Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ - ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ - 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Σε θρίλερ μετατράπηκε η κατάσταση στα διόδια Τραγάνας του νομού Φθιώτιδας.

Αστυνομικοί του νομού Αττικής σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Φθιώτιδας μπλόκαραν τζιπάκι με αλλοδαπούς,για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι έχει ναρκωτικά. Εκεί η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου!

Στις 2:45 τα ξημερώματα ξεκίνησε η συμπλοκή. Οι δυο αλλοδαποί, καταγωγής αλβανική, με το που κατάλαβαν ότι έχουν βρεθεί σε ενέδρα έβγαλαν τα καλάσνικοφ και σκόρπισαν τον πανικό. Οι αστυνομικοί αμέσως από την πλευρά τους απάντησαν στα πυρά.

Το αποτέλεσμα της ανταλλαγής πυροβολισμών ήταν από την πλευρά των κακοποιών να συλληφθεί ο ένας και ο άλλος να τραυματιστεί, άμεσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας. Από την πλευρά των αστυνομικών είχαμε δυο τραυματίες.

Ένας χτυπήθηκε από σφαίρα στο μπράτσο και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο! Ο δεύτερος αστυνομικός δεν είναι χτυπημένος από σφαίρα αλλά από όχημα που έπεσε επάνω του. Ο δεύτερος κακοποιός που δεν ήταν χτυπημένος πήγε να διαφύγει, στην προσπάθεια του αυτή εμβόλισε αμάξι της αστυνομίας και στην συνέχεια το αμάξι χτύπησε τον αστυνομικό. Χτυπήθηκε στα κάτω άκρα αλλά ευτυχώς βρίσκετε στο 401 νοσοκομείο εκτός ελέγχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου