Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Μαλλί, γυαλί και αντικαθεστωτικοί

251010-iranΤο κέντρο της Αθήνας αίφνης γέμισε με πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» που είχαν ράψει το στόμα τους. Στα δε Εξάρχεια, εκεί να δείτε... Τίγκα στην αφίσα! Είναι να απορεί κανείς που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα και πως συνεργάζονται κάποιοι στην προαναφερόμενη περιοχή (άντρο των αριστεριστών και των αντιεξουσιαστών) με συμφέροντα εμφανώς υποκινούμενα από τη CIA... Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για το ποιοι υποκινούν τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης στο κέντρο της Αθήνας.
Οι Ιρανοί αντικαθεστωτικοί, έχουν εδώ και καιρό κατασκηνώσει στα Προπύλαια, μοιράζοντας υλικό στους περαστικούς, χωρίς κανείς να έχει ζητήσει την απομάκρυνσή τους. Πριν λίγες ημέρες, στο χώρο διοργανώθηκε συναυλία, με την παρουσία αριστεριστών που μοίραζαν έντυπο υλικό, αλλά και στελεχών ΜΚΟ.
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Δρούτσας καταφέρθηκε κατά του Ιράν, λίγο καιρό μετά το πάγωμα των καταθέσεων ιρανικής τράπεζας στην Αθήνα, υπόθεση για την οποία σας ενημερώσαμε σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Η Αθήνα συμμετέχει ενεργά στις εχθρικές κατά του Ιράν ενέργειες, παρέχοντας διπλωματική στήριξη. Λίγες ημέρες πριν, εστάλη από το ΥΠΕΞ δελτίο Τύπου με τίτλο «απειλές σε πρεσβείες μας από ιρανική οργάνωση»... Από τη μία προβοκάτσια στην άλλη! Η κυβέρνηση-ορντίναντσα της Αθήνας, αποδεικνύεται πραγματικά αδίστακτη! Κάποιοι μας σέρνουν σε περιπέτειες!
Και ακολούθησε η δήλωση του επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που με αφορμή την απεργία πείνας (ακούμε για τέτοιες δεκαετίες τώρα, ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα...) Ιρανών στα Προπύλαια, επτά εκ των οποίων ράψανε τα στόματά τους. Όλα αυτά, στο πλαίσιο της υπονόμευσης του αντισιωνιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης, που αποτελεί καρφί στο μάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι όμως και πάλι η χώρα μας και η υποτελής στη Νέα Τάξη κυβέρνησή της, ακολουθούν μια ολισθηρή ατραπό, αποξενώνοντας τη χώρα από τον ισλαμικό κόσμο. Και αυτό, παρά την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, από τη Συρία.
πηγή

2 σχόλια:

 1. part 1
  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

  Από πότε η Γαλλική αστυνομία, ή οποιαδήποτε άλλη, απαιτεί κάποια δικαιολογία για να σπάζει κεφάλια.
  Ο κοντούλης Σαρκοζί ήταν πάντα οπαδός της άποψης , ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί βία για να προβληθεί κατόπιν ο ίδιος ως ο δυνατός άνδρας και σωτήρας της Γαλλίας .
  Όλοι φυσικά έχουμε δει «ειρηνικές» διαδηλώσεις να τελειώνουν βουτηγμένες μέσα στη βία με λίγο σπρώξιμο από τις αρχές
  Γιατί η ομορφιά της μάσκας είναι το ότι δεν μπορείτε να πείτε εάν το άτομο που την φοράει είναι ένας διαδηλωτής ή ένα τυφλό όργανο του κράτους.
  YouTube BBC News - Further day of strikes and blockades in France
  Χμμ, κάπου το έχουμε δει αυτό ;
  Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις τα μέσα ενημέρωσης , ανεμπόδιστα από τις αρχές , οργανώνουν στημένες σκηνές βίας (που θα μπορούσαν να συμβούν), με αποτέλεσμα να τροφοδοτούν τον Τύπο με τις εικόνες της άσκοπης βίας τις οποίες μπορεί να έχουν και να παίζουν ασταμάτητα και να χρησιμοποιούν ως μέσον δαιμονοποιησης των νoμιμων διαδηλωτών
  Αυτοί δε οι άνθρωποι σύμφωνα με επίσημη έκθεση του BBC οι οποίοι συντρίβουν τα παράθυρα του G20 φέρονται να μην είναι καθόλου μα καθόλου αναρχικοί .
  ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΥΠΟ

  http://i2.ce.cn/english/World/Europe/200904/02/W020090402480934775936.jpg

  http://cache1.asset-cache.net/xc/85751822.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF8789215ABF3343C02EA54869D413872BC5AA629F3ABA1558B9EB0DF89C0D504ECD3114E30A760B0D811297

  http://www3.pictures.fp.zimbio.com/Protesters+Smash+Windows+G20+Summit+London+SfIde2vH2mIl.jpg

  http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2009/4/1/1238597798122/A-protester-at-a-branch-o-004.jpg

  Γνήσιο ιδεολόγοι αναρχικοί όπως και οι πραγματικά αγνοί κομμουνιστές ,( εάν υπάρχουν τέτοιοι) σοσιαλιστές και εθνικιστές θεωρούν ότι έχουν ως σκοπό τους μια εποικοδομητική κοινωνική ατζέντα , καθώς και την πλήρη υποστήριξή τους προς τους συνανθρώπους τους στον κοινό αγώνα ενάντια στην πραγματική τυραννία των Φιλελευθέρων.
  Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες ως ταραχές είναι μια μορφή μηδενιστικής συμπεριφοράς, που όντως εξυπηρετεί ένα σκοπό για όλους τους ενδιαφερόμενους.
  Την κατάσταση πραγμάτων του ίδιου του καθεστώτος , κατόπιν τον τύπο και τέλος τους εμπλεκόμενους
  Η απελευθέρωση των ενδορφίνων, στην κυκλοφορία του αίματος ως αποτέλεσμα της δήθεν «επαναστατικής» δράσης, δίνει στο άτομο ένα κάποιο =ανέβασμα=.
  Όλοι γνωρίζουμε από παιδιά ότι είναι διασκεδαστικό να είναι κάποιος επαναστάτης . Μαθαίνουμε πολλά από αυτήν τη συμπεριφορά, σαν παιδιά, αλλά κυρίως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. part 2
  μεγαλώνοντας , αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας για την οικογένεια, τους φίλους, την κοινότητα και την κοινωνία
  Αλλά και σαν μικρότεροι δεν θα ήταν δύσκολο να αντιληφτούν ότι με τέτοιου τύπου δράσεις τους δεν κάνουν καμία επανάσταση , απλώς βοηθούν τις Φιλελεύθερο -καπιταλιστικές ψεύτο- δημοκρατίες να πατάξουν την εύλογη διαμαρτυρία μιας ολόκληρης κοινωνίας που διαμαρτύρεται .
  Ρωτήστε ένα από αυτά τα παιδιά στασιαστές (διαβάστε μηδενιστές) μια σοβαρή ερώτηση σχετικά με τι θα αλλάξει την κοινωνία προς το καλύτερο και θα υπάρχουν ελάχιστοι που με τον τρόπο τους θα μπορέσουν να προσεγγίσουν προς μια εποικοδομητική απάντηση.
  Οι περισσότεροι θα σου την βγουν με φιλελεύθερες ιδέες σκουπίδια, με την προσθήκη κάποιας «ριζοσπαστικής» αιχμής, ώστε να φαίνεται επαναστατική ,
  Και ίσως και κάποια επιχειρήματα που χρησιμοποιούν τα μέλη του Σοσιαλιστικού η του Εργατικού Κόμματος ή της τάδε Ομοσπονδίας βγαλμένα από βιβλία του Λένιν πριν εκατό χρόνια και που θα σου τα απαγγείλουν λες και αυτοί ανακάλυψαν την πυρά . Πχ, . = Γιατί θα πρέπει η πλειοψηφία να τιμωρείται για τις ενέργειες των επενδυτικών τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων

  Φυσικά και δεν φταίνε απόλυτα αυτοί γιατί λόγο ηλικίας το σπάσιμο των βιτρινών φαντάζει στο μυαλό τους ως η μεγάλη τους επαναστατική πράξη ,
  Απλώς σημαίνει ότι δεν έχουν από κάπου αλλού να κρατηθούν.
  Και αλήθεια από πού θα μπορούσαν , όταν η ιδία η ευρωπαϊκή αριστερά έχει μπουκωθεί με λεφτά από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις ΜΚΟ και κατάφερε να απαρνηθεί τον ίδιο τον σοσιαλισμό προς χάριν του διεθνισμού .
  Ξέχασε τους εργαζόμενους , το συνταξιοδοτικό , την εκπαίδευση , τα δικαιώματα των γυναικών ,την περίθαλψη των ηλικιωμένων , το περιβάλλον ,την ασφάλεια των τροφίμων ,τα προβλήματα που δημιουργούν τα cartel στους αγρότες , την ασφάλεια των δρόμων , την υγεία , τις περισσότερες θέσεις εργασίας και ο κατάλογος συνεχίζεται και ασχολείται μόνο με τον διεθνισμό και τους τζιχαντιστές φονταμενταλιστές (ληστές) λαθρομετανάστες και τα τυχόν δικαιώματα που καθημερινά εφευρίσκει υπέρ αυτών και που αποβαίνουν εις βάρος των γηγενών λευκών δυτικοευρωπαίων κατοίκων .
  Και δραστηριοποιείται πλέον μονό στον τομέα των «αντί-φασιστικων» ομάδων, επειδή απαιτεί λίγη προσπάθεια και πραγματικά δεν είναι αναγκαία και κάποια ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας εγκεφαλική λειτουργία για να το πράξει
  Όλα για τους μετανάστες, Αυτή είναι πια η νέα αριστερή στάση που δεν ισούται βέβαια ούτε με περισσότερες θέσεις εργασίας , ούτε με ασφαλέστερους δρόμους, ούτε με καλύτερο περιβάλλον, η με λιγότερο εχθρική αστυνόμευση .
  Αλλά δεν πάει άλλο και αυτό είναι και το γιατί οι λευκοί άνθρωποι δεν κατέλαβαν τυχαίως και άνευ λογού περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως σημεία του Λονδίνου, το Birmingham και άλλες πόλεις.
  Και φυσικά χωρίς καθόλου να υποστηρίζουν την καταστροφή των γαλλικών αστικών κέντρων από οιονδήποτε μηδενιστή apoliticos φοιτητή ή από τους ξένους μετανάστες φίλους τους
  Και όλα αυτά που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν η ηλίθιος αριστερά κατέβαζε από το PC την αντιρατσιστική μόδα και αν όντως είχε σχεδιάσει μια εργασία για την υποστήριξη της λευκής και εργαζόμενης πλειοψηφίας .
  Η καλύτερη διαμαρτυρία θα ήταν όλοι έξω , εθνική απεργία .
  HEIL GAP (or mind the GAP )

  ΑπάντησηΔιαγραφή