Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Φιμώνουν και το POLITICSNEW ???

Από σήμερα το πρωί μας κατέβασαν από το διαδίκτυο.

Κάποιοι φαίνεται δεν αντέχουν την κριτική ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, χωρίς ύβρεις και ακραίους χαρακτηρισμούς γι’ αυτό και επιδιώκουν να φιμώσουν το
http://politicanea.blogspot.com
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται μια έντονη και συστηματική προσπάθεια από συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία επιδιώκουν πανελλήνια σίγαση, να φιμωθούν φωνές ανεξάρτητες, (έκλεισαν blogs) αφού από νωρίς το πρωί αναίτια και παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας για την απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών, η διαχειρίστρια εταιρία (Google) κατέβασε το http://politicanea.blogspot.com.
Με αυτή την ενέργειά της αδικεί και ακυρώνει το ρόλο της ως πλατφόρμας διακίνησης των ιδεών, αφού ο κάθε κακοπροαίρετος και εμπαθής, υστερόβουλα κάνει χρήση της αμφισβητούμενης παρεχόμενης υπηρεσίας “αναφοράς κατάχρησης”,  μειώνοντας έτσι στην πράξη την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, κατά παράβαση όλων των δημοκρατικών και συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων, αλλά και των Διεθνών Κανονισμών που ισχύουν, καθώς και την όποια εμπορική δυνατότητα, με αποτέλεσμα να αυξάνει η ανάγκη εναλλακτικών λύσεων...
Προσπαθούν να φιμώσουν φωνές που δεν συμβιβάζονται σε όσα το καθεστώς του κυβερνητισμού και της δήθεν ελευθεροτυπίας, ηλεκτρονικής και μη, πρεσβεύει.
Χωρίς ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας τα ελεύθερα blogs που τολμούν και διατυπώνουν τις απόψεις τους χωρίς δισταγμό και χωρίς εξαρτήσεις, δέχονται επίθεση από αυτούς που το μόνο που γνωρίζουν είναι να κάνουν πράξη την πολιτική τους οσφυοκαμψία.
Σε όλους αυτούς απαντάμε με την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση και σχολιασμό, για την οποία κρινόμαστε από εσάς καθημερινά.
Να είστε βέβαιοι ότι συνεχίζουμε ανεξάρτητα και αδέσμευτα την προσπάθειά μας γιατί απλούστατα στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν ούτε αδιέξοδα, αλλά και δε χωρούν φίμωτρα στην ενημέρωση.
Καλούμε ολόκληρη τη blogόσφαιρα να καταδικάσει μεθοδεύεις που μας γυρίζουν στην εποχή του “γύψου”.
Αλήθεια ο κ. Υπουργός επί του Τύπου πότε θα αναλάβει τις ευθύνες του;

Η Συντακτική Ομάδα του 
POLITICSNEW
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου