Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΑΣΙΝΟΣ EMETOΣ!...Μαντέψτε ποιοι δίνουν τη μάχη της Αθήνας με τον Καμίνη….

Μαντέψτε ποιοι δίνουν τη μάχη της Αθήνας με τον Καμίνη….

Δραγώνα, Κούλογλου,Ρεπούση, Αλεβιζάτος, Μουζέλης ανάμεσα στους υποστηρικτές του.


ΤΟ ΑΝΦΑΝ ΚΟΠΡΕ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΤΩΝ ΚΑΠΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΒΑΓΕΝΑ),TΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ,ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΜΙΝΗ !!ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΚΕΤΟ!!!THN AL SAXLAMAREX ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΙΑΣ ΔΗΑΡΙΑ...


(http://www.dimokratikiaristerazografou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=117:2010-10-19-07-06-42&catid=42:2010-07-06-17-34-55&Itemid=73)

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΥΣ...

Μαντέψτε ποιοι δίνουν τη μάχη της Αθήνας με τον Καμίνη….

Δραγώνα, Κούλογλου,Ρεπούση, Αλιβιζάτος, Μουζέλης ανάμεσα στους υποστηρικτές του.

Διαβάζουμε στο σάιτ του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων

Άνθρωποι της επιστήμης και της τέχνης στο πλευρό του Γ. Καμίνη

Ο Γιώργος Καμίνης δίνει τη μάχη για τη Δημαρχία της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του επώνυμους και καταξιωμένους ανθρώπους από τους χώρους της επιστήμης, της έρευνας, των γραμμάτων, των τεχνών.

Άνθρωποι της επιστήμης και του πολιτισμού έδωσαν το βράδυ της Κυριακής το παρόν στο BIOS, σε μια θερμή ,ουσιαστική εκδήλωση. Το μήνυμα της παρουσίας των ανθρώπων αυτών πλάι στον Γ. Καμίνη είναι διπλό: Στήριξη κατά την προεκλογική περίδο αλλά και εγγύηση για το μετά. Ο δήμος θα κερδηθεί, και ο επικεφαλής του συνδυασμού «δικαίωμα στην πόλη» Γ. Καμίνης θα τον διοικήσει με τη βοήθεια των ανθρώπων που, κατά τεκμήριο, γνωρίζουν και μπορούν να δώσουν λύσεις σε μια σειρά από κρίσιμα προβλήματα.

Τον υποψήφιο προλόγησαν με ζεστούς, προσωπικούς τόνους και χιούμορ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος και η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενώ ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Κούρκουλας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει των δραματικών προβλημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Τη στήριξη και την υπόσχεση για μια δημιουργική συνέχεια σηματοδοτούν και οι παρουσίες των επωνύμων στη χθεσινή συγκέντρωση. Ανάμεσά τους οι Αγγελος Δεληβοριάς, Πέμη Ζούνη, Ειρήνη Γερουλάνου, Νίκος Μουζέλης, Θάλεια Δραγώνα, Νίκος Περράκης, Γιάννης Κουτσομύτης, Ξένια Καλογεροπούλου, Πόπη Διαμαντάκου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιώργος Κοτανίδης, Λένα Διβάνη, Μάνος Ελευθερίου, Στέλιος Κούλογλου, Αννα Νταλάρα, Βάσω Κιντή, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Γογώ Μπρέμπου, Κίττυ Αρσένη, Μαρία Ρεπούση, Θανάσης Καστανιώτης, Τίτος Πατρίκιος, Νίκος Γκιώνης, Εύα Αντωνοπούλου, Γιάννης Κωνσταντίνου, Χρήστος Χωμενίδης, Στέφανος Πεσμαζόγλου, Βασίλης Πεσμαζόγλου, Χρόνης Μπότσογλου, Γιάννης Βαλαβανίδης, Δημήτρης Παπούλιας, Αντώνης Ρουπακιώτης, Αννα Βαγενά, Χριστίνα Αγριαντώνη, Μαρία Φαραντούρη ,Ρένη Πιττακή.

http://gkaminis.gr/news/news-54/


http://pes-ta-ola.blogspot.com/2010/10/blog-post_4666.html

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου