Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Ανθρωποκυνηγητό στην Τουρκία για μία Ελληνίδα κατάσκοπο

Έκλεψε σχέδια του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και άναψε φωτιές στην ασφάλεια...

Πολεμικά σχέδια για ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού πολέμου βρίσκονται, μεταξύ των σχεδίων που εκλάπησαν από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Star», αναφερόμενη στην υπόθεση «στρατιωτικής κατασκοπίας», για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 49 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 45 είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η τουρκική αστυνομία αναζητεί τα ίχνη «Ελληνίδας κατασκόπου», η οποία υποτίθεται πως «μετέφερε τα εν λόγω στοιχεία στην Ελλάδα». Πρόκειται για στοιχεία που εκλάπησαν από τη ναυτική βάση στη Μαρμαρίδα και το Γενικό επιτελείο πολεμικού ναυτικού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στοιχεία αφορούν στρατιωτικές ασκήσεις, σχέδια πολέμου και σχέδια που εμφανίζουν τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.
Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη εδώ και μερικές μέρες. Κατά τις έρευνες που έγιναν σε διάφορα σημεία σε εννιά πόλεις της Τουρκίας, βρέθηκε υλικό το οποίο περιλαμβάνει και διάφορα βίντεο, η εγγραφή των οποίων έγινε με κρυφές κάμερες.

Σύμφωνα με εδώ πληροφορίες, το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και πιθανότατα εντάσσεται σε μία στρατηγική μεθόδευση δημιουργίας κλίματος έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Άνθρωποι της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροοφοριών δηλώνουν πως δεν υπάρχει ενεργή πράκτορας στην Τουρκία...

Πηγή

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου