Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Προβοκάτσια με εξαγγελία πρόωρων εκλογών στη διακαναλική ετοιμάζει ο Παπανδρέου;

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε ταυτίζονται με την κατάσταση που επικρατεί στον “κλειστό πυρήνα” της κυβέρνησης. Οι δημοσκοπήσεις φέρνουν ένα ισχυρότατο ράπισμα, που προκαλεί ανησυχία ιδιαίτερα στους εταίρους του ΔΝΤ.
Από την άλλη, ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να αποσυρθεί με τον πλέον βελούδινο τρόπο ώστε να αποφύγει το ελικόπτερο και να την πληρώσει ο επόμενος κακομοίρης, όπως έγινε και στην Αργεντινή. Μία θεση λοιπόν σε διεθνή οργανισμό είναι πιθανή για τον ΓΑΠ (σε αντίθεση με τα φούμαρα που διέδιδαν οι βουβουζέλες για τον Σημίτη).
Ο ΓΑΠ άλλωστε είναι πρόσωπο κλειδί για το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα με τον ιδανικό ρόλο που διαδραμάτισε στην σφαγή της Σερβίας. Για όλα αυτά λοιπόν, θεωρούμε εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα πρόωρων εκλογών κατά την διακαναλική που έχει προαναγγελθεί.
Από την πλευρά μας, θα τηρήσουμε υπεύθυνη στάση γνωρίζοντας ότι σε αντίθεση με την Αργεντινή, το κλίμα ανωμαλίας στην Ελλάδα θα έχει ολέθριες συνέπειες στα Εθνικά θέματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι της τραγωδίας που ζούμε. Γι’ αυτό ανοίξαμε και την ενότητα “Horca” για να μην ξεχάσουμε ποτέ τους παραστάτες της Εθνικής ντροπής.
Διαβάστε και τις πληροφορίες του πολύ σοβαρού “Ας μιλήσουμε επιτέλους”:

Ποτέ δεν επιχειρήσαμε να κάνουμε τους προφήτες και ο ρόλος μας είναι να σχολιάζουμε τα γεγονότα. Σήμερα όμως, μετά από μία πολύ εμπιστευτική πληροφορία που μας δόθηκε, τολμάμε να θέσουμε το θέμα του διαγγέλματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, μέσω πανελλαδικής τηλεοπτικής ταυτόχρονης κάλυψης.
Ενώ τρέχουν οι δημοσιογράφοι να “κλείσουν θέσεις” για την κρίσιμη ημέρα, κανείς δεν τολμά να υποψιαστεί καν τον πραγματικό λόγο της αιφνίδιας απόφασης του πρωθυπουργού των Ελλήνων, να μιλήσει στον λαό. Πολλοί εικάζουν πως θα τολμήσει να ενισχύσει την εικόνα της κυβέρνησης μέσω παροχών και μίας δυναμικής κατά του μνημονίου και του ΔΝΤ εμφάνισης. Άλλοι πάλι υποθέτουν πως θα θελήσει να μιλήσει για την άνοδο της Ελληνικής οικονομίας.
Η πραγματικότητα όμως θα είναι πολύ διαφορετική. Η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου έχει να κάνει με έναν ωμό εκβιασμό, ο οποίος θα στηριχτεί στην πραγματικά κακή εικόνα της οικονομίας. Ο εκβιασμός αυτός θα είναι προς όλους τους Έλληνες στους οποίους ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποπειραθεί να θέσει το δίλημμα: Ή στηρίζετε την κυβέρνηση ή σταματάει η οικονομική στήριξη της χώρας με αποτέλεσμα να έρθει το απόλυτο χάος, η παύση πληρωμών προς όλους και η πείνα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι σαφής στο εγχείρημά του να διασωθεί ο ίδιος πολιτικά, αποπειρώμενος να συσπειρώσει και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές και να μειώσει έτσι την σίγουρη πανωλεθρία της τραγικής κυβέρνησής του.
Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξει μπαράζ φοβικών (έως τρομοκρατικών) οικονομικών δηλώσεων και άρθρων στον τύπο. Και θα είναι απλά ο πρόλογος… της κυβερνητικής τρομοκρατίας που θα επιχειρήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στους πολίτες της χώρας.
Η προετοιμασία “κλίματος” για την διάδοχη κατάσταση έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι ακούμε “κάποιον” να μιλάει για “κυβέρνηση εθνικής ενότητας”, άλλον για αναφέρεται ξεκάθαρα σε συγκυβέρνηση γνωστών πολιτικών προσώπων της επιλογής Παπανδρέου κ.ο.κ.
Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Παπανδρέου αυτή τη στιγμή ψάχνει για διέξοδο. Μία διέξοδο τέτοια που δεν θα τον απομακρύνει από την εξουσία (για να μην έχει κάποια αιφνιδιαστική συνάντηση με την Δικαιοσύνη), ενώ ταυτόχρονα θα του δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει να ταξιδεύει δωρεάν ανά τον κόσμο ως πρωθυπουργός…
Η Δευτέρα είναι πολύ κοντά. Ο Γιώργος έχει αποφασίσει να ξαναβγάλει το πιστόλι και αυτή τη φορά θα πυροβολήσει, ελπίζοντας πως θα αποφύγει τον… αυτοπυροβολισμό.
Εις αναμονή, λοιπόν…
Κωνσταντίνος
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου