Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Αλγερινοί πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές έξω από σχολεία!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που είχαν γίνει «σκιά» δύο νεαρών Αλγερινών στην Σητεία Λασιθίου, για να διαπιστώσουν αν είχαν βάση οι πληροφορίες ότι διακινούν χασίς στην ευρύτερη περιοχή… Όχι μόνο η πληροφορία ήταν σωστή, αλλά και οι δράστες πωλούσαν το εμπόρευμά τους σε νεαρούς μαθητές, έξω από τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης!

Ένας 21χρονος από την Αλγερία και ο 27χρονος θείος του ήταν οι αδίστακτοι έμποροι που «έσπρωχναν» ναρκωτικά στη νεολαία της Σητείας. Μετά από πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, είδαν τον ανιψιό να επισκέπτεται καθημερινά τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και να μοιράζει χασίς σε νεαρούς μαθητές, φυσικά με το… αζημίωτο!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι όπου κατοικούσε με τον θείο του, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν 56 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 358,1 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και άλλες δύο συσκευασίες με 1.298 σπόρους κάνναβης. Πάνω τους βρέθηκαν ακόμη 150 ευρώ, αλλά και οκτώ κινητά τηλέφωνα των οποίων ζητήθηκε άρση απορρήτου για να εντοπιστούν οι προμηθευτές των δύο Αλγερινών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου