Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο ΛΟΥΙΖΟΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ!

“Ο ΛΟΥΙΖΟΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ!” Μάθετε μπαλίτσα (κλικ στην εικόνα) …
Είναι γνωστό ότι ο πολιτικός κόσμος ξύπνησε άγαρμπα και ανακάλυψε ξαφνικά την “δύναμη των Blogs”. Νεόκοποι τραχανοπλαγιάδες παίρνουν τον “ειδικό σε αυτό το πράγμα που λέγεται ίντερνετ”, δηλαδή ξέρει να βλέπει ολοκληρωμένα ενα βίντεο στο youporn, για να “επηρεάσει” τα Blogs ώστε να προβάλλει τις θέσεις του. Οι πιο εξελιγμένοι, έχουν το στερεότυπο ότι τα Βlogs χρησιμεύουν αποκλειστικά και μόνο για να θάβεις τον αντίπαλο διαδίδοντας τα αίσχη του, καθώς και πλήθος ανακριβειών και συκοφαντιών. Αηδία…
Σε αυτό το μοτίβο λοιπόν, ξάφνου το Mail box γέμισε με spam mails που κατηγορούσαν κάποιον Λουΐζο, δήμαρχο της Νέας Μάκρης όπως μάθαμε (παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά στο τέλος του άρθρου).

Εκεί λοιπόν που από αντίδραση και μόνο ετοιμαστήκαμε να αναφωνήσουμε “ΖΗΤΩ Ο ΛΟΥΙΖΟΣ”, ψάχνοντας στο google για μία φωτογραφία του, πέσαμε σε αρθράρα που από μόνη της αρκεί να κάνει τον κάθε λογικό άνθρωπο, τον κάθε πολίτη που δεν είναι παιδεραστής, πρεζέμπορος, δουλέμπορος, νταβατζής κλπ, να ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΟΥΙΖΟ. ΔΕΙΤΕ:
Φιλική επίσκεψη στην πόλη Fethiye πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νέας Μάκρης κ. Ιορδάνης Λουίζος συνοδεύοντας, μαζί τη Δημοτική Σύμβουλο κα Μαρία Γαβριηλίδου, στην τετραήμερη εκδρομή τους στην παλαιά πόλη Μάκρη της Τουρκίας 16μελή ομάδα εργαζομένων στο Δήμο.
Οι επισκέπτες από τη Νέα Μάκρη με επικεφαλής το Δήμαρχο ξεναγήθηκαν σε ιστορικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης και έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τον Τούρκο Δήμαρχο κ. Behcet Saatci στο Δημαρχείο σε ειδική τελετή που ολοκληρώθηκε με δείπνο σε πολυτελές παραλιακό εστιατόριο. (ξέρετε, κάτω από το εστιατόριο είναι τα λείψανα των βιασμένων, ακρωτηριασμένων, σφαγμένων Ελλήνων που δημιουργούν ένα ιδανικό κλίμα πολυτέλειας για να απολαύσει ο δήμαρχος και η κουστωδία το κεμπάμπ του)
Η πόλη του Fethiye βρίσκεται στη Νότια Τουρκία απέναντι από το Καστελόριζο κι έχει πληθυσμό 90.000 κατοίκους. Πρόκειται για  ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο με μεγάλο τουριστικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον και με έντονο κάποτε το ελληνικό στοιχείο. (που ως γνωστόν, το Ελληνικό στοιχείο έφυγε οικειοθελώς αφήνοντας τις περιουσίες και τα παιδιά του στους Τσέτες και ήρθε στη Νέα Μάκρη για να ψηφίζει Λουίζο)
Από τη Fethiye και το γειτονικό Kayakoe (Λιβίσι) προέρχονται οι πρώτες προσφυγικές οικογένειες που ίδρυσαν τη Νέα Μάκρη το 1924. (πηγή).
Συμπέρασμα; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΝΗΤΗ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ.
(Στην Φωτό, νεαροί πρόγονοι των νυν κατοίκων της Νέας Μάκρης ξαποσταίνουν στα πολυτελή καταλύματα που τους παραχώρησαν δωρεάν οι Τσέτες. Παράδοση στην φιλοξενία οι φίλοι του Λουίζου).


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου