Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Οι γείτονες πήραν τους Βούλγαρους διαρρήκτες στο κυνήγι! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Mε μαχαίρια στα χέρια εξαπέλυσαν ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό οι κάτοικοι του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν εντόπισαν τους αλλοδαπούς διαρρήκτες να βγαίνουν από ένα σπίτι!

Εξοργισμένοι από τις απανωτές διαρρήξεις που είχαν γίνει μέσα σε μία ώρα, τρεις ημέρες νωρίτερα, όρμησαν με άγριες διαθέσεις εναντίον τους και κατάφεραν να συλλάβουν έναν από αυτούς!

Οι δράστες, που φαίνεται πως είναι Βούλγαροι, είχαν εκμεταλλευτεί το παζάρι που γινόταν την περασμένη Πέμπτη στην πόλη και το γεγονός ότι οι περισσότεροι κάτοικοι έλειπαν από τα σπίτια τους κι έτσι διέρρηξαν ανενόχλητοι 15 από αυτά!
Έτσι, οι κάτοικοι είχαν τεταμένη την προσοχή τους μήπως και οι κακοποιοί… επέστρεφαν! Και πράγματι, όταν είδαν δύο υπόπτους να βγαίνουν από ένα σπίτι, άρχισαν να τους καταδιώκουν. Όταν εκείνοι προσπάθησαν να μπουν σε ένα αυτοκίνητο, όρμησαν καταπάνω του και έσπασαν τα τζάμια!

Τρομοκρατημένοι οι ύποπτοι, το έβαλαν στα πόδια. Όμως, οι εξαγριωμένοι πολίτες τους κυνήγησαν κρατώντας μαχαίρια! Τελικά, εγκλώβισαν τον ένα από αυτούς και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει, παρά τις ολονύχτιες έρευνες που έκαναν οι κάτοικοι με αυτοκίνητα και μηχανάκια!

Πηγή: Πρώτο Θέμα
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου