Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Γεύμα των McDonalds, δεν αποσυντίθεται μετά από έξι μήνες!

 Έξι μήνες άθικτο παρέμεινε ένα παιδικό γεύμα με την ονομασία  Happy Meal από τα McDonald's, σύφωνα με τη φωτογράφο Sally Davies και την βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
 Όπως υποστηρίζει η ίδια η Davies, αφού προμηθεύτηκε το γεύμα, το πήγε στο σπίτι της και επί έξι μήνες τραβούσε καθημερινά φωτογραφίες. Μετά από μισό χρόνο τόσο οι πατάτες όοσ και το burger δεν παρουσίαζαν κανένα κανένα σημείο σήψης.
"Ούτε τα σκυλιά μου δεν το έφαγαν"
  Μιλώντας στην εφημερίδα, επισήμανε πως τα σκυλιά της όσο διάστημα έκανε την έρευνα, δεν άγγιξαν ούτε μπήκαν στον πειρασμό να φάνε μια μπουκιά από το Happy Meal αφού από τη δεύτερη κιόλας ημέρα έπαψαν να το πλησιάζουν!
 "Αγόρασα το γεύμα στις 10 Απριλίου και το έφερα στο σπίτι ώστε να δω πόσο θα κρατήσει. Επέλεξα τη συγκεκριμένη εταιρεία ταχυφαγείων καθώς ήταν κοντά στο διαμέρισμά μου. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το γεύμα δε μύριζε καθόλου και τη δεύτερη μέρα τα σκυλιά μου έπαψαν να το περιτριγυρίζουν", είπε η φωτογράφος στην αγγλική εφημερίδα.
 Και ενώ περίμενε πως σε λίγες μέρες το φαγητό θα είχε αρχίσει να αποσυντίθενται τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη προκαλώντας της μεγάλη έκπληξη.

Η απάντηση της εταιρείας
 "Όταν πέρασαν δύο εβδομάδες διαπίστωσα ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με το γεύμα. Οι πατάτες είχαν συρρικνωθεί ελάχιστα όπως και το burger ωστόσο τίποτα άλλο δεν άλλαξε. Μετά από έξι μήνες το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού. Η μόνη διαφορά ήταν πως είχε σκληρύνει σαν πέτρα", πρόσθεσε η κ. Davies.
 "Δεν βλέπω το πείραμα ως τρομακτικό αλλά σα διασκέδαση. Μολαταύτα, θα φοβόμουν αν δεν ήμουν χορτοφάγος", κατέληξε.
 Από την πλευρά της, η εταιρία μέσω της εκπροσώπου Danya Proud, υποστήριξε: "Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ξενόφερτη άποψη και εντελώς λανθασμένη".
πηγή

1 σχόλιο: