Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αγιος Παντελεήμονας

Άλλη μια νύχτα τρόμου (όπως και κάθε νύχτα τον τελευταίο καιρό) έζησε η ελληνική μειονότητα στα κατεχόμενα του Αγίου Παντελεήμονα.
Με απόλυτη επιτυχία εξελίσεται η επιχείρηση του ελληνόφωνου κράτους με τη βοήθεια του δήμαρχου - ιμάμη του Δήμου Αθηναίων εν όψη των εκλογών στο να καθαρίσει τον κέντρο της Αθήνας μετατρέποντας τον Αγιο Παντελεήμονα σε σκουπιδοτενεκέ και αποθήκη παρανόμων. Πέραν των χθεσινών μαχαιρωμάτων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι απειλές και οι επιθέσεις στην περιουσία ενεργών κατοίκων της περιοχής απο μαφιόζους λαθραίους μετανάστες και τους προστάτες τους με τα διπλωματικά αυτοκίνητα ώστε να επέλθει η αφελληνοποίηση της περιοχής. Παράλληλα έχουν ενταθεί οι περιπολίες ακροδεξιών οργανώσεων που επιτελουν το έργο της Αστυνομίας και αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή στους εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους μια και προσφέρουν αυτό που δεν προσφέρει το ελληνόφωνο κράτος, ασφάλεια.
 Η σύγκρουση πια είναι μονόδρομος και φαίνεται ότι το αίμα που έχει χυθεί μέχρι σήμερα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται.......
  Δ. Σ.
Ελληνική μειονότητα Αγ. Παντελεήμονα  
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου