Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

«Τούρκο» Δήμαρχο στην Κομοτηνή θέλει το προξενείο. Επιβεβαιώνεται η περιοδεία Μπαχτσελί στην Θράκη

Αναμένεται η επίσκεψη στην Ελληνική Θράκη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων Μπαχτσελί και επιβεβαιώθηκε επίσημα από δήλωση του ίδιου του Μπαχτσελί.
 Εντατικά προχωρεί το τουρκικό προξενείο τις διεργασίες για να συμμετάσχει στις εκλογές για τον δήμο Κομοτηνής ψηφοδέλτιο αμιγώς μουσουλμανικό, το οποίο αυτοί βεβαίως θα αποκαλούν «τουρκικό». Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει πολλές μεταδημοτεύσεις μουσουλμάνων από χωριά της ευρύτερης περ! ιοχής στον δήμο Κομοτηνής, ενώ ανοιχτά απειλούνται από τραμπούκους του προξενείου μουσουλμάνοι οι οποίοι θέλουν να είναι υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς

Στην Κομοτηνή σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό προξενείο επέβαλε και κατεβαίνει ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός για τον δήμο Κομοτηνής με υποψήφιο δήμαρχο μάλλον τον πρόεδρο της Ένωσης «Τούρκων» Δασκάλων Δυτικής Θράκης. Ο μειονοτικός συνδυασμός της Κομοτηνής, δικαιώνει τον ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ που εξ’ αρχής είχε ταχτεί υπέρ αυτής της άποψης. Αυστηρή εντολή προς τους μουσουλμάνους από το Τουρκικό προξενείο να μη συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια με Έλληνα Ορθόδοξο επικεφαλής.

Είναι βέβαιο ότι στην περίπτωση που θα κατορθώσει το προξενείο να εκλέξει μουσουλμάνο δήμαρχο της επιλογής του στην Κομοτηνή θα το χρησιμοποιήσει το γεγονός αυτό δημιουργώντας συνεχώς ανθελληνικές προκλήσεις. Να μη δείτε να κυματίζει στο δημαρχείο της Κομοτηνής και η τουρκική σημαία.Για την επισκέψη Μπαχτσελί στην Ελληνική Θράκη (στην σήμερα Ελληνική Θράκη, κανονικά όλη η Θράκη είναι Ελληνική!) έγραψε τουρκική ιστοσελίδα:
«O ηγέτης του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα αρχίσει την περιοδεία του στα Βαλκάνια από την Δυτική Θράκη !!! O ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα ξεπεράσει την κούραση του δημοψηφίσματος στα Βαλκάνια. Ο Μπαχτσελί στα πλαίσια του ταξιδιού του, που θα διαρκέσει μια εβδομάδα, και θα αρχίσει από την Δυτική Θράκη, θα επισκεφτεί κάποιες χώρες της περιοχής και θα συνομιλήσει με Τουρκικούς συλλόγους και με πολιτικούς της περιοχής. Ο ηγέτης του ΜΗΡ που σπάνια βγαίνει στο εξωτερικό, μετά το δημοψήφισμα θα κάνει μεγάλη περιÎ! �δεία στα Βαλκάνια. Ο Μπαχτσελί που επί μακρόν είχε σταματήσει να επισκέπτεται τις οργανώσεις του κόμματος στην Ευρώπη, σχεδίασε το ταξίδι του στα Βαλκάνια, χωρίς να έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία. Ο Μπαχτσελί σχετικά με το ταξίδι του είπε : ¨Δεν θα διαρκέσει πολύ, μια εβδομάδα περίπου. Πάμε και να δούμε, και να επικοινωνήσουμε με τους ευρισκόμενους εκεί τουρκικούς συλλόγους, με τους δήμους που έχουν τουρκική διοίκηση, και με τους Τουρκικής καταγωγής βουλευτές . Να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να αξιολογήσουμε τις εξελίξεις στην ! περιοχή»
Αναγνώστης 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου