Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αίρεση αλλοδαπών/λαθρομεταναστών με την ανοχή του "ανίκανου" ελληνικού κράτους και του Κακλαμάνη

Τι κάνει ο Ιερόνυμος;
Περίεργη θρησκευτική κατάσταση στο όνομα του Χριστού αποτύπωσα σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, στην Οδό Σταυροπούλου, επί της Πλατείας Αμερικής.


Μπήκα μέσα στην “Εκκλησία των Εθνών” με αρχηγό έναν Προφύτη Γόσουα και είδα πολλούς Αφρικανούς Λαθρομετανάστες και Μετανάστες και επίσης από άλλες εθνότητες πιστούς.

Η αίθουσα ήταν σαν ένα θέατρο και εκεί τραγουδούσαν και έλεγαν με μικρόφωνα κάτι αρλούμπες εκτός της βίβλου. Επίσης είχαν κάμερες επαγγελματικές για να τραβήξουν βίντεο για την ίντερνέτ τηλεόραση. Έμαθα από την γειτωνιά το τί γίνεται αλλά λίγοι μίλησαν.

Μια γειτόνισα Μαρία που έχει ένα κομμωτήριο μου είπε στην δική μου δημοσιογραφική κάμερα ότι έχουν σχέση με ναρκωτικά και με την πορνεία.... Και δεν τους πιάνει η αστυνομία γιατί είναι διεθνής αίρεση. Επίσης είπε ότι κάνουν συμπόσια με φαγητό, μάγια και ακόμη εξορκισμούς. Με λίγα λόγια απευθύνονται σε άβουλα και σε ηλίθια άτομα-θύματα αυτοί οι απατεώνες. Εμίλησε επίσης για την σιωπή που έχει ο Δήμαρχος Κακλαμάνης για αυτούς και επίσης για τον Μάγο, τον Πάουλους, τον Αλβανό, που πήγε στον Κορυδαλό μέσα και τον έβγαλαν αυτοί.

Εμένα δεν με άφησαν να τραβήξω πλάνα και ας ήμουν δημοσιογράφος....
Τι πιστεύεται.... Όταν έρχεται δημοσιογράφος και θέλει να τραβήξει και δεν τον αφήνουν... Υποπτοι δεν είναι?
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου