Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ρουμάνοι βίαζαν και εξέδιδαν ομοεθνή τους, ενώ έστελναν τα ανήλικα παιδιά της για επαιτεία.

Την βίαζαν και την εξέδιδαν, ενώ έστελναν για επαιτεία τα 2 ανήλικα παιδιά της...
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια ομοεθνών της μια 35χρονη Ρουμάνα και τα δυο παιδιά της, ένα αγόρι 13 και ένα κοριτσάκι 7 ετών.
Η 35χρονη πείστηκε από τα μέλη της σπείρας, να έλθει στην Ελλάδα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης της ίδιας και των παιδιών της.
Δυστυχώς όμως οι συμπατριώτες της στην Ελλάδα, είχαν άλλα σχέδια γι' αυτή και τα παιδιά.
Την βίαζαν οι ίδιοι, αλλά και την εξέδιδαν έναντι αμοιβής. Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας για 4 ώρες την παρέδωσαν σε 7 Πακιστανούς για να έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Τα 2 μικρά παιδιά τα έβγαζαν για επαιτεία στα φανάρια, παίρνοντάς τους φυσικά όλα τα χρήματα που κέρδιζαν.
Οι Ρουμάνοι κακοποιοί απειλούσαν την 35χρονη με τη ζωή της ίδιας και των παιδιών της.
Το μαρτύριο έλαβε τέλος όταν η Ασφάλεια Χαλκίδας, από πληροφορίες που είχε συνέλαβε το ζευγάρι των Ρουμάνων, 45 ετών ο άνδρας και 42 ετών γυναίκα, που την έφερε στην Ελλάδας, ενώ αναζητά άλλο ένα ζευγάρι Ρουμάνων συνεργών.
Συνελήφθησαν επίσης και δυο ακόμη Ρουμάνοι ηλικίας 21 και 19 ετών, στους οποίους είχαν παραχωρήσει τα παιδιά για την επαιτεία, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οι ίδιοι εκμεταλλεύονταν και άλλα ανήλικα παιδιά.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Οργανισμοί-Υπηρεσίες, προκειμένου η παθούσα και τα δύο ανήλικα τέκνα της, να λάβουν την απαιτούμενη προστασία και ειδική φροντίδα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου