Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Στο αίμα η Αθήνα τη νύχτα.

Ενας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες, είναι ο απολογισμός τριών επιθέσεων απο ληστές την περασμένη νύχτα στην Αττική. Στις 8 το βράδυ, τρεις άγνωστοι επιχείρησαν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο 37χρονου Πακιστανού, στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ζώνης και Καλιφρονά στην Κυψέλη, αλλά αυτός αντιστάθηκε με αποτελεσμα να τον τραυματίσουν στην πλάτη με μαχαίρι. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.
Στη 1.30 τα ξημερώματα στις Αχαρνές δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε ψητοπωλείο (Πίττα του Παππού), πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στην πλάτη αλλοδαπό υπάλληλο και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ενώ οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και αναζητούνται. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας από πιστόλι που ερευνάται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Δύο ώρες αργότερα, στη διασταύρωση των οδών Κόντου και Δροσοπούλου στα Πατήσια άγνωστοι τραυμάτισαν με μαχαίρι στην πλάτη υπήκοο Μπαγκλαντές 31 ετών και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Και αυτός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Εν τω μεταξύ, στις 5.30 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης, στην οδό Αλκαμένους 63 στην Αθήνα, όπου την ακινητοποίησαν με τη βία και της άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Αλλες τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν στο Νέο Κόσμο, στο Βοτανικό και στη Νέα Σμύρνη, όπου άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, άρπαξαν τις χρυσές αλυσίδες λαιμού απο τρεις γυναίκες, που βάδιζαν στο δρόμο. Τέλος, σήμερα στις 9.30 το πρωί, άγνωστος με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό απο το υποκατάστημα της Eurobank, στη λεωφόρο Μαραθώνος 100 στη Νέα Μάκρη και διέφυγε πεζός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου