Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Το Ισλάμ θα κατακτήσει την Ιταλία και όλη την Δύση, λέει μουσουλμάνος κληρικός-βίντεο



Το κανάλι MEMRI (Middle East Media Research Institute) (έχει έδρα την Ουάσινγκτον, ιδρύθηκε από δύο ισραηλινούς και εστιάζει σε θέματα της Μέσης Ανατολής), παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει αποσπάσματα από ένα τηλεοπτικό κήρυγμα που έκανε, στις 18 Αυγούστου, στο τηλεοπτικό κανάλι ‘Al-Nas TV’, ένας Αιγύπτιος μουσουλμάνος κληρικός, ο Abu Salem Al-Futuh, ο οποίος με αυτοπεποίθηση προβλέπει ότι το Ισλάμ θα κατακτήσει το σύνολο της δυτικού κόσμου, αρχίζοντας από την Ιταλία και τελειώνοντας με τη Βόρεια και Νότια Αμερική.
Παρακάτω τα αποσπάσματα της ομιλίας του Abu Salem Al-Futuh:
Το έθνος του Ισλάμ θα επιστρέψει - παρά την τρέχουσα κρίση μας και παρά την αλαζονεία της Δύσης. Η Δύση οφείλει να καταστραφεί. Ακριβώς όπως ο Αλλάχ κατέστρεψε την Βυζαντινή και την Περσική αυτοκρατορία, θα καταστρέψει τη Δύση με τα χέρια των Μουσουλμάνων. Αυτή είναι μία ξεκάθαρη υπόσχεση. Οι χώρες αυτές θα ασπαστούν το Ισλάμ. Το Ισλάμ θα φτάσει σε αυτές τις χώρες.

... Ας δούμε όμως τη θεία ακολουθία: Πρώτον, το χαλιφάτο θα επιστρέψει. Στη συνέχεια, οι μουσουλμάνοι θα ζουν σε μεγάλη ευημερία. Η οικονομία των μουσουλμάνων θα είναι η ισχυρότερη όλων. Ίσως σκέφτεστε ότι δεν είμαι καλά σήμερα, αν λέω τέτοια πράγματα. Μα τον Θεό, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με μένα. Μιλώ λόγια της αλήθειας.
... Μεγάλες κατακτήσεις θα προκύψουν. Θα κατακτήσουμε την Ιταλία ... Με τον Αλλάχ, θα κατακτήσουμε την Ιταλία. Με τον Αλλάχ, θα κατακτήσουμε την Ιταλία και θα προχωρήσουμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το Ισλάμ θα εισέλθει σε όλη εκείνη την περιοχή. Ακόμη και στην Αμερική, ρωτάτε; Ναι, ακόμα και στην Αμερική. Την Βόρεια ή τη Νότια Αμερική; Τόσο την Βόρεια όσο και τη Νότια Αμερική. Θα μπούμε σε όλες αυτές τις χώρες, και οι άνθρωποι εκεί θα ενταχθούν το Ισλάμ σε αγέλες.
Το ‘Al Nas TV’ είναι ένα ισλαμικό θρησκευτικό κανάλι στην Αίγυπτο, που παρέχει Ισλαμικά προγράμματα για Μουφτήδες (μουσουλμάνοι μελετητές).


Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου