ευρωπαϊκή τράπεζα ή από μια χώρα προς την χώρα μας ; Κάνεις δεν τάχει δει ακόμα . Μονό ακούμε , αλλά χρήματα δεν βλέπουμε. Αντιθέτως εκείνο που βλέπουμε ότι για κάθε μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΔΟΣΗ του δανείου ,περικόπτονται ακόμη περισσότερα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα του λαού μας .
  Η Ιρλανδία και η Ελλάδα ήδη ρυθμίστηκαν ώστε να μπουν στον φαύλο κύκλο του θανατηφόρου χρέους με περικοπές αποδοχών, περικοπές των δημοσίων δαπανών και την αύξηση των φόρων που οδηγούν σε οικονομική συρρίκνωση, με αποτέλεσμα οι μικρότερες οικονομίες να πρέπει να εξοφλήσουν τα μεγαλύτερα χρέη , χάρη στις πολιτικές προτιμήσεις του Σορος .
  Φωτογραφία από διαδίκτυο
  DOMINOES
  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/25/article-1332686-0C36343C000005DC-40_634x482.jpg

  Η λύση σε αυτή την καταστροφή είναι σαφώς να ξεκαθαρίσει ένας μηδενισμός επί της υπερημερίας τόκων των χρεών των κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών πριν από την στιγμή που οι χώρες αποκλειστούν από τις πιστωτικές αγορές, πράγμα που λογικά και αναγκαστικά θα τις ωθούσε πλέον προς προεπιλογή του μηδενισμού του κάθε χρέους τους .
  Τελικά πρέπει να είναι κάποιος πολύ ΓΑΠας για μην το καταλαβαίνει , κάτι το τόσο αυτονόητο δηλαδή .
  Η Ιρλανδία, στο κάτω της γραφής , είχε ένα ευκόλως διαχείρισημο δημόσιο χρέος προτού πάρει επάνω της το ιδιωτικό χρέος των τραπεζών.
  Αλλά ο Σόρος δεν αναφέρει αυτό ως απόλυτα βιώσιμη λύση. Αντιθέτως , προτείνει, ότι θα πρέπει να εισαχθούν ευρωομόλογα.
  Ωστόσο, η δημιουργία μιας μεγάλης αγοράς ευρωομολόγων δεν θα κάνει τίποτα που θα αποτρέψει την κερδοσκοπία εις βάρος των κρατών μελών της , λόγω της αθλιότητας στα βασικά οικονομικά μεγέθη των χώρων, που παγιδεύτηκαν ( η ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ από τους πρωθυπουργούς τους για να ακριβολογούμε , και μετά από κοπιαστικές προσπάθειες ΤΙΤΑΝΙΚΩΝ , ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΝΤΙΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΒΟΜΒΕΣ που καμιά φορά έσκαγαν και πριν την ώρα τους ) από τις τράπεζες σε ένα φαύλο κύκλο του χρέους του θανάτου και θα αύξανε το κόστος δανεισμού στις άλλες χώρες.
  Η Γερμανία ήδη άρχισε να πληρώνει υψηλότερα επιτόκια στα ομόλογα της ..
  Το αποτέλεσμα των ευρωομολόγων θα είναι ένα ενιαίο υψηλό και συνεχώς αυξανόμενο επιτόκιο που θα ωθήσει όλα τα κράτη να καταρρεύσουν.
  Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να αναλύσει κάποιος ποιες θα μπορούσαν να είναι είναι οι συνέπειες για εκατομμύρια ανθρώπους εάν τα κράτη καταρρεύσουν υπό το βάρος του χρέους των τεχνητών κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών που ο Σόρος και άλλοι τραπεζίτες έχουν φορτώσει στις κυβερνήσεις, και σχεδιάζουν για να τις φορτώσουν ακόμη περισσότερο , ή τι θα συμβεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων, αν τα κράτη που έχουν λάβει ποσά πάνω από τις δυνατότητες τους από τις τράπεζες και το ΔΝΤ / ΕΕ, αδυνατούν να πληρώσουν τις υπέρογκα επιτόκια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. part 3
  Και δεν έχει σημασία πόσους φορολογικούς προϋπολογισμούς λιτότητας θα εφαρμόσουν ή πόσα στοιχεία του κρατικού ενεργητικού τους θα πουλήσουν.
  Το άρθρο Σόρος αποκαλύπτει επίσης μια συγκλονιστική και ριζοσπαστική άποψη του πολιτικού συστήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα εργαλείο για να αποκτήσει τον έλεγχο ολόκληρου του πλούτου των χωρών της ΕΕ, αν και κρύβει αυτή την αντιδραστική άποψη με μεγάλη φινέτσα σε σύνθετη φρασεολογία και μπερδεμένες οικονομική φράσεις.
  Αλλά η υπόθεση είναι σαφής – Η δύναμη στο μπλοκ της ΕΕ είναι συγκεντρωμένη σε λίγα χέρια (Bilderberg), και ότι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ευημερία των 400 εκατομμυρίων ανθρώπων για τα κέρδη των τραπεζών.

  Φωτογραφία από διαδίκτυο
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/26/US_Great_Seal_Reverse.svg/521px-US_Great_Seal_Reverse.svg.png

  «Οι αρχιτέκτονες του ευρώ, ήξεραν ότι ήταν ελλιπές, όταν το σχεδίαζαν.
  Το νόμισμα είχε μια κοινή κεντρική τράπεζα, αλλά όχι κοινό ταμείο - αναπόφευκτο, δεδομένου ότι η συνθήκη του Μάαστριχτ είχε ως στόχο να επιφέρει νομισματική ένωση χωρίς πολιτική ένωση.
  Οι αρχές ήταν βέβαιες, ωστόσο, ότι εάν και όταν το ευρώ έφτανε σε μια κρίση, θα ήταν σε θέση να την ξεπεράσει. Δεν υπάρχει καμία αναφορά τους λαούς ή την καλή διαβίωση τους. Ο δε Σόρος μιλά για "αρχιτέκτονες" και "αρχές", οι οποίοι θεωρούνται ως εργαλεία για την εφαρμογή μια μακροπρόθεσμης στρατηγικής . Της βήμα προς βήμα σκλαβιάς του χρέους.
  ” Επίσης, δεν υπάρχει αναφορά της δημοκρατικής διαδικασίας, για την ανάγκη να ανοίξει μια συζήτηση ή ακόμα και να πείσουν τους λαούς της Ευρώπης σχετικά με την ανάγκη να δώσουν ακόμη περισσότερα χρήματα στις τράπεζες για την εξόφληση αυτού του χρέους κλασματικων τραπεζικών αποθεματικών ότι ακόμη και ο Günther Lachmann ») στο Die Welt είπε ΕΕ σήμερα έχει δημιουργηθεί με ένα «σχεδόν εγκληματικό τρόπο."
  (ο Günther Lachmann = Θανάσιμες Ανοχή Die Muslime und unsere offene Gesellschaft Οι μουσουλμάνοι και ανοικτή κοινωνία μας - ……Για σαράντα χρόνια, οι μουσουλμάνοι στη Γερμανία ζουν - γιατί το χάσμα μεταξύ αυτών και των Γερμανών θα είναι πάντα μεγαλύτερο; ήθελε πολύ καιρό να αναγνωρίσει κανένας ότι: η ένταξη των μουσουλμάνων στη Δυτική κοινωνία έχει αποτύχει, έκρηξη στο όνειρο της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας …….. )

  «Οι αρχές ήταν βέβαιοι ... πως αν και όταν το ευρώ εμπλακεί σε μια κρίση, θα είναι σε θέση να το ξεπεράσει." λέει ο Σόρος
  Ποιες αρχές; Με ποια εντολή; Πού ήταν οι εκλογές τα δημοψηφίσματα;
  Και ποιος είναι αυτός που συμφώνησε να παραδίδει όλα τα χρήματα των φορολογουμένων, τα στοιχεία ενεργητικού, οι συντάξεις προς τις τράπεζες για το χρέος το χαρτί;
  Ποιος; Ελάτε που δεν τον ξέρετε . Μην ντρεπόσαστε . Ο ΓΑΠας είναι καλέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. part 4
  Δεν υπάρχει επίσης ούτε μία προσπάθεια ώστε να εξηγηθεί το πώς η πορεία των ευρωπαϊκών οικονομιών έχει καταβαραθρωθεί από το τεχνητό τραπεζικό χρέος,
  Υπάρχει ,είναι ΑΛΗΘΙΝΟ η ΠΑΡΑΜΥΘΙ των αδελφάτων του gay parade, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ( η ΚΑΡΙΟΛΑ ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΝ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ??????????????
  Δεν αναφέρονται έρευνες της αστυνομίας στις εγκληματικές πράξεις των τραπεζών.
  Δεν υπάρχει καμία αναφορά της Ισλανδίας και της ταχείας αποκατάστασης του χρέους ΚΑΙ του ΓΙΑΤΙ μετά αθέτησαν το defaulting.
  Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζονται από τον Σορος σε αυτό το άρθρο, όπως οι απλοί διαχειριστές της παγκόσμιας ελίτ για να ληστέψουν να ληστέψει 400 εκατομμύρια ανθρώπους.
  Παράλληλα, οι ΗΠΑ παρασύρονται σε ένα τόσο φαύλο κύκλο του χρέους που θα μπορούσαν να δουν το ΔΝΤ σύντομα να παρελαύνει και από εκεί.
  Ο Σόρος και οι τραπεζίτες είναι σαφές ότι ελπίζουν να δουν ένα παγκόσμιο νόμισμα που θα ελέγχουν, στο πλαίσιο του ΔΝΤ , και θα αντικαταστήσει το δολάριο και το ευρώ.
  Οι δυτικές οικονομίες βρίσκονται σε τροχιά κατάρρευσης και ο συνηθισμένος τρόπος με τον οποίο η παγκοσμιοποίηση θα διαχειριστεί μια τέτοια κατάρρευση είναι με την έναρξη ενός πολέμου.
  Αυτό το κομμάτι δείχνει ότι ο Σόρος έχει επαφή με την πραγματικότητα.
  Η "αρχές" δεν μπορούν να διαχειριστούν την κρίση εμπιστοσύνης που περιβάλλει την Ευρώπη καθώς άνθρωποι ξυπνούν από το γεγονός ότι όλος τους ο πλούτος τους προορίζεται για τις τράπεζες, στο πλαίσιο μιας απάτης.
  Αλλά ακόμη και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schäuble δεν μπορεί να προωθήσει την ιδέα των ευρωομολόγων στη Γερμανία, καθώς οι άνθρωποι ξυπνούν από το γεγονός αυτό σημαίνει μόνο περισσότερο χρέος.
  Ούτε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μπορεί να διακινδυνεύσει την αποξένωση της από τους Γερμανούς, συναινώντας να παραδώσει τον πλούτο τους στις τράπεζες. Μόνο ένας ΓΑΠας υπάρχει και ελπίζω η τριχιά που θα του φορέσουν για γραβάτα να αντέξει , όχι τίποτα άλλο αλλά να μην μας πέσει κάτω και σπάσει και κανένα παΐδι
  Αλλά ο Σόρος είναι σαφώς στην ευχάριστη θέση να αγνοεί τα 400 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη που βρίσκονται πέρα από το κλιματιζόμενο γραφείο του, στην οθόνη του υπολογιστή του, τον αριθμό τηλεφώνου του με προγραμματισμένους εκ των προτέρων αριθμούς για να καλεί τα Bilderberg τσιράκια του , που δυο μέρες μετά την κατ ιδίαν συνάντηση τους στην Αθήνα σκλαβώνουν την χώρα τους στο ΔΝΤ .
  Αυτός φαίνεται να υποθέτει η πραγματικότητα είναι μια ΨΥΧΡΗ λογική έννοια, αποστραγγισμένη από κάθε ζωτικότητα, που αποτελείται από στατιστικά στοιχειά και αριθμούς που μπορεί να χειριστεί κατά βούληση.
  Μέσα σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν μόνο μια μικρή χούφτα ανθρώπων, οι τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν όλα τα δικαιώματα και την εξουσία και τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα δικαίωμα ή εξουσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. part 5
  Εκείνοι που έχουν την εξουσία είναι οι αφέντες και τα υπόλοιπα είναι οι σκλάβοι.
  Οι τραπεζίτες έχουν δύναμη και θα πρέπει να διασωθούν – απομυζώντας ΟΛΑ τα χρήματα ΟΛΩΝ των κρατών μέχρι αυτών που έχουν πτωχεύσει.
  Δεν γίνεται μνεία περί του λαού, της αξιοπρέπεια τους, τα δικαιώματά τους, της δημοκρατίας ή της δικαιοσύνης σε αυτό το κυνικό το άρθρο.
  Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι, ο Σορος εμφανίζεται ως σύγχρονος Καίσαρας, ένας νέος πανίσχυρος αυτοκράτορας την πεποίθηση των θείων δικαιωμάτων του ώστε να αποφανθεί εξ 'ονόματος των τραπεζών, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για συζήτηση και για διάλογο, αλλά και που θα σταμπάρει με την βούλα της εξουσίας του τους υπαλλήλους της ΕΕ και των κυβερνήσεων.
  Η ΕΕ θεωρείται ως μια τεχνολογικά στελεχωμένη γραφειοκρατία με τσιράκια των οποίων η αποστολή είναι εμπλουτίσουν τις τράπεζες με κάθε κόστος.
  Ο ΛΑΟΣ ;
  ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!
  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας άνθρωπος τόσο πλούσιος όσο ο Σόρος έχει τον σεβασμό, την κολακεία και την υποταγή από τους υπαλλήλους του και τους άλλους λακέδες.
  Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τον περιβάλλουν συμβάλουν στη δημιουργία λατρείας της προσωπικότητας του που χωρίς αμφιβολία σηκώνει το τηλέφωνο, ανακοινώνοντας τη θέλησή του για κάτι και έχει συνηθίσει να βλέπει τους υπαλλήλους της ΕΕ τρέχουν γύρω για να εκπληρώσουν την κάθε επιθυμία του.
  Έχει χρησιμοποιήσει ανθρώπους για να γιατρέψει την υπεροψία του οι οποίοι ξεφυσώντας τελικά κάμπτονται. Είναι ίσως πιθανόν να χρησιμοποιεί και ένα δίκτυο κατασκοπείας, καθώς και να έχει στη διάθεσή του τμήματα των μυστικών υπηρεσιών όποτε τους χρειαστεί .

  Φωτογραφία από διαδίκτυο
  http://tammybruce.com/wp-content/uploads/2010/06/sorosoil.jpg

  Αλλά φαίνεται ότι αυτός θα πρέπει να συνηθίσουν τώρα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Οι λαοί της Ευρώπης έχουν ξυπνήσει εξ αιτίας του γεγονότος ότι τους έκλεψαν από τις τράπεζες. Ακόμη και στη Γερμανία η εφημερίδα Die Welt είπε σήμερα ότι το χρέος που φορτώνονται οι κυβερνήσεις τους είναι ιδιωτικό χρέος τραπεζών που έχει δημιουργηθεί με ένα «σχεδόν εγκληματικο τρόπο."
  Για Σόρος που να υποδηλώνουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ειρωνεία ότι τα συμφέροντα μιας χούφτας εγκληματιών τραπεζιτών , πρέπει να εξεταστεί από τα κράτη της Ευρώπης (;) - και τα 400 εκατομμύρια ανθρώπους που τα κατοικούν - δείχνει μια κατάσταση του μυαλού που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραληρητική κατά την ταπεινή μου γνώμη . Η ίδια δε η ιδέα ότι τα συμφέροντα των 400 εκατ. άνθρωποι θα πρέπει να θυσιαστούν για τις τράπεζες είναι σίγουρα εξαιρετικά αμφίβολη.
  Είναι το είδος της εκκεντρικής ιδέας που θα μπορούσε κάποιος να ονειρευτεί μέσα στην άνεση του γραφείου του. Σε αυτό το περιβάλλον, μπορεί να παραπλανηθεί ο έξαλλος από πλεονεξία εγκέφαλος του , εκλαμβάνοντας τις άδειες υποκλίσεις και τις τελετουργίες των εργαζομένων του σαν μια πραγματική εξουσία στους πραγματικούς ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. part 6
  Αλλά για τον ξεσηκωμένο λαό στους δρόμους της Ευρώπης, η φαεινή ιδέα του για την διάσωση των τραπεζών στο σύνολο τους και με απώτερο σκοπό, - που δεν είναι άλλος παρά να παραδώσει στις τράπεζες όλο τον πλούτου της Ευρώπης, ακόμη και μέχρι του σημείου όπου τα ίδια τα Ευρωπαϊκά κράτη να καταστρέφουν - αποτελεί εμπαιγμό αλλά και την έναρξη για τον μεγάλο θυμό. Τον πανευρωπαϊκό θυμό .
  Τον θυμό που εκατομμύρια άνθρωποι δείχνουν με τις διαμαρτυρίες τους καθώς και το ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε μια τεχνητή γιγαντιαία μαύρη τρύπα των κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών, να ρουφήξει το κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ευρωπαίων, το χρήμα, τους φόρους τους, κρατικά περιουσιακά στοιχεία, τις συντάξεις και τελικά την ηγεμονία των ΕΘΝΙΚΩΝ κρατών .
  Ο κύριος Σόρος καθώς και οι άλλοι κυρίαρχοι του σύμπαντος καλά θα κάνουν να πάνε σε ένα καφενείο στη Βιέννη η στο Παρίσι σε μια pub του Λονδίνου ,έξω από τον εσωτερικό κύκλο των ανόητων Bilderberg και των υποτακτικών τους ΓΑΠιδων και εκεί θα ακούσουν πολύ συχνά τα λόγια, όπως "Ήρθε η ώρα για μια επανάσταση."
  Η απληστία, η επιθυμία για χρήματα, και υλικά αγαθά προκαλούν την τύφλωση και την ψευδαίσθηση σε διαστάσεις που είναι εκπληκτικές καθώς παρατηρείς συγχρόνως και εκείνους που δεν πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα.
  Εάν εγώ, ένας ταπεινός blogger, ίσως μπορεί να προσφέρει μερικές συμβουλές σε ένα τέτοια λαμπρό όνομα , θα ήθελα συμβουλέψω τον κύριο Σόρος να σταματήσει να εξαρτάται από τη δική του εφημερίδα καθώς και τις εφημερίδες Ρότσιλντ ώστε να διαμορφώνει τις απόψεις του ή να πλάθει την πραγματικότητα του .
  Τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται , έχουν σχεδιαστεί για να χειριστούν το είδος των πληροφοριών είναι πρόκειται να φτάσουν στους ανθρώπους , ώστε να δομήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και να τους κάνουν να ακολουθούν παντοτε τις κατευθύνσεις που εξυπηρετούν την ελίτ.
  Αλλά η δύναμη των μέσων ενημέρωσης είναι κατεστραμμένη όπως ακριβώς και οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουν . Ο Σόρος θα πρέπει να διαβάσει τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης για να πάρει μια ιδέα για το τι πραγματικά πιστεύει ο κόσμος. Θα έπρεπε να πάει στους δρόμους και να μιλήσει με τους ανθρώπους για να πάρει μια ιδέα για το τι ακριβώς συμβαίνει.
  Αλλά και πάλι, όπως παρατήρησε κάποτε ο Νίτσε, τα πιο κοινά ψέματα δεν είναι τα ψέματα που μας λένε οι άλλοι.
  Αλλά πρόκειται για τα ψέματα που λέμε εμείς στους εαυτούς μας .
  Το άρθρο του κυρίου Σορος στους FINANCIAL TIMES ίσως ήταν μια σημείωση προς τον εαυτό του, και τίποτε άλλο πέρα από ευσεβείς του πόθους.
  Φωτογραφία από διαδίκτυο
  novus_ordo_seclorum_tshirt-
  http://rlv.zcache.com/novus_ordo_seclorum_tshirt-p235666433723181569qzj3_400.jpg

  HEIL GAP (or mind the GAP) life goes on

  ΑπάντησηΔιαγραφή