Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

(Κοίτα ποιος μιλάει) Αυστρία: Ο Τούρκος πρέσβης κατηγορεί τους Αυστριακούς ότι δεν ενσωματώνουν "ξένους πολιτισμούς"

Σκληρή πολιτική αντιπαράθεση Βιέννης - Άγκυρας μαίνεται από χθες, μετά την πρωτοφανούς βιαιότητας λεκτική επίθεση του Τούρκου πρεσβευτή στην Βιέννη κατά της Αυστρίας και των πολιτών της.
Ο πρέσβης Καντρί Ετσβέντ Τετσάν (Kadri Ecved Tezcan) κατηγόρησε τις αυστριακές Αρχές για «γκετοποίηση» των Τούρκων, ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα στην Αυστριακή υπουργό Εσωτερικών λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έπρεπε να ανήκει στην ακροδεξιά.
Ο πρέσβης Καντρί Ετσβέντ Τετσάν αναφέρθηκε στους Αυστριακούς πολίτες και συλλογικά, λέγοντας πως αυτοί ενδιαφέρονται για ξένους πολιτισμούς μόνο στις διακοπές τους. Mάλιστα κάλεσε τους διεθνείς οργανισμούς που εδρεύουν στη Βιέννη, όπως ΟΗΕ, ΟΠΕΚ και ΟΑΣΕ να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς, όπως σημειώνει, υπάρχουν πολλές χώρες στον κόσμο στις οποίες οι ξένοι είναι ευπρόσδεκτοι.
Αναφερόμενος στην Αυστριακή υπουργό Εσωτερικών Μαρία Φέκτερ, ο Τούρκος πρεσβευτής αναφέρει πως βρίσκεται σε λάθος κόμμα (υπονοώντας προφανώς πως θα έπρεπε να ανήκει σε κόμμα της Ακροδεξιάς), πως της λείπει μια φιλελεύθερη και ανοικτή συμπεριφορά και πως αυτή θα πρέπει να πάψει να επεμβαίνει στη διαδικασία ενσωμάτωσης, καθώς όπως λέει από κάθε πρόβλημα που δίνεται στο υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει μια αστυνομική λύση.
Ανάλογα επιθετική είναι η τοποθέτηση του πρεσβευτή της Τουρκίας στο θέμα της αντιμετώπισης των συμπατριωτών του στην Αυστρία. Ο Τετσάν καταγγέλλει τις αυστριακές Αρχές ως υπεύθυνες για τη δημιουργία «γκέτο» Τούρκων, ενώ κατηγορεί τις αυστριακές οικογένειες ότι, μη στέλνοντας τα παιδιά τους σε σχολεία με πλειοψηφία εθνικών μειονοτήτων, εξωθούν τους Τούρκους στην απομόνωση.
«Οι Τούρκοι είναι ευτυχισμένοι, δεν θέλουν τίποτε από εσάς, δεν θέλουν να τους μεταχειρίζεστε όπως ένα μικρόβιο» αναφέρει στη συνέντευξή του, προσθέτοντας πως οι Αυστριακοί ενδιαφέρονται για ξένους πολιτισμούς μόνον κατά τις διακοπές τους.
Ο Τούρκος πρεσβευτής τονίζει ακόμη πως στο θέμα της μαντίλας δεν «πέφτει λόγος» στους Αυστριακούς, καθώς αυτή δεν αντιβαίνει στους νόμους και καθένας είναι ελεύθερος να τη φορά, ιδιαίτερα σε μια χώρα στην οποία επιτρέπεται ο γυμνισμός, ενώ απευθυνόμενος και στους συμπατριώτες του, τους καλεί να μάθουν τη γερμανική γλώσσα και να τηρούν τους νόμους.
Ο Τούρκος πρεσβευτής κλήθηκε για εξηγήσεις στο αυστριακό ΥΠΕΞ. Ως απόλυτα άστοχες, απαράδεκτες και ασεβείς χαρακτήρισαν τις δηλώσεις του Τούρκου πρεσβευτή ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός του συγκυβερνώντος (με τους Σοσιαλδημοκράτες) συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος Γιόζεφ Πρελ, καθώς και ο γενικός γραμματέας του κόμματός του Φριτς Κάλτενεγκερ.
Ο Αυστριακός αντικαγκελάριος, στηρίζοντας πλήρως την προερχόμενη από το κόμμα του υπουργό Εσωτερικών Μαρία Φέκτερ, ζήτησε από το υπουργείο Εξωτερικών να καλέσει άμεσα τον Καντρί Ετσβέντ Τετσάν για εξηγήσεις, ενώ από τον πρέσβη της Αυστρίας στην Άγκυρα ζητήθηκε να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του πρεσβευτή αναμένεται να ζητήσει και ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Μίχαελ Σπίντελεγκερ από τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο Σπίντελεγκερ είχε πραγματοποιήσει μόλις τον περασμένο μήνα επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.
Η επίθεση του πρεσβευτή έρχεται δύο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση αντιπροσωπευτικής δημοσκόπησης της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής, στην οποία διαπιστώνεται η αμετάβλητη, σαφής απόρριψη από την πλειονότητα των Αυστριακών, και μάλιστα σε ποσοστό 69%, μιας ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ποσοστό 69% των ερωτηθέντων απορρίπτει την τουρκική ένταξη και μόλις ένα 17% την υποστηρίζει. Οι νέοι μέχρι 25 ετών τοποθετούνται θετικότερα -το 23% υποστηρίζει την ένταξη και «μόνο» το 54% αντιτίθεται σε αυτήν. Στις ηλικίες άνω των 66 ετών τα ποσοστά αυτά είναι αντίστοιχα, 12% «υπέρ» και 79% «κατά» της ένταξης.
Σε αντίθεση με την αρνητική τοποθέτηση απέναντι στην τουρκική ένταξη στην ΕΕ, η ίδια δημοσκόπηση διαπιστώνει την υποστήριξη του αυστριακού πληθυσμού στην ένταξη της Κροατίας σε ποσοστό 68% και της Ισλανδίας σε ποσοστό 62%, ενώ σχετικά αδιάφορα τοποθετούνται οι ερωτηθέντες στο θέμα της ένταξης της ΠΓΔΜ, με ένα ποσοστό 39% να την αποδέχονται και 37% να την απορρίπτουν.
Ο σκεπτικισμός και οι επιφυλάξεις των Αυστριακών απέναντι σε μια ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, καταγράφονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό που μερικές φορές έχει περάσει το 80%, ώστε η Αυστρία να βρεθεί με τον τρόπο αυτό στην κορυφή του καταλόγου των χωρών των οποίων ο πληθυσμός αντιτίθεται στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.
Πηγή: http://tosokaki.blogspot.com/ από : http://www.elkeda.gr/

το είδαμε εδώ

4 σχόλια:

  1. part 1
    ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΛΟΓΟ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ .
    ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    ( Τώρα Ότι Οι Χριστιανοί Δεν Έχουν Ισα Δικαιώματα Με Τους Ισλαμιστές Και Στον Ελληνικό Κόσμο ………)
    Φωτογραφία από το διαδίκτυο
    http://2.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TNr3tusNLuI/AAAAAAAAP9I/yvreT7ePPPI/s400/Aftermath+of+Iran+hanging.jpg


    Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταδίκασαν την απόφαση από δικαστήριο στο Πακιστάν , για την ετυμηγορία του , εναντίον μιας χριστιανικής γυναίκας να κρεμαστεί , αφού την έκρινε ένοχη για βλασφημία
    Η Asia Bibi, 45 ετών, συνελήφθη πέρυσι μετά από κατηγορία για δυσφήμηση του προφήτη Μωάμεθ, ιδρυτή του Ισλάμ.
    Η Asia μητέρα πέντε παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά καταδικάστηκε σε θάνατο από το δικαστήριο τη Δευτέρα, προκαλώντας οργή μεταξύ των χριστιανικών ομάδων και των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. ( ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ )
    Λένε ότι οι αυστηροί νόμοι περί βλασφημίας στο Πακιστάν χρησιμοποιούνται για να κάνουν διακρίσεις κατά των θρησκευτικών μειονοτήτων και πρέπει να καταργηθούν.
    Οι υποστηρικτές της θανατοποινίτισσας λένε ότι η κυρία Bibi θα καταθέσει προσφυγή κατά της ποινής που εκδόθηκε από ένα τοπικό δικαστήριο στην πόλη της Sheikhupura, κοντά στην διοικητική πρωτεύουσα Λαχώρη. ( το Καράτσι είναι η εμπορική πρωτεύουσα )
    Ο Ashiq Masih, ο σύζυγός της, είπε ότι η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ , και πιστεύει ότι ο δικαστής δέχθηκε πιέσεις για να κρίνει την σύζυγο του ένοχη .
    «Δεν μπορώ να το πιστέψω."
    Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν είχε ακόμα την καρδιά να πει την κακιά είδηση στα μικρότερα παιδιά του.
    "Δεν έχω πει την απόφαση του δικαστηρίου στις δύο νεότερες κόρες μου ", είπε.
    "Μου ζήτησαν να πολλές φορές νέα για τη μητέρα τους, αλλά δεν μπορώ να πάρω το θάρρος να τους πω ότι ο δικαστής καταδίκασε τη μητέρα τους σε θάνατο για ένα έγκλημα που ποτέ δεν έχει διαπράξει."
    Το δικαστήριο άκουσε ότι είχε εργαστεί ως εργάτρια αγροκτήματος μαζί με άλλες γυναίκες, όταν της ζητήθηκε να φέρει το πόσιμο νερό.
    Μερικές από τις άλλες γυναίκες - όλες μουσουλμάνες - αρνήθηκαν να πιουν το νερό, πυροδοτώντας μια σειρά από σχόλια .
    Είπαν διάφορες προκαταλήψεις , όπως , το νερό μου που μαζεύτηκε από μια χριστιανική, ήταν "ακάθαρτο", όπως ανέφερε ως αποδεικτικά στοιχεία η κ. Bibi στην απολογία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prt 2
    Το περιστατικό αργότερα είχε ξεχαστεί , μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν η κ. Bibi κατήγγειλε ότι πήγε την λυντσάρει ένας όχλος .
    Η αστυνομία της ζήτησε και την πήρε σε ένα αστυνομικό τμήμα για την ασφάλειά της.
    Ο Shahzad Kamran, στο υπουργείο καταμερισμού Ζωής του Πακιστάν, δήλωσε: «Η αστυνομία ήταν κάτω από την πίεση αυτού του όχλου των μουσουλμάνων, συμπεριλαμβανομένων και κληρικών, που ζητούσαν την Ασία ώστε να την θανατώσουν επειδή είχε μιλήσει άσχημα για τον προφήτη Μωάμεθ
    "Έτσι, η αστυνομία έσωσε τη ζωή της, αλλά στη συνέχεια καταχωρήθηκε εναντίον της, η κατηγορία της βλασφημίας ."
    Πρόσθεσε ότι είχε κρατηθεί φυλακισμένη σε απομόνωση για περισσότερο από ένα χρόνο , πριν να καταδικαστεί σε θάνατο τη Δευτέρα.
    "Η δίκη ήταν σαφέστατη», είπε.
    "Ήταν αθώα και ποτέ δεν είπε αυτά τα λόγια."
    Ωστόσο, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πιστεύουν ότι ο νόμος περί βλασφημίας χρησιμοποιείται πια συχνά για να εισάγει διακρίσεις εις βάρος θρησκευτικών μειονοτήτων, όπως είναι και τα εκτιμώμενα τρία εκατομμύρια Χριστιανοί , σε μια χώρα των 126 εκατομμυρίων ανθρώπων.
    Τον Ιούλιο, δύο χριστιανοί που ήταν επιφορτισμένοι με την κατηγορία της βλασφημίας πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν έξω από ένα δικαστήριο στο Faisalabad.
    Μια έκθεση της επιτροπής των ΗΠΑ για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία πέρυσι κατέληξε: «Αν και έχουν υπάρξει περιστασιακά αθωωτικές αποφάσεις για κατηγορούμενους για βλασφημία, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις εκείνοι που αθωώθηκαν έχουν αναγκαστεί να κρύβονται, , από το φόβο επιθέσεων από θρησκευτικά κίνητρα των εξτρεμιστών . "

    Αλί Χασάν Νταγιάν, του Human Rights Watch, είπε ο νόμων περί βλασφημίας πρέπει να καταργηθεί.
    "Ουσιαστικά ο νόμος περί βλασφημίας χρησιμοποιείται ως εργαλείο δίωξης και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη θρησκεία."
    "Κάνει τις θρησκευτικές μειονότητες ιδιαίτερα ευάλωτες επειδή είναι συχνά χρησιμοποιείται εναντίον τους."
    ;
    Το Πακιστάν έχει μια σύνθετη σχέση με τη θρησκεία.
    Αν και ιδρύθηκε ως μια κοσμική πατρίδα για τους μουσουλμάνους της Ινδίας, στις δεκαετίες του 1970 και του 1980, σύμφωνα με πολιτικούς ηγέτες όπως ο Ζία ουλ-Χακ και Ζουλφικάρ Αλί Μπούτο, ακολούθησε ένα πρόγραμμα του εξισλαμισμού.

    Αυτό οδήγησε σε απαγορεύσεις για το αλκοόλ και την εισαγωγή άλλων μέτρων , για να κερδίσει την υποστήριξη από τα σκληρό-πυρηνικά θρησκευτικά κόμματα.

    Οι χριστιανοί, έχουν αντιμετωπίσει απειλές, παρενοχλήσεις και εκφοβισμούς από ισλαμιστές εξτρεμιστές.
    Συχνά,οσοι από το Ισλάμ έχουν ασπαστεί τον Χριστιανισμό , αντιμετωπίζουν την ποινή του θανάτου ..
    Όλοι οι Χριστιανοί, μαζί με όλους τους μη-μουσουλμάνους, υπόκεινται επίσης σε συνταγματικες διάκρισεις .

    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. part 1
    ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ


    Φωτογραφία από διαδίκτυο

    http://www.asianews.it/files/img/KUWAIT_(f)__1105_-_Fondamentalisti_bloccano_chiesa.gif

    Πόλη του Κουβέιτ - Μια ομάδα των Χριστιανών έχει καταγγείλει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης του Κουβέιτ τα εμποδίζει από το να πάρει γη ώστε εκεί να χτίσει μια εκκλησία

    «Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το μεγάλο πρόβλημα που μας εμποδίζει να πάρουμε την γη . Δεν είναι όλα τα μέλη, , μόνον οι ισλαμιστές φονταμενταλιστές», δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Μπούτρος Gharib, επικεφαλής της τοπικής ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας.
    «Το συμβούλιο δεν μας έδωσε κανένα επεξηγηματικό λόγο της απορρίψεως μας », πρόσθεσε

    Πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο αποκλείσει μια προσπάθεια της Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας να αποκτήσει γη στο Mahboula, μια περιοχή στα νότια του κυβερνείο Ahmadi της Πόλη. του Κουβέιτ
    Το αίτημα αυτό ήδη εκκρεμούσε για πολλά έτη.



    Ο πατέρας. Gharib είπε Ένας νέος ναός θα μειώσει υπερβολικά τον συνωστισμό σε μια βίλα που χρησιμοποιούνται σήμερα για την λατρεία,.

    Η εκκλησία είπε ότι η κυβέρνηση είχε προτείνει ένα χώρο 7.500 m2 με γη για τα κτίρια και παρκινγκ

    Ο πατέρας Fr Gharib σημειώνει ότι η εκκλησία του καταβάλλει $ 6.944 (δολλαριαΗΠΑ) το μήνα για να ενοικιαζει μια βίλα , που είναι επίσης κοινός τόπος λατρείας και για δύο άλλες κοινότητες

    Αν δεν βρεθεί έδαφος σύντομα, είπε , η εκκλησία θα πρέπει να κλείσει,

    Κάθε φορά που υπόσχονται, αλλά όλες οι υποσχέσεις τους είναι για το τίποτα."
    Η μία και μοναδική επιτυχία που η χριστιανική κοινότητα είχε κατά τα τελευταία 40 χρόνια ήρθε όταν αιγυπτιωτες Κόπτες εξασφάλισαν γη για την εκκλησία τους, αλλά ακόμη και αυτοί είχαν το πρόβλημα που παίρνει μια άδεια οικοδόμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. part 2

    Η ελληνική καθολική κοινότητα στο Κουβέιτ περιλαμβάνει περίπου 650 οικογένειες, και δεν είναι η μόνη χριστιανική ομάδα στη χώρα που αγωνίζεται να βρει χώρο για να προσκυνήσουν .
    Περίπου 460.000 Χριστιανοί έχουν να μοιραστούν τέσσερις επίσημες εκκλησίες-δύο καθολικών, μια ευαγγελική και μια αγγλικανική -συν την υπό κατασκευή. Κοπτική Εκκλησία
    ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΖΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ .
    ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ( Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ )
    (ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ . ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ,)

    ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
    Φωτογραφία από το διαδίκτυο
    http://1.bp.blogspot.com/_jpyI7p2xQ9E/TCq3VHKI7cI/AAAAAAAACAo/dQi1EGIeVe8/s1600/Punjab+mosque.jpg

    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή