Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.Την 09-09-2010 και ώρα 04.00΄ στο 70ο χλμ. Ε.Ο Άρτας-Καρδίτσας μοτοποδήλατο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο 69χρονος ημεδαπός οδηγός του. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Α.Τ Περιφέρειας Άρτας.

2.Την 10-09-2010 και ώρα 00.55΄ στην Παλιά Φιλιππιάδα από αστυνομικούς του Α.Τ Φιλιππιάδας συνελήφθη μία αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας για παράβαση του Ν. «Περί Όπλων» και αναζητείται ένας ημεδαπός για...

απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα την 00.45΄ο ανωτέρω ημεδαπός δράστης μετέβη σε κατάστημα «ΨΗΣΤΑΡΙΑ» και για οικονομικές διαφορές διαπληκτίστηκε με τον ημεδαπό ιδιοκτήτη της. Κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού η αλλοδαπή σύζυγος του ιδιοκτήτη προσπάθησε να απωθήσει τον ημεδαπό με μία καραμπίνα(κενή φυσιγγίων), αφοπλίστηκε όμως από θαμώνες. Στη συνέχεια ο ημεδαπός δράστης μετέβη στην οικία του και επιστρέφοντας πυροβόλησε τρεις (3) φορές με καραμπίνα από τον προαύλιο χώρο του καταστήματος προς το εσωτερικό σπάζοντας την βιτρίνα, χωρίς όμως να τραυματίσει κανέναν και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) καραμπίνες, οι οποίες θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Α.Τ Φιλιππιάδας που διενεργεί την προανάκριση.

3.Την 09-09-2010 και ώρα 20.30΄ στο Πέραμα Ιωαννίνων αστυνομικοί της Υ.Α Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν (1) αλλοδαπό, υπήκοο Νιγηρίας γιατί κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση εξακόσιους εβδομήντα (670) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας και ήχου (cd-dvd) στερούμενος σχετικών τιμολογίων αγοράς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ οι πλαστοί δίσκοι κατασχέθηκαν από την Υ.Α Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

4.Εκατόν δεκαέξι (116) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 09-09-2010, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου