Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ισοπέδωσαν το ΑΤ Ακροπόλεως

kratΕξέγερση και απόπειρα απόδρασης από αλλοδαπούς κρατουμένους, είχαμε το Σάββατο που μας πέρασε στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κρατούμενοι έκαναν "λαμπόγυαλο" το τμήμα, και χωρίς καθόλου υπερβολή "κατεδάφισαν" ένα μέρος του χώρου των κρατητηρίων. Φυσικά, μετά από αυτό, ο χώρος κρίθηκε ακατάλληλος για να φυλά κρατουμένους.
Όλοι οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΓΑΔΑ, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει κανείς κρατούμενος στο ΑΤ Ακροπόλεως και αμφιβάλλουμε αν θα μπορέσει σύντομα να "φιλοξενήσει" κρατουμένους.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο τμήμα, ήταν αυτό του οποίου ένας νεαρός αστυνομικός οδηγήθηκε στην φυλακή, επειδή εμπόδισε κάποιον κρατούμενο να αποδράσει. Άρα, με ποιά λογική πλέον να προσπαθήσει κάποιος από τους αστυνομικούς να εμποδίσει τους κρατουμένους να τα κάνουν μαντάρα; Γιατί να μην τους αφήσουν να τα ... σπάσουν;
Αργά ή γρήγορα, σε κάθε αστυνομικό τμήμα κάθε περιοχής, θα έχουμε αντιστοίχου είδους εντάσεις. Κανείς δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι, καθώς τα αστυνομικά τμήματα, που υποτίθεται ότι εξυπηρετούσαν κάποιες πρόσκαιρες ανάγκες κράτησης, έχουν μεταβληθεί σε κανονικά καταστήματα κράτησης!
Η κατάσταση σιγά σιγά οδηγείται στα άκρα. Όλα τα τμήματα του κέντρου, είναι πλημμυρισμένα από αλλοδαπούς. Πότε θα ξεσπάσει η θύελλα είναι μια άλλη κουβέντα!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου