Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Επιζήμιο σε μέγα βαθμό, για την Ελλάδα και τους Ελληνες το άτομο που μας κυβερνά...!


Γράφει ο Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Ο Θεός να δώσει να φύγει το συντομότερο από την εξουσία
Εξηγούμαι: Το μόνο κίνητρό μου όταν γράφω αυτές τις (συχνές) σημειώσεις είναι η αγάπη μου προς τον τόπο που γεννήθηκα, οι ηθικές αξίες με τις οποίες ανατραφήκαμε, γενικότερα. Ητοι, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια είναι το τρίπτυχο που διακατέχει το πνεύμα και την ψυχή μου.
Συνάμα αντιπαθώ εις βάθος όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν διαστροφές στην κοινωνία μας. Είτε «διδάσκοντες» εγκληματικές ελευθεριότητες του τύπου «μπορείτε να φυτέψετε από μια
χασισιά στο μπαλκόνι σας», είτε επιβραβεύοντας τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις κάνοντας μάλιστα συντροφιά με «κραγμένους» ομοφυλόφιλους – εν πολλοίς διορίζοντάς τους κατά καιρούς και συμβούλους τους σε καίρια Υπουργεία.
Ακόμη: Πιστεύω ότι η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες κι ότι ουδείς πρέπει να ενθαρρύνει την άλωσι – διότι περί αυτού πρόκειται σήμερα πλέον – την εισβολή των εξαθλιωμένων μαζών που συνεχώς βλέπουμε από όλα τα σημεία του ορίζοντα να καταφθάνουν στην δική μας γη, στην δική μας ιδιοκτησία που για να διατηρηθεί δική μας έχουν χυθεί ποτάμια αίματος σε κάθε σημείο της.
Κι αν το πρωθυπουργικό στόμα εκστομίζει ανοησίες του τύπου «είμαι κι εγώ παιδί της Διασποράς» και γλυκύτητες προς τους λαθρομετανάστες που κατέκλυσαν πλέον την Ελλάδα, έχω να του απαντήσω ότι οι Ελληνες που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Αυστραλία και τον Καναδά, πήγαν κατόπιν προσκλήσεως και με κάθε νόμιμο τρόπο. Αυτή η μπουρδολογία, δηλαδή, περί «ρατσισμού» και «πολιτικών» ή «οικονομικών» μεταναστών σε ό,τι αφορά τους αναρρίθμητους δυστυχείς και πειναλέους που κατέκλυσαν την Ελλάδα, πρέπει να τελειώνει. Εάν μάλιστα ο Γιώργος Π. νυν πρωθυπουργός (ατυχώς!..) της Ελλάδος δεν πείθεται από τον δικό μου λόγο, ας ρωτήσει τον φίλο του τον κ. Νετανιάχου πώς βλέπουν οι Ισραηλινοί τους λαθρομετανάστες, ή κι όποιον ηγέτη Ευρωπαϊκής χώρας. Αν θέλει ας ρωτήσει και τον πρωθυπουργό της Κίνας. Θα μάθει πολλά σχετικώς.
Και σας ανέφερα εν αρχή περί του κινήτρου μου όταν γράφω αυτά τα άρθρα προκειμένου να πληροφορήσω (κυρίως) τους επικριτές μου για το μένος που τρέφω για τον Γιώργο Π., νυν πρωθυπουργό (ατυχώς!..) της Ελλάδος και τις αιτίες του.
Πιστεύω, λοιπόν, αγαπητοί μου ότι το άτομο αυτό (ο Γιώργος Π.) όχι μόνον ενεργεί εις βάρος και βλάβην της κοινωνίας μας – και υπό ευρύτερη έννοια εναντίον του Ελληνικού Εθνους – αλλά ότι κυριολεκτικώς ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ μέσα του. Ή το λιγότερο, πέραν του ότι ενεργεί δίκην κλητήρος ξένων συμφερόντων (ΔΝΤ, διεθνών τοκογλύφων, Εβραιοαμερικανών κοκ) πρέπει να είναι τόσο ζαλισμένο το παιδί από τις διάφορες μπούρδες που κάποιοι, κάπου, κάποτε του φύτεψαν στο κεφάλι, ώστε να μην έχει πολιτικοκοινωνικές ή ηθικές αναστολές.
Δεν γνωρίζει φερ’ ειπείν το άτομο ότι ένα υγιές μέλος μιας κοινωνίας δεν πρέπει να κάθεται στο μπαλκόνι του και να… μαστουρώνει με ναρκωτικά (ο ίδιος ο Γιώργος Π. το έχει δηλώσει αυτό σε συνέντευξή του το 1997). Δεν γνωρίζει ότι ο άνδρας πλάσθηκε από τον Θεό για να είναι άνδρας και η γυναίκα, γυναίκα. Και κατ’ αυτάς να μην επιβραβεύει, με επίσημο τρόπο μάλιστα, την ομοφυλοφιλία, διορίζοντας κατά καιρούς ως σύμβουλό του διακεκριμένο στέλεχος των ομοφυλοφίλων.
Πιστεύω, ακραδάντως εν τέλει ότι βλάπτει πολύ σοβαρά τους πάντες και τα πάντα σ’ αυτό τον τόπο και πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο από την εξουσία και αν είναι δυνατόν απ’ την Ελλάδα.
Βλάπτει, εν τέλει σοβαρότατα και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ καθώς δεν εκφράζει τίποτε απολύτως από αυτά που γνωρίζαμε για την πολιτική αυτή παράταξη. Απορώ, μάλιστα, που το ίδιο αυτό το κόμμα δεν τον έχει εκπαραθυρώσει ακόμη, καθώς υπάρχουν ουκ ολίγα υγιή στελέχη στους κόλπους του.
Εν πάση περιπτώσει λέγω και… προφητεύω πως είτε από οικονομικής πλευράς, είτε σε ό,τι αφορά την εθνική μας κυριαρχία, είτε… στα «πάντα όλα», ο Γιώργος Π. θα μας ξεκάνει εντελώς εάν εξακολουθήσει να μένει στον Πρωθυπουργικό θώκο. Ο Θεός να φωτίσει τους Ελληνες πριν είναι πολύ αργά. Γιατί ήδη είναι αργά!..

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" 
 
ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου