Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛ ΣΑΛΕΧ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ : « Η δραστηριότητα μου συνήθως εμένα είναι εκτός ΚΡΑΤΟΥΣ !!! »

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9076818 

Στο 6.27 του βίντεο. Μετά ΚΟΒΕΤΑΙ – ΜΟΝΤΑΡΕΤΑΙ (!!!), στο 6.34, και συμπληρώνει (σε άλλο τόνο – λόγω του ΜΟΝΤΑΖ !!!) : … είναι απ’ τη πλευρά της κοινωνίας των πολιτών !!! Μπείτε και δείτε το απευθείας για να μη νομίζετε ότι κάνουμε μαγειρέματα ! Αλλά και πάλι έτσι … Και ο κ. Κουφοντίνας τα ίδια δε λεει ;;; (η «δραστηριότητα» του εκτός κράτους ήταν και κατά την άποψη του, στη πλευρά της κοινωνίας !) Είναι λάθος η περιγραφή μας ;


Θέλετε μήπως και άλλα ευτράπελα ; Στο 20.00 λεει (Ισοπεδωτικά δίχως καν διαχωρισμό ακραίων συμπεριφορών ) : «Οι Πατριώτες βλάπτουν τη χώρα» Ούτε ανακοίνωση σε πακέτο τσιγάρων να ήταν δεσποινίς μου….


Από το 5.28 και για μισό περίπου λεπτό επαναλαμβάνει : «δεν ζήτησα δουλειά, δεν αναζήτησα δουλειά» κλπ. Στο 19:40 λεει επί λέξει « είμαι ένας κανονικός εργαζόμενος »
Δείτε όμως ΟΛΟ το βίντεο για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Η λέξη «λαθρομετανάστης» ενώ είναι Ελληνική και όχι υβριστική αποτελεί ταμπού για τις πολιτικές της διαθέσεις ! Το πάμε στο ΜΗ νόμιμος (και όχι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ που είναι τα ΣΩΣΤΑ Ελληνικά) για να το γυρίσουμε στο σκέτο νόμιμος «Αλλάχ ή Θεού θέλοντος και καιρού βοηθούντος» !

Σίγουρα θίγει και πολλά ευαίσθητα ζητήματα και ΟΜΟΛΟΓΩ ότι σε μερικά σημεία έχει και δίκιο !

ΑΛΛΑ … Δεν μπορεί αυτό το ΕΤΟΙΜΟΚΑΤΑΡΕΥΣΤΟ κράτος να πάει με την νοοτροπία της ! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ! Παλεύουν παιδιά για 400 ευρώ μισθό και είναι άνεργα. Οι νέοι θέλουν να φύγουν !
Δηλαδή ποια είναι τα επιχειρήματα της ; Να τους νομιμοποιούμε όλους και να τους παρέχουμε ξενοδοχειακού τύπου περιποίηση ; Και καλά να πεις, άσε τα πολιτισμικά προβλήματα. Στον φοιτητή ΜΑΣ που κάθεται μισή ώρα απέναντι από μια κονσέρβα σε ένα μπακάλικο και κάνει υπολογισμό εάν μπορεί να τη πάρει ή όχι… Εκεί πρέπει να λογοδοτήσει για τις απόψεις της όχι αλλού ! Και δεν είναι λαϊκισμός αυτός είναι η πραγματικότητα !

Η ερώτηση είναι απλή : Γιατί οι Λαθρομετανάστες (ΝΑΙ οι Λαθρομετανάστες ) θέλουν πάση θυσία να μείνουν και να κάνουν εδώ τι ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙ ;

Έχουμε έλλειμμα εργατικού δυναμικού ή η ανεργία, που ανεβαίνει σε παρανοϊκά επίπεδα ;
Είναι πλούσιοι ΟΛΟΙ οι Έλληνες ή συρρικνώνεται και η μέση τάξη στα όρια της φτώχιας ;
Θέλετε και άλλες ερωτήσεις ; Έχουν νόημα άλλες ερωτήσεις ;

Δύο μόνο «μικρά» ερωτήματα :
1) Με ποια κριτήρια κλπ κλπ και με τι διαδικασίες ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ( ή νέα λέξη στα Ελληνικά λεξικά που οιονεί θα αντικαταστήσει το νόημα της λέξης «διαφάνεια» ), προσελήφθη ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ !!!! Πόσο νόμιμη κατ’ αρχάς είναι τέτοιου είδους έστω και συμβατική πρόσληψη ; Ενδιαφέρθηκαν και ιδιωτικά κανάλια ; Αν ναι που είναι οι προτάσεις τους ; (Διαύγεια κύριοι, Διαύγεια). Αν όχι σημαίνει πως είναι μειωμένου ενδιαφέροντος οι λογιζόμενες ικανότητες της για να αναλάβει τηλεοπτική εκπομπή … Άρα ΓΙΑΤΙ μέσα σε μια νύχτα ;
2) Στο 7.07 του βίντεο έλεγε πως πήρε «τη μεγάλη απόφαση» και ήταν τούτο μια «Καβαφική Στιγμή».
Η ερώτηση είναι απλή : Του Λογοτέχνη – ποιητή Καβάφη ή του ερωτικού ποιητού Καβάφη ;
… γιατί μάλλον δείχνετε ερωτευμένη με την «Οθωμανική άλωση» που επιχειρείται σε ημέτερα και υμέτερα εδάφη….

Το ισχυρότερο επιχείρημα της είναι ότι την βρίζουν άσχημα. Σίγουρα μερικοί αγανακτούν και παρεκτρέπονται και είναι επιεικώς «άκομψο». Άλλωστε δεν φταιει η Ίδια : Α) Θρησκευτικά είναι μάλλον μια ύπαρξη που τείνει να ασπασθεί κατά το μάλλον ή ήττον το Κοράνι και για το λόγο αυτό βοηθά τους Ομοθρήσκους της ! Β) Τις ιδέες που έχει πάνω – κάτω τις εκφράζει σχεδόν ευθέως αλλά κατανοητά (όσο μπορεί).

Οι Ταγοί της εξουσίας μας πρέπει να λογοδοτήσουν ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ θέσεις «ισχύος» που της παραχωρούν ! Αυτοί γιατί δεν απαντάνε ;, ή όταν απαντάνε, απαντάνε ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ σε ένα κράτος που σε λίγο ΘΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ;

ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ agent provocateur ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ! ( Το γιατί το εξήγησα παραπάνω, , ας βρίσει εμένα : Δημήτρης Π. Γ.)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου