Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Παπουτσή έλεος. Υποκύψτε και εσείς στον εκβιασμό των Ιρανών! ΜΑΪΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΜΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ!

Αργά η γρήγορα θα το κάνετε, όπως συνέβη με τον προηγούμενο Υπουργό Προστασίας των (μη Ελλήνων)Πολιτών...Τώρα οι μαϊμού "πολιτικοί πρόσφυγες" έμαθαν το κόλπο,(κλικ) και θα μαγαρίζουν την Ακαδημία, μέχρι να ενδώσετε δίνοντάς τους (τυφλά) ταξιδιωτικά έγγραφα, και ότι άλλο θρασύτατα απαιτούν.
Προσβάλλουν δημόσια (με την φωτογραφία) τον πρωθυπουργό της χώρας μας, κατηγορώντας τον ότι συναλλάσσεται με "Δήμιο" (παρ΄ότι είναι ο μόνος σχεδόν δημοκρατικά εκλεγμένος) πρόεδρο του Ιράν.
Η Χούντα του Σάχη και του Χομεϊνί, κύριοι του... βυσσινί ΣΥΝ-κόμματος που τους πατρονάρετε, ήταν πιο Δημοκρατικές από την σημερινή Κυβέρνηση που πάει κόντρα στους Αμερικάνους (τους οποίους εσείς υποτίθετε ότι "αντιπαθείτε")?

Γιατί κύριε Υπουργέ δεν τους επιτρέπετε να στήσουνε τα τσαντίρια απέναντι από την Αμερικάνικη πρεσβεία? Μήπως γιατί αυτός θα είναι ο τελικός προορισμός τους μόλις αποκτήσουν τα διαβατήρια ?


Και γιατί χέζουν δίπλα από τα μνημεία μας?
Αλήθεια τι χρειάζονται τουαλέτα εφόσον υποτίθεται ότι κάνουν απεργία πείνας?

Ντροπή...
adena-gr.blogspot
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου