Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Η GREEK HACKING SCENE ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ - ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ


Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΝΑΛΙ (Κλικ εδώ)

Έντρομοι οι Σκοπιανοί αναγνωρίζουν πλέον την ικανότητα των Ελλήνων πειρατών του διαδικτύου. Μία ικανότητα που τρομάζει αν συγκριθεί με την ανικανότητα του ελλαδικού κρατιδίου.
Τα 850 σάιτς της σκοπιανής προπαγάνδας τα οποία χτύπησαν οι Έλληνες έχουν βυθίσει σε τρόμο τις αρχές των Σκοπίων οι οποίες καταλαβαίνουν πλέον ότι απέναντί τους δεν είναι ο κολλητός τους κύριος Λιάνης, η φίλη διεθνίστρια Παπαρήγα, ο Τζέφρυ και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Έλληνες που δρούνε αυτόνομα και αντάρτικα.

Τους υποσχόμαστε ότι η επερχόμενη πτώση του προδοτικού ελλαδικού καθεστώτος θα αναδείξει την γνήσια Ελλάδα, την Ελάδα του ’21 και του ΟΧΙ και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι αυτούς.

Για μία ακόμα φορά από αυτό το ιστολόγιο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και τον θαυμασμό μας στους Έλληνες αγωνιστές του Διαδικτύου την GHS και ειδικά τους kondor και cosmmin.
Το κατόρθωμά τους έχει γίνει γνωστό όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και την ομογένεια από την οποία έχουμε δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα που δυστυχώς δεν μπορούμε να ανοίξουμε άμεσα γατί δε προλαβαίνουμε.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΥΓ. Προς τους υπαλλήλους της ΕΥΠ
Αντί να παρακολουθείτε πατριωτικά σάιτς κάντε και καμιά δουλειά της προκοπής ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου