Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης φορτηγού - ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ - ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Πρόκειται για έναν 57χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.
Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι του και στα χέρια του αυτόχειρα βρέθηκε το πιστόλι, ενώ δίπλα του είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 57χρονος βρισκόταν σε τραγική οικονομική κατάσταση, καθώς πέρυσι είχε καεί το φορτηγό του και είχε χρεωθεί, για να αγοράσει άλλο. Η πρόσφατη αναγγελία για απελευθέρωση του επαγγέλματος τον οδήγησε σε απόγνωση, αφού κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να ξεπληρώσει τα χρέη του.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
πηγή


Σχόλιο: Κι ενώ συμπολίτες μας οδηγούνται στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ Η "ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ" ΚΑΙ Η COSCO;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου