Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 17.09.2010

Στο σημερινό φύλλο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ(17.09.2010) διαβάσαμε το άρθρο «ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ» της κας Δεληθανάση, άξιας συνεχίστριας του κου Ονισένκο(επίσης αρθρογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ), που συμμετέχουν στην συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας

από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κος Ονισένκο για 2 χρόνια τώρα-αν και κάτοικος της περιοχής όπως δηλώνει-έκανε ρεπορτάζ εναντίον των κατοίκων σε αγαστή συνεργασία, (φωτογραφίες να τρώνε συχνά πυκνά μαζί –ΒΗΧΟΥ, ΟΝΙΣΕΝΚΟ,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TVXS του Σ.Κούλογλου στην διάθεση σας), με τους περιπλανώμενους, διακτινιζομενους καραγκιόζηδες κατοίκους Μ.ΒΗΧΟΥ και Χ.ΡΟΥΜΠΑΝΗ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ , παρέδωσε στην κα Δεληθανάση την σκυτάλη.



Μας λέει λοιπόν ο κος Χ.Ρουμπάνης «ως μοναδική διέξοδο , δυστυχώς, μερικοί αλλοδαποί έχουν αρχίσει να ανταποδίδουν τα χτυπήματα».

Δηλαδή κατά την γνώμη του κου Χ.Ρουμπανη το ΕΥΤΥΧΩΣ θα ήταν όλοι οι αλλοδαποί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν και να μας χτυπάνε.


Αυτό, κυρία Δεληθανάση που γράφετε το άρθρο , κε Παπαχελά (δ/ντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και

κε Ξυδάκη (αρχισυντάκτη), που επιτρέπετε την δημοσίευση του άρθρου και κε Ρουμπάνη που τα λέτε , αποτελεί άμεση και ξεκάθαρη προτροπή σε εγκληματική ενέργεια εναντίον των Ελλήνων και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να επιληφθεί εισαγγελέας.

Και ΝΑΙ να εγκατασταθεί το Παρατηρητήριο ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .


Απαιτούμε από την κα Δεληθανάση ,τον κο Παπαχελά και τον κο Ξυδάκη να πάρουν θέση για την ξεκάθαρη εγκληματική πρόσκληση του τυχάρπαστου περιφερόμενου κατοίκου , μέλους του ΣΥΡΙΖΑ .


Όσον αφορά την ελεεινή , προδοτική, κατευθυνόμενη ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, MEGA , κου ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ στην πρωινή τους εκπομπή , τους πληροφορούμε ότι 9/05/2010 στο ΕΦΕΤΕΙΟ η κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ , ναι αυτή με τις γυμνές φωτογραφήσεις, μαζί με τους λαθρομετανάστες πέταγε μπουκάλια, νιπτήρες και ότι άλλο εγκληματικό εναντίων του συγκεντρωμένου κόσμου που απαιτούσε επιτέλους να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα , η πληγή στο κέντρο της Αθήνας.


Ενημερώνουμε όλους τους διατεταγμένους, πληρωμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, θα κάνουμε χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας σε όποιον καταφερθεί ξανά εναντίον των κατοίκων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .

Η καραμέλα του ρατσιστής και του φασίστα τελείωσε . Η προπαγάνδα σας δεν αγγίζει κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανεξέλεγκτοι και θα παραμείνετε ατιμώρητοι .


Όταν για σχεδόν 2 μήνες έχουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ προβοκατόρικες και δολοφονικές επιθέσεις από αλλοδαπούς,(ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ) δεν παλεύουμε για τις περιουσίες μας πια, αλλά για ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Η ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
πηγή

3 σχόλια:

  1. Ανησυχεί ο Ο.Η.Ε. για τον… Άγιο Παντελεήμονα! Υποκριτές και Φαρισαίοι οι «ειρηνοποιοί»…

    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Σεπτεμβρίου 17, 2010

    Το θράσος και η αντιρατσιστική υστερία δεν έχουν όρια! Έχουν μεταβάλει μία πόλη που είχε τον χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητος στην Ευρώπη, κυριολεκτικά σε μία ζούγκλα, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τις ληστείες, δολοφονίες, κλοπές και βιασμούς που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων! Και ο περίφημος Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανησυχεί, λέει, για τα «κρούσματα ρατσισμού» στον Άγιο Παντελεήμονα! Τους ενοχλεί βαθύτατα ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται και δεν θέλουν να γίνει η γειτονιά τους, η πόλη τους, η Πατρίδα τους ένας πολυεθνικός πολτός και την ανησυχία τους αυτή εκφράζουν ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις όπως η παρακάτω:

    “Ανησυχία εκφράζει η Ύπατη Αρμοστεία για τα κρούσματα ρατσιστικής βίας στην Αθήνα: Σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία αναφέρεται στην περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα, όπου «οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής». Όπως σημειώνεται σε σχετική έκθεση του Οργανισμού του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι συχνά η αιτία συμπεριφορών μισαλλοδοξίας και διακρίσεων κατά αιτούντων άσυλο και προσφύγων που περιορίζουν σημαντικά την απόλαυση βασικών τους δικαιωμάτων και αποτελούν σοβαρό εμπόδιο για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Η Ύπατη Αρμοστεία επισημαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και ζητά από τις αρμόδιες αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διεξοδική διερεύνηση των περιστατικών, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, η Ύπατη Αρμοστεία υπογραμμίζει τη σημασία παρεμβάσεων που καταπολεμούν φαινόμενα αποκλεισμού, προωθούν μέτρα κοινωνικής πολιτικής και συμπεριλαμβάνουν εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ενώ είναι πρόθυμη να στηρίξει τέτοιου είδους προσπάθειες.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από Stormfront Forum Main Page


    Παράθεση:
    Originally Posted by Rusalka Αρχικά Αποστολέας Rusalka

    He should try a train journey into any major city such as Manchester.
    Θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ταξίδι με το τρένο σε κάθε μεγάλη πόλη όπως το Μάντσεστερ.

    Beggers all over the platforms, menacing looking black people, hundreds of chattering Pakis and other Asians.
    Ζητιάνοι σε όλες τις πλατφόρμες, απειλητικά σε κοιτούν οι μαύροι άνθρωποι, εκατοντάδες πολυλογάδες πακιστανοί και άλλοι Ασιάτες.

    The few white travellers look totally impoverished or very badly dressed in "wigger" clothing.
    Τα λίγα λευκά άτομα μοιαζουν εντελώς φτωχα ή πολύ άσχημα ντυμένα με "wigger"(τριμμένα και δέκα νούμερα μεγαλύτερα τους στο νούμερο) ενδύματα.

    Any white employees still remaining seem to be from Eastern Europe, the rest Black with those vacant expressions of idiocy they all seem to have.
    Οποιοι λευκοί εργαζόμενοι εξακολουθούν να παραμενουν φαίνεται ότι είναι από την Ανατολική Ευρώπη, ενώ οι υπόλοιποι μαύροι με τις κενές εκφράσεις ηλιθιότητας που όλοι φαίνεται να έχουν.

    Very third-world indeed.... Πολύ τριτοκοσμική πραγματικότητα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

    Τελικά φάνηκε ότι δεν χρειάζεται να τους βάλουμε να φαγωθούν μεταξύ τους στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Το καταφέρνουν πολύ καλά και από μόνοι τους.
    Και τώρα για να είμαστε σοβαροί η διαφορά τους δεν είναι κάτι σαν φυλετική εμπάθεια.
    Όχι με τίποτα.
    Το θέμα είναι τα λεφτά, και τα λεφτά είναι πολλά.
    Ούτε George Soros ούτε κολοκύθια.
    Αυτός την βγάζει σχεδόν δωρεάν.
    Είναι βλέπετε στην μέση ο πόλεμος των ναρκωτικών.
    Κόσσοβο εναντίον Αφγανιστάν.
    Τι λέτε.
    Εκπλήσσεστε . Όχι ακόμα.
    Εάν μαθαίνατε ότι τα ελληνικά λιμάνια είναι η αφετηρία των ναρκωτικών για …..
    Και όχι μόνο τα λιμάνια .
    Βρισκόμαστε σε μια διεφθαρμένη χώρα με διαφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους πολιτικούς και πολίτες , αλλά χώρα της ευρωζώνης .
    Οπότε ότι φεύγει για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν ελέγχετε.
    Γιατί κάποτε που έφερναν την κόκα από κεντρική Αμερική ήταν αναγκασμένοι να εφευρίσκουν χιλίους τρόπους για να φτάσει στη Ευρώπη , μέχρι και μέσα σε πηδάλια φορτηγών πλοίων την καβατσωναν.
    .
    Και δεν τα γράφω για να χτυπήσω τους τελωνιακούς έτσι κι αλλιώς και αυτοί λόγο παγκοσμιοποίησης θα αντικατασταθούν από Μ.Κ.Ο.
    Εντάξει είμαστε στην αρχή του πειράματος προς το παρόν από τις Μ.Κ.Ο. έχει αντικατασταθεί μόνο η πρόληψη υγείας.
    Ήδη άνοιξε Μ.Κ.Ο. που μας πληροφορεί για τον κίνδυνο του AIDS. Φυσικά ουδεμία αναφορά για τους φορείς του συγκεκριμένου ιού τους αφρολαθρομεταναστες.
    Άλλη Μ.Κ.Ο. για την ηπατίτιδα και τους κινδύνους της χωρίς να αναφέρει ότι η Ελλάδα λόγο των συχνών εξετάσεων μέρους του πληθυσμού της για ηπατίτιδα είχε εξαλείψει τον συγκεκριμένο κίνδυνο , Ενώ τώρα τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει από φορείς αυτής της ασθένειας.
    Άρα δεν ήταν τυχαία η ολιγωρία ενημέρωσης από το υπουργείο υγείας και δεν οφειλέτη αποκλειστικά και μόνο στην ανικανότητα υπουργών και υφυπουργών του.
    Κάποτε δεν αποκλείετε έτσι που πάνε τα πράγματα με την παγκοσμιοποίηση να ιδρυθεί και Μ.Κ.Ο. Αμύνης (το εθνικής ξεχάστε το από τώρα).
    Όσο για τις άλλες Μ.Κ.Ο. τις λεγόμενες ανθρωπιστικές αυτές που προωθούν τον φτωχό μπαγκλαντεζο ώστε να πάρει την δουλειά και αργότερα και το ίδιο το σπίτι από τον ιθαγενή κάτοικο τι να πω.
    Αυτές έχουν μείνει στο κονσέρτο για το Μπαγκλαντές με τον George Harrison και Bob Dylan και το my sweet Lord τους βούλωσε τα αυτιά ώστε δεν άκουσαν για την ποσότητα χρυσού που αγόρασε το Μπαγκλαντές από το Δ.Ν.Τ. τους δυνάστες μας την περασμένη εβδομάδα.
    Όσο για τους φτωχοπακιδες έχουν προτεραιότητα στα σεμινάρια του Ο.Α.Ε.Δ. και πληρώνονται 1.500 ευρώ για για μάθουν την ελληνική γλώσσα όποτε αξιοπρεπώς πλέον να μπορούν να κλέβουν την μπουκιά μέσα από το στόμα του Έλληνα εργαζομένου και να έρχονται να κάνουν τις εγχειρισουλες τους δωρεάν στο εθνομουσουλμανικο σύστημα υγείας εις υγεία των ελλήνων κορόιδων φορολογουμένων ενώ η πατρίδα τους το Πακιστάν ξοδεύει τρισεκατομμύρια για την παραγωγή πυρηνικών όπλων.
    Πολυπολιτισμικοτητα.
    Και με καμιά 30αρια ουγγιές σε κάθε λαθροεποικο επί τόσους την ημέρα και επί τόσες ήμερες τον χρόνο φτάνουμε σε νούμερα που σίγουρα ζαλίζουν
    Πολυπολιτισμικοτητα βεβαίως γιατί όχι αφού πολλοί τρώνε από αυτή, πολλά σεμινάρια διοργανώνονται ολόκληρες εταιρίες κολοσσοί στήνονται για αυτή τη δουλειά .
    Όχι πολλοί μα πάρα πολλοί τρώνε , αλήθεια άραγε πως βγαίνουν αυτά τα τεράστια ποσά για την υποταγή συνειδήσεων.
    Πάντως σίγουρα όχι από συνδρομές των μελλών τους.
    Γιατί είναι πολλά τα λεφτά.

    Και το συμπέρασμα =. Τέρμα στο όποιο για όπλα .= Τώρα όποιο για παγκοσμιοποίηση =.
    Ξέρουν λοιπόν τα αφεντικά τους που τους βάζουν να αλληλοσφαζονται.
    Ας φάμε τώρα και εμείς μια πολυπολιτισμικοτητα σκέτη ώστε να συνηθίζουμε γιατί σε λίγο θα μας λειπει ακομη και το ξερο ψωμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή