Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜ για τις επαφές στις ΗΠΑ και Σερβία. Νέος Πυρήνας του Κινήματος στον Πειραιά.

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642 begin_of_the_skype_highlighting              2103311642      end_of_the_skype_highlighting, Φαξ: 2103311652
Τηλ. εκπροσώπου: 6980292626 begin_of_the_skype_highlighting              6980292626      end_of_the_skype_highlighting
www.pamet.gr pametopo@gmail.com

Συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των επαφών τους σε ΗΠΑ και Σερβία, θα παραχωρήσουν οι αντιπροσωπείες του Κινήματος, με την επιστροφή τους στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής των κλιμακίων του ΠΑΜ, στις ΗΠΑ ο Συντονιστής του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη κ. Στέργιος Πραπαβέσης και στη Σερβία ο Συντονιστής του ΠΑΜ κ. Σταύρος Βιτάλης, θα αναφερθούν διεξοδικά στα αποτελέσματα των επαφών και των συμφωνιών οι οποίες έγιναν με πολιτικούς αλλά και κοινωνικούς φορείς των δύο χωρών.
Να προσθέσουμε εδώ πως και στις δύο περιπτώσεις, τα αποτελέσματα των επαφών των στελεχών του Κινήματος ήταν θετικότατα, στο πλαίσιο του στόχου του ΠΑΜ για ανασυγκρότηση των φυσικών συμμαχιών της Πατρίδας και του Λαού μας αλλά και την ανάπτυξη διεθνούς φιλελληνικού δικτύου στις δύσκολες εποχές που περνά η χώρα και ο λαός μας.

Ειδικότερα, ο κ. Πραπαβέσης θα αναφερθεί στις συναντήσεις που είχε στις ΗΠΑ με τον φιλέλληνα Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή, Πρώην Υποψήφιο για το Προεδρικό χρίσμα και επικεφαλής του ριζοσπαστικού Δημοκρατικού Κινήματος Campaign for Liberty, κ. Ρον Πολ, με βορειοαμερικάνικες οργανώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης και του πολέμου στο Ιράκ και Αφγανιστάν,  με αμερικάνους ακτιβιστές αλλά και φυσικά με στελέχη της Ομογένειας και της Παμμακεδονικής των ΗΠΑ.
Ο κ. Βιτάλης από την πλευρά του, θα αναφερθεί στις επαφές του με τις φιλελληνικές πατριωτικές οργανώσεις της Σερβίας, την ανάπτυξη του νέου πολιτικού φορέα της χώρας αυτής που ονομάζεται Πατριωτικό Μέτωπο Σερβίας, τις συνεργασίες με πολιτικούς φορείς της χώρας αυτής, στο πλαίσιο πάντα της ιστορικής επιλογής του μεγάλου μας εθνεγέρτη και ποιητή Ρήγα Φεραίου, με κεντρικό στόχο, την αναδιατύπωση των όρων, για την ανασυγκρότηση των ιστορικών και φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας με τους βαλκανικούς λαούς.
Ακόμη, οι δύο συντονιστές του Πατριωτικού Μετώπου, θα αναφερθούν στον σχεδιασμό των επόμενων επαφών τους με φιλικές προς την Ελλάδα χώρες και εκπροσώπους τους, όπως η Ουγγαρία, η Ρουμανία και η Ρωσία.
Κινούμενο πια σε πολλαπλά επίπεδα το Πατριωτικό Μέτωπο, παράλληλα με την ανάπτυξη του Κινήματος κατά των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο με την στήριξη των διεθνών τοκογλύφων, συνεχίζει την οργανωτική του συγκρότηση σε ολάκερη την Ελλάδα και την Διασπορά, αναπτύσσει διεθνείς σχέσεις προς την κατεύθυνση της στήριξης της Πατρίδας και του Λαού μας στο εξωτερικό, καταθέτει στην κρίση του ελληνικού λαού  με τις επιστημονικές του επιτροπές τις προτάσεις του για διέξοδο από την κρίση, είναι παρόν στις κοινωνικές δράσεις και τα κινήματα κατά της αθλιότητας που έχουν επιβάλλει στη χώρα μας το ΔΝΤ, η Τρόικα, οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι εκφραστές τους και φυσικά προετοιμάζεται για τις επόμενες εθνικές εκλογές, κατά τις οποίες θα ζητήσει από τον ελληνικό λαό την στήριξη της πρότασής του.
Είναι σημαντικό να προσθέσουμε εδώ πως, όλο και περισσότεροι διανοούμενοι αλλά και επιστήμονες, προστίθενται σε αυτούς που στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τις προτάσεις του Κινήματος. Με τελικό ζητούμενο, όλες αυτές οι φωνές να κατατείνουν στον κεντρικό χείμαρρο του Παλλαϊκού Δημοκρατικού Κινήματος του Πατριωτικού Μετώπου και να ολοκληρωθεί το απαραίτητο εκείνο κοινωνικό συμβόλαιο για την διεύρυνση του Μετώπου, για την επιστροφή της χώρας και του λαού  μας στην κοινωνία της αλληλεγγύης, της εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειας και της αποκατάστασης της διαλυμένης από τους νεοταξίτες ελληνικής οικονομίας.
Κάνοντας πράξη την θεμελιώδη τρισυπόστατη επιλογή δράσης του Κινήματος (αναπτύσσουμε θεωρητική σκέψη, δρούμε καθημερινά, δικτυωνόμαστε εθνικά και διεθνώς), με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την συγκρότηση του Πυρήνα της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας, του Πειραιά.
Συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου Πειραιά, αναλαμβάνει ο σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Χρυσικόπουλος Δημήτρης, με τον οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι Πατριώτες του Πειραιά και των Δήμων του, στο τηλ. 6979548055 begin_of_the_skype_highlighting              6979548055      end_of_the_skype_highlighting.
Με συνέπεια, σοβαρότητα, χωρίς κραυγές αλλά με σαφείς και κάθετες απέναντι στο σύστημα των νεοταξιτών θέσεις, το Πατριωτικό Μέτωπο, συνεχίζει τον αγώνα του, για μια Ελλάδα, όπως την ονειρεύτηκαν οι ήρωες, οι μάρτυρες, οι σοφοί και οι ποιητές μας. Εμπρός τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου