Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αμερικάνος υποστηρίζει ότι ο Αντίχριστος θα είναι μουσουλμάνος

Η θεωρία περί του ερχόμενου μουσουλμάνου ‘Μεσσία’ Μαχντί, έχει θορυβήσει πολλούς Αμερικάνους χριστιανούς (κυρίως του ευρύτερου προτεσταντικού χώρου) που βλέπουν τον Μαχντί να έχει πολλά κοινά με τον Αντίχριστο.
Ο Joel Richardson έγραψε το βιβλίο «The Islamic Antichrist: The Shocking Truth about the Real Nature of the Beast» («Ο Μουσουλμάνος Αντίχριστος: Η Σοκαριστική Αλήθεια για την Πραγματική Φύση του Θηρίου»).
Από άρθρα του WorldnetDaily (ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ) διαβάζουμε:
Έχοντας διαβάσει δεκάδες ‘εσχατολογικά’ δημοφιλή βιβλία, όπως και την σειρά "Left Behind" που στις ΗΠΑ έκανε τρελά λεφτά και έγινε και ταινία (3 συνολικά), τα εκατομμύρια των ευαγγελικών χριστιανών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο φοβούνται τη μέρα όταν μια θηριώδη φιγούρα γνωστή ως ο Αντίχριστος θα αναδυθεί ως ένας παγκόσμιος πολιτικός και θρησκευτικός δικτάτορας.
Οι περισσότεροι περιμένουν να έρθει από την αναγεννημένη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, την οποία πολλοί θεωρούν ότι συνδέεται με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όμως τώρα έρχεται ένα βιβλίο που "τα ανατρέπει όλα".
Σύμφωνα με το ίδιο το βιβλίο, ο «Ο Μουσουλμάνος Αντίχριστος», ανοίγει νέους δρόμους παρουσιάζοντας την πιθανή σχέση μεταξύ του Αντίχριστου της Βίβλου και του μουσουλμάνου Mahdi. Η Βίβλος προβλέπει ότι κατά τις τελευταίες ημέρες ένας χαρισματικός ηγέτης, θα εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια τάξη στο όνομα της ειρήνης. Το Κοράνιο επίσης προβλέπει ότι ένας άνθρωπος θα εμφανιστεί για να οδηγήσει τα έθνη, υποσχόμενος να εγκαινιάσει μια εποχή ειρήνης. Ο άνθρωπος του Κορανίου ονομάζεται Μαχντί, ή σωτήρας του Ισλάμ. Ωστόσο, ο άνθρωπος της Βίβλου είναι ο Αντίχριστος. Θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι θα πρόκειται για ένα και το αυτό πρόσωπο;
Στην έρευνά του ο Richardson παρουσιάζει στους δυτικούς αναγνώστες τις παραδόσεις του Ισλάμ και προβλέπει ότι οι έσχατοι καιροί δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά. Το βιβλίο του θα ζαλίζει τους αναγνώστες οι οποίοι αγνοούν τις ομοιότητες μεταξύ του Αντίχριστου και του «ισλαμικού Ιησού."
Ο Joel Richardson είναι, σύμφωνα με το WND, ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ομιλητής, και καλλιτέχνης, ενώ από το 1994 ασχολείται με τον ευαγγελισμό των μουσουλμάνων. Είναι συν-συγγραφέας, μαζί με τον Walid Shoebat, του βιβλίου «God’s War on Terror: Islam, Prophecy and the Bible» («Ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας του Θεού: το Ισλάμ, οι Προφητείες και η Αγία Γραφή»), και συν-εκδότης του «Why We Left Islam: Former Muslims Speak Out» («Γιατί αφήσαμε το Ισλάμ: Πρώην μουσουλμάνοι Μιλάνε»).
Φοβούμενος τις αντιδράσεις των μουσουλμάνων, ο συγγραφέας, Joel Richardson, έγραψε το βιβλίο κάτω από ένα ψευδώνυμο για να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

 
Ο Richardson κάνει επίσης, αναφορά στην σειρά "The Arrivals", μία σειρά από 52 βίντεο που έγινε πασίγνωστη στο YouTube και που ορισμένα τμήματα έχουν μεταφραστεί και στα ελληνικά. Το "The Arrivals" («Οι Αφίξεις»), ο δημιουργός ή δημιουργοί του οποίου βρίσκονται πίσω από όνομα ‘Noreaga Productions’, κινείται στα βήματα του ‘Zeigeist’, καταπιάνεται με πολλά γνωστά και δημοφιλή «συνομωσιολογικά» θέματα (έλεγχος του νου, Νέα Παγκόσμια Τάξη, Δίδυμοι Πύργοι, Εξωγήινοι κλπ), αλλά ίσως λίγοι γνωρίζουν ότι προέρχεται από μουσουλμάνους (σιίτες).
Ο Richardson λέει ότι από τότε που ανέβηκε η σειρά στο YouTube, το ντοκιμαντέρ έχει αμέτρητες επισκέψεις. Σύμφωνα με κάποιες πηγές στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ντοκιμαντέρ έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των νεαρών μουσουλμάνων της Βρετανίας. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, σκοπός του είναι να: «διερευνήσει τις αποκαλύψεις στις θρησκείες του κόσμου σχετικά με τις αφίξεις του Αντιχρίστου Dajjal, του Ιμάμη Αλ-Μαχντί, και της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού."
Σύμφωνα με τον Richardson: Το ντοκιμαντέρ είναι ένα μίγμα από μουσουλμανικές αποκαλυπτικές αφηγήσεις, αναμειγμένες με αντι-αμερικανικά, αντι-χριστιανικά, αντισημιτικά και αντι-σιωνιστικά θέματα. Εικόνες υπό τους ρυθμούς μουσικής με σύμβολα των Ιλλουμινάτι και του Τεκτονισμού μαζί με τα αναφορές στα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", κλιπς από ταινίες από τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" έως το "American Treasure", δίνουν την εικόνα στον θεατή μίας αρχαίας κοσμικής μάχης της ηρωικής μουσουλμανικής κοινότητας που αγωνίζεται για την αλήθεια εναντίον των μεθοδεύσεων των Σιωνιστών, των χριστιανών, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, των Ιλλουμινάτι και της Λέσχης της Ρώμης .
Η μουσουλμανική αποκαλυπτική παράδοση θεωρεί ότι ο Αντίχριστος, τον οποίο αποκαλούν «ο Dajjal», θα είναι τυφλός από το ένα μάτι. Πολυάριθμοι συγγραφείς μουσουλμάνοι και δάσκαλοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το μονόφθαλμο μοτίβο για να υποδείξουν την μυστική συνωμοσία του Τεκτονισμού / Illuminati ως την πηγή του κακού πίσω από όλα τα δεινά του κόσμου.
Όμως πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει ένα άλλο πολύ αξιοσημείωτο θέμα, το οποίο περνά μέσα από τη σειρά. Μέσα από το "The Arrivals" δίδεται μία ερμηνεία για τον ερχομό του Ιησού Χριστού.
Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο Ιησούς Χριστός όπως πιστεύεται και λατρεύεται όλα αυτά τα χρόνια από τους Χριστιανούς, είναι απλώς μια χριστιανή έκδοση του Ρα, του αιγυπτιακού θεού του Ήλιου. Έτσι, το βίντεο αναφέρει:
Ο "μονόφθαλμος" θεός ήλιος αναφερόταν ως «ο γιος του θεού», «το φως του κόσμου» και «ο κυβερνήτης των πάντων». Έχει η εκκλησία εξαπατήσει τους ακόλουθούς της στην λατρεία ενός μονόφθαλμου θεού ήλιου; Υπήρξε μια παγκόσμια συνωμοσία που προετοιμάζει τον κόσμο για να δεχθεί τον μονόφθαλμο Dajjal ως τον αληθινό Μεσσία;
Στην οθόνη εμφανίζεται ακόμη και εικόνες με τον James Caviezel, τον ηθοποιό που είχε το ρόλο του Ιησού στην ταινία "Τα Πάθη του Χριστού". Αφού τον έχουν χτυπήσει σοβαρά, ένα από τα μάτια του είναι τόσο πρησμένο που είναι κλειστό. Και τότε τίθεται το ερώτημα: Έχει εξαπατήσει η εκκλησία τους οπαδούς της στο να λατρεύουν τον Ra; (Προσωπικά δεν είδα στο βίντεο, την σκηνή με τον Caviezel. Εκτός αν υπήρχε και την έβγαλε).
Αυτό είναι το σχέδιο από την αρχή. Οι μουσουλμάνοι έχουν διδαχτεί ότι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε, είναι να αποφύγουμε την εξαπάτηση του ερχόμενου Αντιχρίστου / Dajjal. Επομένως, πώς θα γνωρίζουμε ποιος Μεσσίας είναι ο αληθινός Μεσσίας; Εάν η ιστορία του Ιησού είναι μια κατασκευή με βάση τη λατρεία του ήλιου, πώς θα αναγνωρίζουμε τον πραγματικό Ιησού;
Η ταινία κινείται έπειτα προς την ιστορία της γέννησης του Ιησού σύμφωνα με το Κοράνι, από την ιρανική ταινία «Ο Ιησούς, το Πνεύμα του Θεού».
Και το ντοκιμαντέρ συνεχίζει:
Οι χριστιανοί αδελφοί μας πρέπει να γνωρίζουν ως γεγονός ότι, ενώ τόσο οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας και Σωτήρας, οι σιωνιστές Εβραίοι του κόσμου τον αμφισβητούν και αναμένουν ακόμα τον σωτήρα τους. Ένα μεγάλο ερώτημα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι αυτό ... Στη σύγχρονη (;) Αγία Γραφή, ποιος δολοφόνησε τον Ιησού; Οι διεφθαρμένοι Εβραίοι και οι Ρωμαίοι. Ποιος αργότερα εξάπλωσε την θρησκεία του Ιησού; Οι διεφθαρμένοι Εβραίοι και οι Ρωμαίοι. Πώς μπορείτε να εμπιστεύεστε τους δολοφόνους του Ιησού; Και ποιος κυβερνάει τον κόσμο από τότε; Οι Εβραίοι και η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα σχέδιά τους; Θέλετε να μάθετε ποιος προαναγγέλλει τον σατανικό μονόφθαλμο θεό ήλιο;
Μέσα από εικόνες εμφανίζεται το αστέρι του Δαβίδ και το Μάτι που τα βλέπει όλα.
Και τέλος φτάνουμε στο συμπέρασμα. Μια έκκληση προς όλους τους μουσουλμάνους: «.... Νικήστε τον εαυτό σας και ενωθείτε μεταξύ σας με κάθε μέσο. Επειδή ο Ιμάμης αλ Μαχντί έρχεται γρήγορα. Και μόνο οι έτοιμοι θα είναι αρκετά ισχυροί για να συμμετάσχουν στην αποστολή του». Πλάνα με τον Gandalf the White (από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών) να καλπάζει με ένα άσπρο άλογο, μπροστά και σταθερά μέσα σε ένα φως.
... Οι Χριστιανοί εξτρεμιστές θα λένε ότι ο Ιμάμης αλ Μαχντί είναι ο "Αντίχριστος-dajjal." Οι εξτρεμιστές Εβραίοι θα λένε ότι ο Ιμάμης Αλ-Μαχντί είναι ο "Αντίχριστος-dajjal." Μέχρι το τέλος αυτής της σειράς βίντεο, θα πρέπει να μην έχεις καθόλου αμφιβολίες ως προς το ποιος θα είναι ο dajjal - Αντίχριστος. Αυτός θα γίνει βασιλιάς. ...Σας έχει διαφύγει το πιο βασικό στοιχείο για το ποιος θα είναι ο dajjal - Αντίχριστος. Γιατί νομίζετε ότι ονομάζεται «Αλ-Masih Ad Dajjal," δηλαδή "Ο Ψεύτικος Μεσσίας"; Γιατί νομίζετε ότι ονομάζεται «Ο Αντίχριστος»; Ο Ιμάμης αλ Μαχντί ποτέ δεν θα ισχυριστεί ότι είναι ο Μεσσίας ή ο Χριστός. ... Θα αναγνωρίσετε τον dajjal όταν έρθει.
Και τότε βλέπουμε την εικόνα του Ιησού σε βιτρώ με τις λέξεις με έντονη γραφή: "Αυτός ΔΕΝ είναι ο Ιησούς. Η εκκλησία σας έχει εξαπατήσει. Αυτό είναι παγανιστική λατρεία του ήλιου!"
Δείτε το βίντεο - The Arrivals pt.49 (The Arrival of the Dajjal)
 


Σημείωση: Οι Αμερικάνοι που ασχολούνται με τα εσχατολογικά και τις Προφητείες προσανατολίζονται, μέσα από μελέτες, ταινίες και βιβλία, σε έναν Αντίχριστο που θα είναι από την Ευρώπη. Ο ηγέτης της Ενωμένης Ευρώπης. (Ή ο Γ.Γ. του ΟΗΕ). Τώρα κάποιος, για πρώτη φορά, προτείνει την θεωρία ενός μουσουλμάνου Αντίχριστου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όσο ξέρω, δεν υπάρχει αναφορά σε Εβραίο Αντίχριστο. Σύμφωνα με τους Πατέρες της Εκκλησίας, ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος και από την φυλή του Δαν.

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΡΗΧΤΕΙ ΩΣ ΜΕΣΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΦΘΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
    ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 666 ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ;;;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε φίλε όπως θα είδες ούτε το ιστολόγιο δεν ενημερώθηκε εχτές, προφανώς για κάποιο λόγο.
    φτάνει πια.
    πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανήκουν ούτε σε κόμματα και ούτε εκπροσωπούν συμφέροντα.
    αν θές να υβρίζεις και να συκοφαντείς εις βάρος του ιστολογίου να ξέρεις ότι "η λάσπη" δεν μας πτοεί, η αλήθεια δεν κρύβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πετάω λάσπη και ούτε θέλω να λερώσω το ιστολόγιο σας με βρωμιές..Απλά ήθελα να δω αυτά που δεν αναγράφησαν..Αφού λοιπόν το κάνατε σας τιμά και παίρνω τα λόγα μου πίσω.
    ΥΓ
    Αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα όσον αφορά την εμφάνιση των σχολίων,καλά θα ήταν να μας ενημερώνετε για να μην σας ρίχνουμε γκάζια άδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή